nie len v KE aj v BA a v určitých častiach mesta aj u mňa v PK btw posledné dva dni som šiel na záťah úplne sám a to bol trošku škrt cez rozpočet.. oba dni som si zobral bonus za 10 dobitých gymov..a dnes som úplne bez potionov
ale malo to zmysel už tretí deň mi držia dva gymi dvoch najsilnejších vaporeonov som capol do dvoch gymov vedla seba jeden je lvl4 a druhý lvl 6 valor power
eevee musím chodiť chytať do BA.. zatial mám len dvoch vaporeonov a jedného flareona.. flareon má najlepšiu ulty 1x80 ale vaporeonovia sú na prd :/ síce vysoké cp ale ani jeden nemá hydropumpu....
v poslednom čase na dobýjanie gymov používam raticatov mám asi 15 raticatov čo majú hyperbeam ako druhý útok a to je 1x120 plus nemajú privelké hp takže sa lahšie healujú
Tak ja mam vaporeona cp 1170 a ma hydropump, a kamos ma snorlaxa cp 1159 s hyper beamom (z vajca ) a este s hydropumpom mam wartortle cp 579 iba. A minule som v KE nasiel na Alzbetinej blastoise cp 88 Ale zdrhol debilko
Ja som chytil vaporeona s hydro pump normalne na ulici. Cp 913 potesil. A to su u nas vacainou len ratata pidgey a weedle ked som zbadal v panely ze je na blizku vaporeon hned som si isiel ponho(vyhoda obci vies presne kde sa spawnuju). ☺
moja skusenost je, ze volne najdes v drvivej vacsine pokemonov so zlymi IV, len vynimocne maju nad 80%. kdezto z vajca presne naopak, vacsinou maju okolo tych 80%...
...ale pokial chces 90-100% IV, tak na vajce mozes zabudnut.... ti najlepsi su prave z volneho odchytu
Mam troch Snorlaxov - cp1848 "z ulice" ma 91-96%, druhy cp1783 z ulice ma 49-51%, a treti je z vajca, cp1755 a 87-91%
ludkovia čiešiť IV aj tak nemá moc zmysel... v leveloch 20-35 v podstate stále ide o vyššie CP a správny útok.....zbytočne budeš mať IV 100% keď budeš mať na vaporeonovy vaterpulse čo má 4x35 ak bude mať niekto kludne len IV 30-50% ale bude mať hydropumpu tak ťa rozbije
z mojich Vaporeonov maju piati hydro pump - s tymi utocim, traja aqua tail - tych davam do gymov, a traja water pulse - tych mam len na okrasu
A jedneho s IV 96-98% som prave powerupoval z 1281 na 1922 aj ked ma len aqua tail, a stalo ma to len zopar drobnych - prave preto, lebo vdaka tym IV bol kazdy powerup +40 CP a zacinal som na 1900 stardust a skoncil pri prvom za 3000. Vaporeon s 50% IV by stal podstatne viac pri powerupovani a taketo CP by pravdepodobne pri mojom leveli ani nedosiahol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcela Drowzeeho
ale malo to zmysel už tretí deň mi držia dva gymi
v poslednom čase na dobýjanie gymov používam raticatov mám asi 15 raticatov čo majú hyperbeam ako druhý útok a to je 1x120
Mam troch Snorlaxov - cp1848 "z ulice" ma 91-96%, druhy cp1783 z ulice ma 49-51%, a treti je z vajca, cp1755 a 87-91%
kdezto z vajca sa mi nestalo zeby bol zly, je jedno ci ratata ci ktory
A jedneho s IV 96-98% som prave powerupoval z 1281 na 1922 aj ked ma len aqua tail, a stalo ma to len zopar drobnych - prave preto, lebo vdaka tym IV bol kazdy powerup +40 CP a zacinal som na 1900 stardust a skoncil pri prvom za 3000. Vaporeon s 50% IV by stal podstatne viac pri powerupovani a taketo CP by pravdepodobne pri mojom leveli ani nedosiahol.