Na STV1 teraz ide nejaka talkshow Petra Marcina a ma tam hosta Moniku Haasovu aka Bambulku. Na pripomenutie pustili uryvok z Bambulky a v tom momente som si uvedomil, ako velmi sa doba zmenila:
1. Dedo Jozef je asi prvy a najstarsi hipster na Slovensku.
2. Dnes by takyto serial nemohol byt natoceny, lebo by tvorcov obvinili z propagacie pedofilie.
Na STV1 teraz ide nejaka talkshow Petra Marcina a ma tam hosta Moniku Haasovu aka Bambulku. Na pripomenutie pustili uryvok z Bambulky a v tom momente som si uvedomil, ako velmi sa doba zmenila:
2. Dnes by takyto serial nemohol byt natoceny, lebo by tvorcov obvinili z propagacie pedofilie.
V dedinke pri Beckove mali chalupu.Chodil som tam k rodine na prazdniny a stretaval som ju v potravinach pri cukrikoch a pedrach. To boli časy
Ak je pomenovanie oblasti na google mapach zle, tak sa to da nejako napravit? Asi z tych map vychadzaju aj ine organizacie, lebo uz som tu chybu videl na dalsich dvoch lokalnych mapach, jedna sa konkretne o horu nedaleko bydliska, vola sa zalysok, vychadza totiz zo slova lysy, je tam totiz velka luka, no na mapach je to nazvane zalesak, starsi ludia aj polovnici potvridili pomenovanie zalysok a smiali sa na zalesakovi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V dedinke pri Beckove mali chalupu.Chodil som tam k rodine na prazdniny a stretaval som ju v potravinach pri cukrikoch a pedrach. To boli časy
http://www.lokaltv.sk/game-of-imigrants/735/3
http://www.buzzfeed.com/samstryker/fish-gape-is-the-new-duck-face#.oqPBBQzjAN
este nemam taky velky bagel na tolko zlata
6/10..bieda
Zaujalo http://veronikaremisova.blog.sme.sk/c/390255/garaz-z-kauzy-interblue-znovu-na-scene-ako-robi-smer-pre-seba-a-schranky.html