akoze nabili niekolko fonov, spocitaly mah a napisali realne zmerane??? ved je jasne ze tam budu straty, ale toto nieje velmi doverihodna recenzia, ved to by musel powerbank s uvadzanou kapacitou 10 000 mat realne dvojnasobok kapacity aby som to mohol delit na pocet nabiti, alebo sa mylim?
to nie je test, to je reklamný článok vôbec nič o metodike meraní skutočnej kapacity, ako dospeli k tým akože reálnym kapacitám v dvoch(!) riadkoch tých 10k typov...
Tusim, ze straty pri nabijani dalsieho zariadenia su okolo 10% ... ale stacilo, keby boli otvorili tu nabijacku, testli jeden clanok a vedeli by realnu kapacitu. Co viem, najvacsi 18650 clanok robi Panak tusim 3400mAh, takze 4ks daju max. 13600 , minus asi tych 10% .. ake clanky pouziva Xiaomi, netusim.
randy: staci-nestaci .. na trening alebo prejdenie sa je to fuk, ale zaznamenavat trasu ma vela vyhod .. to uz sa riesilo cez priemyselne GPS moduly pred viac ako 10 rokmi .. vtedy stal cca 5000Sk, trebalo este dopajkovat dalsie veci. Jasne, veci ako stravacke KOMy patria do skupiny PokemonGO , ale pokial chces mapovat a zdielat trasy, tak je to nevyhnutnost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cena mierne vyssia, ale lahsia moznost reklamacie predpokladam
https://www.mojandroid.sk/xiaomi-power-bank-test-recenzia/
Inak toto je lepsie
Clanky su podla webu panasonic a samsung. Kapacitu neudavaju.
Inac uz neviete jazdit bez zaznamenavatka?
Ale uznavam. Ked mi zomreli hodinky, tak kym mi prisli nove som ani nemal chut behat. Bez zaznamu na Strave to ani nema cenu
ENJOY!
Je to OR, nie AND...