no na zadku si neviem predstavit od coho??? jedine, ako som uz videl, tak treba prestat nosit slipy a na tom nohavice z vlozkou!!! s toho by pravdepodobne aj mohli vzniknut pluzgiere...
Tam nie, ale nizsie - na chodidlach, a to nosim turisticke tretry a na bezne chodenie mam kvalitnu sportovu obuv. Predtym som s tym problem nemal, len teraz akosi...No ale co uz, ked tam je...Nechat ho tak alebo vypichnut? Fakt to boli, lebo je presne v mieste nad zamkom. Aby som mal pluzgier na ruke?!-to by som musel cely den makat s lopatou alebo jazdit bez rukavic a gripov...
ja ked vynimocne obdrzim nejaky mozol alebo pluzgier alebo otlak, tak jednoznacne ho cez den necham tak, vecer ho pichnem, resp. vystrihnem asi milietrovu dierku (aby to nestihlo zarast) a necham to cez noc vysusit a zahojit.....rano mozem kludne odstrihnut zvysok tej koze a pohoda jahoda
zalezi od gripov...ja by som bez rukavic jazdit nemohol, mam ich z takej brutalne prilnavej gumy a bez rukavic ma pali koza potom z nich....a vobec, tema je o pluzgieri v tretre a o tych ja nic neviem, takze naco sem vlastne pisem kua
jazdim bez rukavic pretoze mi to prekaza, je mi to neprijemne. s pluzgiermi som problemi nemal, ale zato pri maratonoch mavam krce v prstoch a je to potom dost neprijemne da sa tomu neako predist? trebarz zmenou gripou ???
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tam nie, ale nizsie - na chodidlach, a to nosim turisticke tretry a na bezne chodenie mam kvalitnu sportovu obuv. Predtym som s tym problem nemal, len teraz akosi...No ale co uz, ked tam je...Nechat ho tak alebo vypichnut? Fakt to boli, lebo je presne v mieste nad zamkom. Aby som mal pluzgier na ruke?!-to by som musel cely den makat s lopatou alebo jazdit bez rukavic a gripov...
na obrazkoch nazorna ukazka mojich pracovitych dlani
a to som uz tyzden nesedel na biku
poslem inokedy lepsie