neviete niekto od kedy zacina plynut zakonnych 30dni reklamacie?
posielal som komponent predajcovi na reklamaciu.
30 dni sa rata od datumu kedy som to ja poslal, alebo od datumu kedy to on (predajca) prebral od posty?
Logicky by som povedal že od dátumu kedy to prebral predajca. Nemôže predsa reklamovať u dodávateľa tovar ktorý je niekde na polceste medzi zákazníkom a poštovým holubom...
hm. tak to si ma nepotesil. problem je v tom ze ja som to poslal 1.tr - bolo to u neho o 2 dni, ALE on si to neprebral hned. stalo to na poste 1 tyzden, az potom si po to bol. tzn jeden tyzden v prdeli navyse. no nic no. musim vydrzat.
hmm a to si čo kam posielal? lebo nechať si zásielku týždeň len tak na pošte si nemôže dovoliť každý obchodník mám pocit..
posielal som tlmic na reklamacku do BA. v utorok som to posielal 1.tr. = vo stvrtok to bolo v BA. v pondelok na dalsi tyzden som dostal mail, ze im to este nedoslo. volal som preto na infolinku posty, tetuska pozrela do pc - adresat nebol zastihnuty (na firemnej adrese), bolo mu nechane oznamenie o ulozeni zasielky.
obratom som posielal mail predajcovi ze nech si to ide vyzvihnut - bol tam az v utorok. tj. tyzden od odoslania. tym ze to nikto neprebral hned vo stvrtok ako to prislo do BA, stratene 4 pracovne dni.
vcera boli 2 tyzdne odkedy si to on vybral na poste a 3 odkedy som to ja poslal. ale uz to neriesim. rezignoval som. tajne som dufal, ze sa to vyriesi do dvoch tyzdnov. vidim ze tento rok uz na biku (v lepsom pocasi) nepojazdim.
Nerieste blbosti. Ked predajca sam kontaktoval zakaznika, ze to este neprislo, tak asi na to az tak nekasle. Kto vie, ci vobec dostal to oznamenie o ulozeni zasielky.
Trosku som pretaktoval processor v mobile(HTC Desire HD). Povodna frekvencia bola 1024MHz (1GHz), teraz 1459MHz (1,46GHz), cize skoro o 50%. Pre rypalov, vsetko je to postup overeny a uz nejaky ten tyzden odskusany(XDA developers). Teplota procaku sa zdvihla "az" o 1stupen Celzia, voltaz povodna. Ten telefon si to priamo pytal .
Nejaky ten screen z benchmarku, nepretaktovane dosahuju +-1900 bodov.
Pamatam cas, ked by som bol rad, ze mam taku frekvenciu na PC-ku
Taktit na telefone...to je uz sado maso ;o)
Ide taktit aj omnia (prva seria) ? ;o)) ta by potrebovala aspon dva krat taky procak plus tri krat viac pamate
Trosku som pretaktoval processor v mobile(HTC Desire HD). Povodna frekvencia bola 1024MHz (1GHz), teraz 1459MHz (1,46GHz), cize skoro o 50%. Pre rypalov, vsetko je to postup overeny a uz nejaky ten tyzden odskusany(XDA developers). Teplota procaku sa zdvihla "az" o 1stupen Celzia, voltaz povodna. Ten telefon si to priamo pytal .
postup taktovania je rovnaky ako pri klasickych procakoch?
lebo na mojom PC som mal zamknuty nasobic. takze som mohol taktovat len tak ze zvysil FSB na doske a tym padom aj procak siel lepsie.
a ako je to s tym napajanim? da sa to dajako nastavit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
posielal som komponent predajcovi na reklamaciu.
30 dni sa rata od datumu kedy som to ja poslal, alebo od datumu kedy to on (predajca) prebral od posty?
omg mat tak 2400e...
za tu cenu este aj nieco na sposom campu a nastavenie a vsetko na biku
posielal som tlmic na reklamacku do BA.
v utorok som to posielal 1.tr. = vo stvrtok to bolo v BA.
v pondelok na dalsi tyzden som dostal mail, ze im to este nedoslo. volal som preto na infolinku posty, tetuska pozrela do pc - adresat nebol zastihnuty (na firemnej adrese), bolo mu nechane oznamenie o ulozeni zasielky.
obratom som posielal mail predajcovi ze nech si to ide vyzvihnut - bol tam az v utorok. tj. tyzden od odoslania. tym ze to nikto neprebral hned vo stvrtok ako to prislo do BA, stratene 4 pracovne dni.
vcera boli 2 tyzdne odkedy si to on vybral na poste a 3 odkedy som to ja poslal. ale uz to neriesim. rezignoval som. tajne som dufal, ze sa to vyriesi do dvoch tyzdnov. vidim ze tento rok uz na biku (v lepsom pocasi) nepojazdim.
Taktit na telefone...to je uz sado maso ;o)
Ide taktit aj omnia (prva seria) ? ;o)) ta by potrebovala aspon dva krat taky procak plus tri krat viac pamate
postup taktovania je rovnaky ako pri klasickych procakoch?
lebo na mojom PC som mal zamknuty nasobic. takze som mohol taktovat len tak ze zvysil FSB na doske a tym padom aj procak siel lepsie.
a ako je to s tym napajanim? da sa to dajako nastavit?