MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
posledný komentár: 7. 12. 2025 o 11:00
Zmazanie pripojenia a znovuvyrobenie pripojenia nepomohlo.
Reset sieťových nastavení nb nepomohol.
Reštart routera nepomohol.
Reset routera do továrenských nastavení nepomohol.
Nastavenie routera nemá nijaký viditeľný zádrhel.
IPTV si ide tiež bez problému.
Wifi pripojenie k routeru č. 2 od starého, ešte neodpojeného poskytovateľa si ide bez problému.
Po kábli ide aj cez óóórindž.
Nezažili ste niekto toto správanie a ak áno, čo okrem kladiva, kyjaku a pästného klinu sa dá vyskúšať?
Ja som mal podobne trable s wifinou a zistil som ze to bolo sposobene interferenciami. Router som mal totiz nacapeny priamo za telkou v obyvacke binderkami o konzolu a cca 50cm pod tym mam umiestnene stolne PC ktore ide na LAN. Wifi na NTB / mobiloch mi vzdy vypadla ked som zapol k tomu aj PC. Inac tie interferenciie sa daju diagnostikovat aj priamo v toole, ked sa prihlasis do toho rozhrania cez http://192.168.100.1
Ked som premiestnil router trochu dalej od ostatnej elektroniky a zmenil Wifi kanal z automatiky natvrdo na 4 (mozno sa to este bilo aj s routermi od susedov cez betonove steny), vsetko slape znovu bez problemov.
Ked som premiestnil router trochu dalej od ostatnej elektroniky a zmenil Wifi kanal z automatiky natvrdo na 4 (mozno sa to este bilo aj s routermi od susedov cez betonove steny), vsetko slape znovu bez problemov.
Toto môže pomôcť, trošku sa to podobá na situáciu "na mieste činu". Lenže prečo niečo ide a niečo nejde? Teda ako som spomínal, ide google, youtube, facebook, jak v lete na saniach ide outlook (o niečo lepšie univerzitné microsoftie služby), ale také weby ako mtbiker, univerzita, pripojenia na povedzme steam... no way.
Prídem domov a pohrám sa s tým...
Jeden by si pomyslel že Zyxel sa nemá rád s Lenovom.
lapaloma neee, úplne mi stačí 1080p, ale dnes je problém nájsť splitter čo na 1.3ke končí. Viacmenej všetko na trhu je 2.0 a HDCP compliant.
Čiže si skontroluj ako odosiela poštu