MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
kimlo Pomaly boot?
Skor to tipujem na problem s:
- platnovy disk
- domena
- Windows zaondeny chobotinami
edit: zaondeny bol mozno tak korporatnymi chobotinami... pretoze to robila aj akoze cista instalacia
lebo mate "makkych" bezpecakov
nastastie ...
da sa to pravidlami zakazat ...
ale v pripade, ze ju tak robi, ...
nastastie osobne som na takych stastie nikdy nemal a nasi ITckari su zlati chalani, s ktorymi sa da vzdy rozumne dohodnut, tymto ich pozdravujem
Bezni uzivatelia, tym, ze nevidia za oponu, maju castokrat zjednodusenu pripadne ziadnu predstavu o fungovani IT systemov alebo o zodpovednosti adminov.
netreba to dalej rozoberat, ak si ty normalny, tak je to fajn...
to, ze si niekto robi svoju pracu, neznamena ze je kreten... zle si ma chapal, a uz to nechajme tak...
ahoj eset myslim bude fungovat v pohode aj na xp a na g2a kupis licku za par eur
Chcem si tym hlavne ovladat zapinanie kavovaru aby sa stihol nahriat lebo to trva pol hodinku.
Ja uz nepouzivam ziaden. Mam pocit, ze bez neho je tych virusov akosi pomenej (asi preto ze o nich neviem)
Systémové požiadavky - Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3
mam SP2 - zasahovat do toho uz nechcem - system bezi ako hodinky, s XP mam uz viacero problemov s podporou, zachvilku ho asi zrusim, dovtedy zvladnem preinstalovavat raz mesacne ten avast. nasiel som verziu z konca roka 2016 a databazu to aktualizuje, takze staci.