http://spravy.pravda.sk/na-ceste-pri-moravanoch-zahynul-cyklista-fp6-/sk_ckronika.asp?c=A060829_130010_sk_ckronika_p04
Aj mne sa viackrat stalo, ze ma brali naraz dve auta, pripadne predbiehali vtedy, ked som bol v protismere. Teraz v Tatrach som isiel zjazd po ceste, hlava sklonena, za krajnicou a zrazu som sa ocitol uplne na okraji cesty, skoro ma zhodilo dole. Poliak si potreboval predbehnut, tak ma minul asi tak o necely meter. Rozdiel rychlosti 150 km/h nie je sranda...
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: 9. 12. 2016 o 16:43
v Cechach je to dovedene do extremov, to by zas nebolo dobre. Staci vsak trosku elementarnej slusnosti a empatie. Ale to su ludia, ktori na biku v zivote nesedeli a nevedia co to je, ked sa okolo nich preruti 1.5 tonovy kolos v rychlosti 100 km/h, ktory by ich na fleku zabil...
K tym spravam v tlaci, novinari nerozlisuju cyklistov a bicyklistov aj ked to nic nemeni na fakte tragickej udalosti. Zo skusenosti vsak urcite viete ako jazdia po cestach vselijaki opiti dedovia po dedinach a ze je len otazkou casu kedy taky vbehne pod kolesa auta.
To giro: dúfam že ti netrvá to obiehanie 2 aut 5 km
Jo a pravopis si nevšímajte šak som policajt
-u nas ked vodicovi behne decko pod kolesa tak namiesto pouzitia brzdy pouzije LEN klakson ... ani sa neunuva dat nohu z plynu dolu a pripravit sa na pripadne brzdenie. nevravim o tom ze tu maju asi vsetci klapki na ociach, ked su na hlavnej tak ich nic nezaujima ...
-casto chodim do grecka a tam je podla mna uplne genialne jazdit ... tam zakony neexistuju, rychlosti sa prekracuju, ale ziadne nehoda - ked tak iba neaka "poistna udalost" - tukanec. jednoducho sa tam vodici toleruju, nemaju klapki na ociach, ked idu do kryzovatky a su na yhlavnej tak predsa sa aspon obzru ci nejde daky blazen z vedlajsej, sice vytrubuju ako blazni, ale nie arogantnym sposobom ako tu, ale sko tak neako informacne-ked uz stojis viac ako 0.5s na cervenu na krizovatke
2slavonav: uplne presne si to vystihol, najma s tou nohou dole z plynu. Pustit plyn dokaze velmi pomoct, niekedy netreba ani brzdit v krizovej situacii, ked clovek spozornie a uz zdaleka nepridava. Ja mam taku skusenost, ze najma zeny nevedia riesit krizove situacie. Napriklad, ked stoji v ceste nejake auta, vacsina z nich sa vruti do protismeru, potom prudko brzdi a ocakava, ze ten oproti vycuva. Pritom staci pribrzdit a pohladom sa dohodnut kto pojde prvy. V Grecku som bol raz a uplne vsetky auta boli odrate, buracku som vsak nevidel.
Ono to však nie je na škodu, hlavne keď sa prihodí takáto nepríjemnosť. Iba mám pocit, že efekt sa dostaví ťažšie ako by sme si želali. Trochu ma povzbudil príspevok Luba Š.
Každopádne by bolo dobre, keby sa nejakým spôsobom takéto podnety dostali k tým, ktorí tvoria zákon, ale hlavne k tým, ktorí tvoria "ideový" zámer polocajných akcií. Ako človek, ktorý sa pomerne striktne snaží dodržiavať predpisy sa nestačím nad aroganciou vodičov čudovať a pritom sám už mám čosi odjazdené. Alebo možno práve preto.
Je mi jasné, že maximálnu rýchlosť a povinnú výbavu treba kontrolovať, ale aj osveta správania sa k "slabším" účastníkom cestnej premávky by nebola na škodu. A to ani nehovorím, čo som zažíval na Inline-och kým som ešte korčuľoval po cestách. To nebol už ani adrenalín, ale rovno pozvanie do ringu, čatokrát doslova. Ale späť k biku. Myslím, že kto nezažil opačnú stránku veci tak ju nevie posúdiť. Nezaškodilo by sem tam každému sadnúť na bicykel a skúsiť si to na vlastnej koži. Možno by pochopil aké to je keď ho desať metrov pred križovatkou "zavrie" auto odbočujúce doprava, alebo keď spätné zrkadlá upravia účes.
