MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Robi mi to hlavne na youtube.
Takze to bol zrejme Firefox. Po odskusani vsetkeho vratane novej instalacie windows a vymeny zdroja problem pretrvaval. Dnes po dvoch ciernych obrazovkach som nainstaloval Chrome a doteraz sa nic nestalo.
Mohlo by to spôsobovať toto nastavenie Firefoxu...
https://support.mozilla.org/sk/kb/performance-settings?as=u&utm_source=inproduct
Edit: tak nepomohlo. V chrome ani jediny pad odvcera.
Do routra Asus RT-AC51 mam pichnuty 500gb disk. V routri je dany disk nastaveny a je viditelny v sieti. Z desktopu ktory je pripojeny cez kabel sa k danemu disku pripojim. Vidim ho v ponuke sietovych zariadeni a bez problemov citam/zapisujem. Vidim aj pripojeny notebook a jeho zdielane disky.
Notebook pripojeny na ten isty router cez WiFi v ponuke sietovych zariadeni vidi PC. Vidi zdielane priecinky toho PC ale nevidi disk ktory je v routri. Samotny router vidim a do nastaveni ma pusti. Ked dam pridat sietovy disk a zadat ftp adresu disku, tak ho najde, pripoji ma a dovoli mi citat a zapisovat. Ale medzi sietovymi zariadeniami nijak raz neni. Neviete mi pomoct?
Siet je nastavena na sukromnu, nastavenia zdielania su verejne. Vyzera to tak, ze mi siet neveri.
Nie je na NTB Win 10 ?
system ti okrem privatnej / pracovnej / verejnej siete ponuka este minimalne jedno nastavenie, ktore treba povolit - mozno je to v tom (momentalne sedim pri win7, tak nedokazem poradit ktore konkretne nastavenie) ...
ak to nebudes potrebovat 1 - 2 roky, tak zahodit