ked tu bola rec o treste smrti a o par rokoch za mrezami, ja som skor sklamany slovenskym systemom co sa tyka trestov :
provnajme si USA so SK
na slovensku za vrazdu dostane clovek dajme tomu 6rokov... co to je ? chvilka, a to zabil cloveka a tym zranil jeho pribuznych a celu verejnost
v amerike by dostal 20rokov a kym by od tial vysiel tak by mal sediny a prdel ako cednik...
proste sa mi to zda nespravodlive ze zivot ma hodnotu (dajme tomu) 6rokov za mrezami proste nechapem
PS : vcera som dal 80.71 Km a cele telo ma boli, rozbil som si koleno O BIKE ! a utrhol drziak na flasu takze dneska dam pauzu a podem kupit novy
súhlasím so saldi, na toto stačí aj keď ja už mám v hlave nejaký cesťáčik, HT mi príde ako cesta späť, na tréning na ceste zbytočne ťažké a pomalé, do terénu nepohodlné
tiez nahanam kondicku a km na HT, nahodil som tenke plaste a pevnu vidlu, na moje pocudovanie sa na tom jazdi skvele, za cca mesiac mam na tom cez 900km a len si pochvalujem a co je hlavne kondicka sa vyrazne zlepsila...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je hlavne jej vina,určite vedela,čo je zač..
provnajme si USA so SK
na slovensku za vrazdu dostane clovek dajme tomu 6rokov... co to je ? chvilka, a to zabil cloveka a tym zranil jeho pribuznych a celu verejnost
v amerike by dostal 20rokov a kym by od tial vysiel tak by mal sediny a prdel ako cednik...
proste sa mi to zda nespravodlive ze zivot ma hodnotu (dajme tomu) 6rokov za mrezami
PS : vcera som dal 80.71 Km a cele telo ma boli, rozbil som si koleno O BIKE ! a utrhol drziak na flasu
a preco nie
si presvedcena o tom, ze presadnes z fulla na HT ?
ja viem, ze uz nepresadnem.. uz aj 5 min. na HT bolo pre mna utrpenim..
Zas o tebe vieme viac..starče..
a co takto 9 kiloveho fulla?
Inak: uz mam vybrane, no modely 08 uz nie su, aspon co sa tyka mojej velkosti a farby