Ak zakaždým nabíjate batériu svojho telefónu na 100%, skráti sa tým jej životnosť. Dôvodom je skutočnosť, že každá batéria má presný počet cyklov nabíjania a ak ju vždy nabijete na 100%, tieto cykly teda miniete skôr. Batériu je dobré držať medzi 20% a 80%.
Tých 20 až 80 perc.ano, ale do životnosti baterky sa počítajú cykly na plno. Napr. 500 nabíjacích cyklov na 100 perc. Kratšie cykly sa nacitavaju. Napr. 30+40+30 je jeden cyklus za 100 perc.
Existuje telka, co nativne podporuje IPTV? Pozeram sa po novej a ako smart su uz asi vsetky, roznych standardov podporuju plnu prdel ale iptv nativne som nevidiel ani na jednej.
No jediný a zároveň najväčší problém vidím to, že sa dostal medzi nich dvoch. Bohužiaľ nevidno čo tomu predchádzalo, takže ťažko povedať či to bola ich chyba. V každom prípade, aj tak dobrá práca. 👍
Vidno ze to bola extremne stresova situacia pre tych policajtov. V kazdom pripade to nastastie zvladli a myslim si ze na ich zasahu nieje co kritizovat a osobne ho povazujem za opravneny, ale tym nevravim ze tam nebolo dost vela chyb s ktorych sa treba poucit. Myslim si ze tak ako to uz bolo spomenute je ich slaby vycvik, strelba jednou rukov, po behu a v takejto situacii....to mohlo dopadnut velmi velmi zle.
chcem sa spytat na blatnik na ochranu noh prednej vidlice "otocenej" od manitou, budu tam pasovat a plnit funkciou hocijake klasicke blatniky, alebo treba na ne nejaky extra special... dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://zaujimavysvet.webnoviny.sk/9-castych-chyb-ktore-robite-pri-nabijani-smartfonov-a-mali-by-ste-s-nimi-prestat/
https://zaujimavysvet.webnoviny.sk/9-castych-chyb-ktore-robite-pri-nabijani-smartfonov-a-mali-by-ste-s-nimi-prestat/
Tak, že začneš čítať ženské hipisacke weby 😆
Ak zakaždým nabíjate batériu svojho telefónu na 100%, skráti sa tým jej životnosť. Dôvodom je skutočnosť, že každá batéria má presný počet cyklov nabíjania a ak ju vždy nabijete na 100%, tieto cykly teda miniete skôr. Batériu je dobré držať medzi 20% a 80%.
https://www.facebook.com/PresovskyVecernik/videos/568962760721687/?t=2
a ked som si to pozrel viac krat tak sa cudujem ze sa nepostrielali navzajom
a ked som si to pozrel viac krat tak sa cudujem ze sa nepostrielali navzajom
Vobec nemaju na take pripady vycvik.
V Bratislave na Obchodnej ulici to bol tiež taky zmätok.