S podporou Putina v Rusku to nemusi byt az take zle.
Průzkumy VCIOM jsou spolehlivé.. Procento lidí kteří souhlasili, že odpoví na otázky "sociologů" bylo pouze 10%. To znamená, že z 1000 lidí jich souhlasilo odpovídat 100 a z těch bylo 82 pro Putina. V o tom je spolehlivost průzkumů veřejného mínění..
Zdroj: diskusia na armadninoviny.cz
majales, 2.4.2022, 02:06
Odkial to mal on, neviem, ale cituje z nejakej azbuky.
matt snad neveris tymto somarinam 65TB dat? v roku 2012 som mal domace ulozisko na urovni 100TiB, teraz som na urovni skoro 2000TiB,a to mi chce niekto povedat,ze nevedia zazalohovat 65TB dat v obrovskom rusku? ach boze,zase neverte vsetkym somarinam
No mozno by si sa divil , mali sme klienta (vyrobny podnik), ktory prisiel o komplet pristup na system (matka skrachovala) a provider ich jednoducho odpojil. Prisli o vsetky data.
Implementovali sme im novy system, ponukli aj zalohu, povedali, ze je to drahe, ze nepotrebuju (a to aj po tej skusenosti s odstrihnutim 🤣).
mafia sa snaží za každú cenu zvrátiť vyšetrovania smerujúce až hore:
2. apríla 2022 10:00
Zadržali kľúčových svedkov v korupčných kauzách Ľudovíta Makóa a Borisa Beňu. Urobili tak pod dozorom Krajskej prokuratúry Bratislava. Podľa dostupných informácií ich stíhajú za krivú výpoveď v kauze Vladimíra Pčolinského. Ako prvá o tom informovala televízia Markíza.
Pčolinský je pritom doteraz obvinený z korupcie, ale jeho prípad vyšetruje NAKA.
Ak by prokuratúra žiadala väzbu, tak službu na Okresnom súde Bratislava 3 má sudca Juraj Kapinaj. Ten rozhodol aj o vzatí do väzby vyšetrovateľov Čurillu a spol. Z väzby ich potom prepustil Krajský súd v Bratislave.
Makóa a Beňu zadržala bratislavská polícia. Prípad vyšetruje vyšetrovateľ Okresného policajného riaditeľstva Bratislava 3 Marek Kazík.
Práve kauza Pčolinského spustila celú vojnu v polícii. Len minulý týždeň Najvyšší súd právoplatne rozhodol o vine šéfa kontrarozviedky SIS Petra Gašparoviča, kde ako kľúčových svedkov uznal práve Beňu a Makóa. (n, tvnoviny)
matt snad neveris tymto somarinam 65TB dat? v roku 2012 som mal domace ulozisko na urovni 100TiB, teraz som na urovni skoro 2000TiB,a to mi chce niekto povedat,ze nevedia zazalohovat 65TB dat v obrovskom rusku? ach boze,zase neverte vsetkym somarinam
Aj po WWII Rusko celkom benefitovalo z technológií a výrobných zariadení ukradnutých z fabrík v Nemecku. Napríklad automobilka Mercedes bola takmer komplet "vybielená" od výrobného vybavenia. MB totiž v čase vojny vyrábal nie len vojenské autá ale aj motory do lietadiel a taktiež lodné motory. Po vojne mal MB zákaz vyrábať motorové dopravné prostriedky. Niekoľko rokov po vojne sa teda preorientovali na výrobu ... bicyklov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Průzkumy VCIOM jsou spolehlivé.. Procento lidí kteří souhlasili, že odpoví na otázky "sociologů" bylo pouze 10%. To znamená, že z 1000 lidí jich souhlasilo odpovídat 100 a z těch bylo 82 pro Putina. V o tom je spolehlivost průzkumů veřejného mínění..
Zdroj: diskusia na armadninoviny.cz
majales, 2.4.2022, 02:06
Odkial to mal on, neviem, ale cituje z nejakej azbuky.
No mozno by si sa divil
Implementovali sme im novy system, ponukli aj zalohu, povedali, ze je to drahe, ze nepotrebuju (a to aj po tej skusenosti s odstrihnutim 🤣).
Kludne si viem takyto bordel predstavit aj inde.
Vela firiem zalohy jednoducho nema. A ked maju, tak uz nemaju otestovanu obnovu - a je pravdepodobne, ze bez testu vsetko obnovit nedokazu,
2. apríla 2022 10:00
Zadržali kľúčových svedkov v korupčných kauzách Ľudovíta Makóa a Borisa Beňu. Urobili tak pod dozorom Krajskej prokuratúry Bratislava. Podľa dostupných informácií ich stíhajú za krivú výpoveď v kauze Vladimíra Pčolinského. Ako prvá o tom informovala televízia Markíza.
