2 kaso02: ako vidim tak sa tomu nerozumies ked ma niekto dirt bike
tak ide o to ze chodi po meste a skace robi flipy a tak. o tom je to a oni
sa na bikerov nehraju ale su . skus si kupit ty taky bike a bud frajer
ale najprv sa daco nauc
...trialista len tak hopka,druhy sa len vyvazaju po meste a skacu kade tade a XCckari sa chodia iba zaspinit do lesa...tak to su pekne *****v...!!!kazdy styl jazdenia ma cosi doseba a kazdemu sa paci nieco ine tak to nerieste...ok
ty kokso, ale vsak viem co hovorim: oni len chodia po meste a ako balia baby, este nikdy som ich nevidel na niecom skocit, chapeeeeeeeees?
tak to neviem ako sa dá na také črepy neónové baliť pubertiačky. však na takých neonových "bajkoch" sa nič nedá však raz skočí a neon je na zemi rozbitý
elektricky vyboj tusim zionizuje plyn v trubici v spojitosti s nejakou migraciou elektronov, vyziarenie svetla bude zrejme dosiahnute opakovanou zmenou excitovaneho a zakladneho stavu ionu, ktory sprevadza vyziarenie fotonu.
P.S.: ak sa ti paci, daj si na bike aj ozdobnu stuhu, pepo s billesom uz boli sfukani za odrazky v kolesach (pre mna rovnaka blbost ako ta neonka), asi si to potrebuju kompenzovat.
toto? chlapci ja som u nas v meste videl typka s neonkou na spodnej trubke kostry - vidla-stred, a este k tomu dve na nohach odpruzenej vidly. to vyzeralo shitne - toto je este pohodka. nie som proti skraslenie biku aj svetlom. druhy pripad jedna modra LED diodka na zadne koleso - sa pekne leskli spice, rafik a kotuc. to vyzeralo dobre. neonka je moc ale sto ludi sto chuti. ja sam chcem vyskusat fosforovu farbu na ram no nevim gde ju kupit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
navyse mam pocit, ze sa "to take podsvietenie" uz niekedy rozoberalo...
tak ide o to ze chodi po meste a skace robi flipy a tak. o tom je to a oni
sa na bikerov nehraju ale su
ale najprv sa daco nauc
tak to neviem ako sa dá na také črepy neónové baliť pubertiačky.
elektricky vyboj tusim zionizuje plyn v trubici v spojitosti s nejakou migraciou elektronov, vyziarenie svetla bude zrejme dosiahnute opakovanou zmenou excitovaneho a zakladneho stavu ionu, ktory sprevadza vyziarenie fotonu.
P.S.: ak sa ti paci, daj si na bike aj ozdobnu stuhu, pepo s billesom uz boli sfukani za odrazky v kolesach (pre mna rovnaka blbost ako ta neonka), asi si to potrebuju kompenzovat.