Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Gusto0 : ten logger, co ma Walec, pouzivam uz asi 4 roky , baterka z Nokie, vydrzi asi 16hodin (zatial max. cas co som logoval bol cca 15hod), mozes eventualne dobijat powerbankou /mini usb konektor/. Ma to cca 4MB pamat, co staci na logovanie asi polroka kazdy den :D .. jedina vec mi na nom vadi, zapinacie tlacitko. Strasne debilne .. neustale sa mi vypinalo , stacilo sa opriet, dotknut, ale poriesil som to :) Cez BT mozes tahat signal do locusu. Fungovalo mi to myslim aj v batohu, ma to tusim aj glonas, nabieha rychlo.
Walec: vidis, obcas som si na ten logger spomenul, ale dako sa nam nepodarilo stretnut :D .. ale mne funguje, tak moze posluzit Gusto0ovi.
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 10:36:21
00
lto Jooooj, ani nevrav, minuly rok sme sa asi ani nevideli, treba to napravit tento rok ;)
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 11:07:29
01
iron.hide a co je take zle na optike 300/30 Mbit (real 355/45) od telecomu: este to nam vysvetli,lebo nieco asi nechapeme
Kidak ty tiez nechapes rozdiel asi medzi salavym teplom a infra teplom :rofl: 2 rozne veci: skus si dat infrasaunu ako prvu 60C na 60minut ;) a potom sem napis svoju skusenost ....
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:17:18
00
tam kde byvam telekom nema optiku.
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:21:56
00
tak potom netreba nadavat na nieco,co nevedia ovplyvnit,ked je tam uz konkurencia: ja zase mozem takto nadavat na Orange,preco neda optiku do nasho okolia: ale je tam iba optika telecomu: chapeme sa,ze-----
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:30:33
00
ale ja mam dlhodobo zle skusenosti s telekomom. cim skor sa ho zbavim, tym lepsie.
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:33:31
01
tak sa s nami podel o ne: aspon budu dalsi ludia mat tvoje expy: ja mam dillemu ci dat 8mbit od TELECOMu alebo ORANGEu k svokrovcom: aj toto moze pomoct napr. mne.. dikes
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:35:32
00
nebol som osloveny, ale pridam svoju trosku do mlyna :)
ked som bol v telekome (niekolko rokov dozadu), tak som musel kontrolovat kazdu fakturu, lebo sa mi pravidelne stavalo, ze nauctovali viac ako mali (pripadne aj za to, co som nechcel / neobjednal) ...
mal som pocit, ze klamanie je ich firemna politika
odisiel som k orange a o2 a odvtedy mam pokoj ...
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:38:10
01
no a ja zase mam s telekomom opacnu skusenost. som u nich (mobilne sluzby) uz viac ako 17 rokov a ani raz som nemal na fakture nic co by tam nemalo byt..
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 12:55:37
02
tiež tak.. od roku 2001 som bez problémov..
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 13:03:14
00
ja telecom od 1998 tusim vtedy Eurotel a ziadny problem takisto ... zato Orange v tej dobe internet od nich este cez USB a tie faktury boli hotova sodoma-gomora

iron.hide potom sem napis tie zle skusenosti,sme zvedavi

ja si tiez myslim,ze TELECOM su takisto banda idiotov, ale dtto aj ORANGE a O2
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 13:09:01
00
asi tak.. jedna banda všetko..
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 13:14:16
02
-del-

Naposledy upravil iron.hide dňa 20.01.2017 - 09:46:22, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 16.01.2017 - 13:18:54
00
KinDo to oni pravidelne fakturovali rozne veci, samozrejme vsetko bolo pravne a "fakturacne" spravne podla ich podmienok a z teba spravili kkta ze si si to nevsimol, raz som platil preddavky na mesiac, potom zase dva mesiace, raz vobec nic dopredu a to este nehovorim o dotahovackach ked som si chcel zvysit rychlost, tie ich terminy na vybavenie, a potom preverenie, premeranie, zavedenie, odstranenie....zmenit rychlost na servery im trva dva az tri tyzdne ale navysit cenu sluzby vo fakture vedeli do 10 minut. Vsetko sa to natiahne a hned zaplatis mesiac dva navyse za nic, vymozitelnost toho ze si mal na fakture jednu rychlot a realne druhu bola nulova. Ale zasa pripojenie DSL bolo u mna kvalitne, ani si nepamatam ze by niekedy vypadlo.
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 13:24:52
02
arrow_leftdotm napísal:
Mne zase po 23 mesiacoch používania prestal telefón fungovať ako má. Uznali mi reklamáciu, opraviť sa však nedá, tak mi priznali vrátiť peniaze. Vraj k tomu potrebujem faktúru z toho telefónu (ktorú neviem nájsť), inak to vraj nevedia vyplatiť.

Nakoniec sa podarilo túto záležitosť doriešiť, faktúru som nijakým spôsobom nedokázal zohnať. Oni ju vraj v systéme evidujú len 15 mesiacov a keď som argumentoval tým, že ju určite majú, lebo ju potrebujú do účtovníctva, tak ma odbili tým, že mi ju predsa zaslali...Tak som to nechal vyhniť. Po nejakom čase na to, mi volali, že musí sa to nejako doriešiť, že nech prídem. Opäť som sa dostavil a faktúru už zrazu nebolo treba, ale nebola po ruke (rozumej v pokladni) príslušná hotovosť. Či neskúsim prísť inokedy, tak som ešte raz skúsil (ako keď Dunčo skúša zasunúť) a po štvrtýkrát som sa dostavil (zakaždým cca 20-30 min čakania v rade). Žiaľ hotovosť sa nedostavila. Trochu ma to rozladilo, tak som odišiel bez rozlúčky, že kašlem na to. Opäť som to nechal vyhniť a po ďalšom čase znova telefonát, že musíme to už naozaj uzavrieť. Návrh bol taký, že sa to papierovo pripraví, a zavolajú mi, keď sa v pokladni nazbiera daná hotovosť, odloží sa to a keď prídem tak sa to len dotiahne podpismi a tak sa aj nakoniec stalo minulý týždeň.
Zobraziť komentár 16.01.2017 - 13:52:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up