Ahojte, chcem si objednat Radon z bike-discount.de, no maju dve moznosti postovneho (neviem, ako to mam presne nazvat): 1, per bike 2, per trekking. Ten bike sa posiela ako per trekking, no na Slovensko per trekking neposielaju. Do CZ to nemam komu poslat. Nemate nejaky navrh, ako to vyriesit ? Email som im pisal, neodpisuju. Aj by som im zavolal, no moja anglictina nie je taka dobra. Dik.
Pani potreboval by som poradiť ohľadom krku vidlice a hl.zloženia,ide o to či by som napasoval tapered krk do môjho rámu od kúpy tam vozim ale klasiku krk 1,1/8.absolútne neviem či bude stačiť nové hlavko alebo to tam vôbec nesadne.vopred dik
Neviete, kde by som zohnal dlhsi srob do prehadzovacky? Mam na mysli ten, ktory prehadzovacku "oddialuje" od kazety. Neviem, ako to mam presne nazvat. Dik.
next daj si to poslat cez http://mailboxde.cz/ do Nemecka, oni ti bike uz preposlu na Slovensko - samozrejme treba si vopred overit rozmery krabice, ci to nie je nad limit a taktiez mysliet na poistenie pocas prepravy.
hmm vedel som ze ak je domcek velkosti 68mm co je aj moj pripad treba dve podlozky na stranu prevodnikov a na druhu stranu jednu podlozku, ale ako pozeram na tento stred co mam tak ta vyznacena vzdialenost je 67,2mm. moja otazka: mam tam teda davat podlozky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale vacsinou je to pomocou spacerov...
Tam by sa patrilo nieco taketo:
Ale vacsinou je to pomocou spacerov...
xcm v2 (80mm hlo) chcel by som ju vytlačiť na 100mm
XCM lepsie odviezt do zberu a dat tam rovno nieco co aj tlmi, ak teda bike ako taky je inak OK.
http://vranov.korzar.sme.sk/c/7270665/cyklisticka-tour-okolo-domase-sa-zapisala-do-knihy-rekordov.html