celé to fest smrdí špinavými hrami,krásne to načasovali-pondelok,Slovensko sa zaoberá návštevou pápeža,tak pekne spustili túto podivnú akciu,hmm a ten prokurátor Chylo,to sa ešte len uvidí,čo je zač ...
13.09.2021 - 16:39:49
00
Šéf OĽaNO Igor Matovič k zadržaniu vyšetrovateľov: „Mafia sa v deň návštevy Sv. otca arogantne rozhodla vyšetrovateľom z tímu Očistec urobiť zo života peklo. Išli po krku tomu najväčšiemu Zlu, ktoré vydalo kľúčové orgány spravodlivosti do rúk nitrianskej mafie, ktorá spolu s potentátmi Smeru rozkrádala stámilióny eur.“

„Pár odvážnych chlapov sa rozhodlo chliev od absolútneho Zla vyčistiť. Nebáli sa ho a za to prišiel trest. Viem, že dnes mnohí statoční vyšetrovatelia stratili nádej, že Dobro ešte môže zvíťaziť. Vedia, že Zlo je mimoriadne silné, disponuje nekonečnými zdrojmi … a má naďalej k dispozícii stovky úplatných poskokov “v službách štátu”. Napriek tomu VÁS PROSÍM – NEVZDÁVAJTE TO! Dobro zvíťazí, hoci cesta k víťazstvu bude ešte veľmi ťažká. Dobrí ľudia na Slovensku Vás potrebujú,“ napísal na facebooku.
13.09.2021 - 17:09:34
02
Mafia čakala len na príchod pápeža a udrela. Inšpekcia ministerstva vnútra v súčinnosti so starou známou krajskou prokuratúrou v Bratislave, ktorá patrí pod Žilinku zadržala vyšetrovateľov kauzy Očistec a dvoch z nich už aj obvinila. Pripravovaná akcia, aby sa vyhla zvýšenej mediálnej pozornosti, tak sa uskutočnila pod rúškom návštevy Svätého otca a klapla perfektne .
Aby som situáciu opísal čo najjednoduchšie, tak uvediem kto je kto.
Vyšetrovatelia NAKA, ktorí boli zadržaní pracujú na odhaľovaní korupcie policajných špičiek za bývalej vlády (Gašpar, Hraško, Krajmer a spol.), ich prepojenie na Bodora a v neposlednom rade na politikov Smeru a Hlasu.
Inšpekcia, ktorá ich zadržala je zložka ministerstva vnútra, ktorá 12 rokov za bývalej vlády nerobila absolútne nič a teraz spochybňuje a zastrašuje vyšetrovateľov najväčších káuz minulej vlády. Sú to ľudia previazaní na bývalú garnitúru a je mi veľkou záhadou prečo v tejto organizácii minister vnútra Mikulec od nástupu do vlády až do dnešného dňa neurobil poriadky.
Krajská prokuratúra v Bratislave pod vedením prokurátora Remetu je Žilinkovi podriadená prokuratúra, ktorá sa snaží takisto zastrašiť a zdiskreditovať vyšetrovateľov NAKA, ktorí majú rozpracované najväčšie kauzy. Pred pár dňami sa im už podarilo odpáliť policajného prezidenta.
Generálny prokurátor Žilinka je človek, ktorý na objednávku zastavuje trestné stíhania vybraných osôb a tým obchádza súdy, ktoré by mali vo veci rozhodovať. Takto napríklad stopol vyšetrovanie únosu Vietnamca, zrušil trestné stíhanie Pčolinského, Zoroslava Kollára, Haščáka a prakticky vyšetrovanie celej gorily. Žilinka bol dosadený do funkcie na základe či už osobnej alebo sprostredkovanej intervencie záujmových ľudí u Kollára a Sulíka, ktorí ho následne pretllačili v koalícii ako spoločného kandidáta a následne aj s celou opozičnou mafiou zvolili.
Takže máme zopár vyšetrovateľov NAKA a špeciálnu prokuratúru, proti ktorej stojí obrovská chobotnica ktorej najväčšie chápadlá stojace nad Žilinkom nepoznáme, ale každý triezvy človek vie, kto to je.
Vážení, toto je otvorená vojna a prehrávame. Ľudia, ktorí by sa mali báť o svoju slobodu vedú prieskumy verejnej mienky a stále majú mimoriadne silné páky, ktorými môžu zabrániť tomu, aby boli vyšetrovaní a odsúdení.
Človek, ktorý vyhral voľby a mal záujem a jediný reálnu silu to tu tvrdo vyčistiť, tak ako deň po voľbách rozmetal Kičuru v štátnych hmotných rezervách, bol do roka popravený mediálne a vlastnými koaličnými partnermi. Evidujem viacero ľudí z rôznych politických strán naprieč stranami vládnej koalície, ktorí majú záujem o spravodlivosť, ale ich postavenie je slabé, či už sú v strane Oľano, Za ľudí alebo SaS. Sme rodina je omyl prírody a kto včera sledoval reláciu Na telo, tak si urobil vlastný názor o tom, kde je zaradený predseda SaS, Sulík. Ten upratal poslanca Baránika a mám dojem, že v strane rýchlo uhasí všetky protikorupčné snahy...FB utajený svedok. Nech je to ktokoľvek ten utajený svedok,plne sa stotožňujem z jeho názorom.
13.09.2021 - 17:23:27
06
jerry74 napísal:
Človek, ktorý vyhral voľby a mal záujem a jediný reálnu silu to tu tvrdo vyčistiť,...