Pčolinský je pritom doteraz obvinený z korupcie, ale jeho prípad vyšetruje NAKA.
Ak by prokuratúra žiadala väzbu, tak službu na Okresnom súde Bratislava 3 má sudca Juraj Kapinaj. Ten rozhodol aj o vzatí do väzby vyšetrovateľov Čurillu a spol. Z väzby ich potom prepustil Krajský súd v Bratislave.
Makóa a Beňu zadržala bratislavská polícia. Prípad vyšetruje vyšetrovateľ Okresného policajného riaditeľstva Bratislava 3 Marek Kazík.
Práve kauza Pčolinského spustila celú vojnu v polícii. Len minulý týždeň Najvyšší súd právoplatne rozhodol o vine šéfa kontrarozviedky SIS Petra Gašparoviča, kde ako kľúčových svedkov uznal práve Beňu a Makóa. (n, tvnoviny)
2000TB?
Pokial nema vsetky filmy ktore kedy vysli v najvyssom moznom rozliseni tak mi to pride ako solidny nezmysel 🙈🙈🙈
Nehovoriac o cene… 20TB disk stoji cca 500€
Ak by mal doma 2000TB tak to znamena ze len do diskov (neratajuc ostatne potrebne komponenty) by musel vrazit 50,000€ 🤣
Mam silny pocit ze canopus zase trosku prehana…
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-zaci-penza-ucitelka-kritika-invaze-vezeni.A220402_091659_zahranicni_pukk
Pokial nema vsetky filmy ktore kedy vysli v najvyssom moznom rozliseni tak mi to pride ako solidny nezmysel 🙈🙈🙈
Nehovoriac o cene… 20TB disk stoji cca 500€
Ak by mal doma 2000TB tak to znamena ze len do diskov (neratajuc ostatne potrebne komponenty) by musel vrazit 50,000€ 🤣
Mam silny pocit ze canopus zase trosku prehana…
ved nepisal že na diskoch, kapacita pamäti može byt aj inde, a zadarmo
Uz pocas WW II by ta armada a Rusko vseobecne bez pomoci zapadu nemala sancu...
https://www.valka.cz/13329-Ekonomicka-situace-SSSR-v-prubehu-1941-42-a-spojenecka-pomoc-Lend-Lease-dil-1-
Ved este aj podpisat Postupimsku dohodu siel Stalin na americkej lokomotive.
...to nebude mat s Anonymous absolutne nic spolocne
Veď on kradeziach dat som pisal. Toto dokáže motivovaný jedinec s profesionálnym pozadim. https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.com/cnn/2022/03/30/politics/ukraine-hack-russian-ransomware-gang/index.html
Tajné služby sú o dve-tri úrovne vyššie.
chia nebola až tak zisková aby malo zmysel riešiť tak obrovské diskové pole
https://www.valka.cz/13329-Ekonomicka-situace-SSSR-v-prubehu-1941-42-a-spojenecka-pomoc-Lend-Lease-dil-1-
Ved este aj podpisat Postupimsku dohodu siel Stalin na americkej lokomotive.
Aj po WWII Rusko celkom benefitovalo z technológií a výrobných zariadení ukradnutých z fabrík v Nemecku. Napríklad automobilka Mercedes bola takmer komplet "vybielená" od výrobného vybavenia. MB totiž v čase vojny vyrábal nie len vojenské autá ale aj motory do lietadiel a taktiež lodné motory. Po vojne mal MB zákaz vyrábať motorové dopravné prostriedky. Niekoľko rokov po vojne sa teda preorientovali na výrobu ... bicyklov.
https://www.youtube.com/watch?v=cyJfOPSS2Uc&t=26s
Doba pokrocila a globalizaciu medzitym zemegulu obehla a to mi pripomenulo, ze toto som si este nestihol pozriet.
https://www.csfd.cz/film/688123-americka-fabrika/prehled/
https://uloz.to/hledej?q=american%20factory
Vnútiť aziatsku pracovnú morálku Rusom z Moskovskej oblasti tiež nebude jednoduché.
Rozmýšľa som aj nad tým či Číňania pomôžu ochrániť Krym pred Ukrajinskými vojskami.
Podľa nasledovnej mapky ho nepotrebujú a Rusko obchádzajú tuším úplne.
https://www.silkroadbriefing.com/the-belt-and-road-initiative.html