Na druhej strane som pred týždňom bol v už spomínaných Čechách. Ak pominieme ako sa zmenilo správanie vodičov vzhľadom na zákon, treba porovnať aj správanie cyklistov a výber trás. Ešte dlho budeme po čechoch závistlivo pozerať. Trasy sú solídne značené a je ich dosť. Cyklisti zase jazdia temer všetci v prilbách, na vybavených bicykloch a nevšimol som si ani nejaké významné "blbnutie". Toto sa o Slovensku až tak veľmi povedať nedá.
Achjaj, ešte to budeme mať chvíľku ťažké....
presne s tymto suhlasim, do ciech jazdim na biku velmi casto, mam tam frajerku, ale je pravda, ze vacsinu tej cesty idem mimo hlavnej, alebo priamo po cyklochodnikoch, je to parada, clovek sa nemusi bat, ze ho niekto sejme, co sa tyka tej ich novej vyhlasky, no ma to zopar chyb, konkretne si o tych veciach mozte precitat v novom vele, ja som o tom pocul uz o dost skor, to co tam opisuju o tom typkovi, ze dostal 25tis. pokutu za to ze lahol, tak tych ludi uz bolo viac, a ja sa len modlim, aby sa to nestalo mne
kazdopadne uz ako ktosi napisal, chcelo by to, aby bola tu na slovensku policia v prvom rade preventivna a nie represivna!!! lubo nehnevaj sa(sice ty nevyzeras na takeho) ale nemam rad slov. policiu kvoli tomu, ze robi vsetko preto, aby ludi postihovalo a nie preto aby vodicov vychovavala!!! a to je ten najvacsi problem dopravy na slovensku....
tak ako u deti, za to ake su mozu v prvom rade rodicia ich vychovou, tak isto je to i u vodicov, ale co cakat, ked vodicaky su riesene formou rychlokurzov, to za mojich cias este teda nebyvalo
To Giro, ale vlastne to all: Ak Ťa auto živí, viem Tvoje správanie pochopiť, v žiadnom prípade ho však nemôžem schváliť. Nechcem tu orodovať za predpisy, ale maximálne dovolené rýchlosti sú viac menej v poriadku. Možno by to ešte trochu znieslo, ale odvíja sa to od mnohých faktorov. Druhá významná vec je tá, že nemáš na aute napísané ako ideš príkladom v ohľaduplnosti k ostatným účastníkom cestnej premávky. Každopádne však spôsob jazdy, ktorý uvádzaš, príkladom je. Toto teraz neber ako osobný útok, nemám dôvod, ale to čo si napísal je na cestách viac ako bežným javom.
A pritom je to presne to, na čo tu poukazujeme.
Sebadôvera je dobrá vec, ale ani opatrnosť a disciplína nie sú na škodu. Nebude asi náhodou že medzi najdisciplinovanejších vodičov patria automobilový pretekári. Uvedomujú si totiž riziká a tie si veľmi veľa ľudí ani nepripúšťa.
Proste to nejde aj keby policajti chceli, jedine že by chceli od polície odísť
PaliG: no neviem, to odburanie byrokracie by som uvital, ale mam pocit, ze keby sa slo podla ich pravidiel, ze by sme mali docela prazdne cesty
bol som asi pred mesiacom v holandsku a tiez som nestretol policajta, vlastne ani neviem ako vyzera holandsky policajt...tam som videl nieco co by u nas upravilo statistiky umrtnosti na cestach(ale zlym smerom), tam je cyklista boh, nikdy sa nepozera ci ide alebo nejde auto, ide po svojom cyklistickom chodniku a nic ine ho netrapi, proste musis zabrzdit autom a pustit ho.....na druhu stranu vsade maju cyklisticke trasy a chodia po nich aj male skutre, tie nemaju co hladat na ceste, ked som chodil niekde aj pesi tak som sa citil troska ohrozovany cyklistami
k situacii u nas: jazdim aj autom aj bikeom samozrejme, ale niekedy mam pocit ze niektory cyklisti/bikeri by si zasluzili zrazit, minule mi jeden magor na freeride prelet pred autom na tr. A Hlinku krizom na druhu stranu, akoze total magor, takze pani treba si sem tam vstupit aj do svedomia
na druhu stranu vela vodicov biker-ov ignoruje na ceste a tiez ma irituje ked ma nejaky vyhulenec, ktory si velkym autom honi ego a ma obehne nebezpecne rychlo a blizko mna