...je bohuzial pre Slovensko psychicky labilny clovek, ktory sa do roka od prevzatia moci popravil sam
13.09.2021 - 17:51:17
08
ennio napísal:
...je bohuzial pre Slovensko psychicky labilny clovek, ktory sa do roka od prevzatia moci popravil sam

Veď to, nemáme tu žiaľ rozumného politika, ktorý by to z noblesou a cťou viedol
13.09.2021 - 17:55:30
00
Ten bordel na polícii, inšpekcii, NAKA a pod. to je sila, tam už človek úplne stráca prehľad. Ale s tým osamelým bojovníkom a nevinnou obeťou mediálneho lynču nebudem súhlasiť ani keby ma mal rovno trafiť blesk - ani zákerná konšpirácia všetkých dostupných médií dokopy by nedokázala mať na jeho moc zhubnejší vplyv ako dotyčný sám vo svojej „freestyle“ forme ...
13.09.2021 - 18:01:48
04
Ako sa vysporiadalo s mafiou Taliansko resp. nejaká krajina, kde je mafia hlboko zakorenená?
13.09.2021 - 18:23:53
00
https://blog.sme.sk/peterchudy/spolocnost/policajna-chobotnica-alebo-preco-policajna-inspekcia-zadrzala-vysetrovatelov-naka. Zaujímavy blog od bývalého policajta plukovníka...
13.09.2021 - 19:18:42
02
V podcaste som si vypocul fragmenty reči Svätého otca, a na naše pomery teda pohladenie na duši.
Zvyknutý na Matelkove zvratky typu "pani Baťová" alebo keď Vlekar riesi "bábkoherecku",je vlastne šťastím že ich buransky štýl je tak lahko identifikovatelny,lebo s tym čo vravel pápež by som len ťažko dokázal nesúhlasiť.
13.09.2021 - 22:21:02
01
dufam ze na dalsich 18 rokov budeme mat od papeza zase pokoj, lebo dopravu v Bratislave sa mu podarilo odstavit este lepsie ako kotlebovskym dezolatom :facepalm:
13.09.2021 - 22:48:56
01
Objektívne povedane bratislavsky dopravný system je hodne demokraticky.Ked si zdriemne kamionista a svoj naklad mäsa vyklopi pod Pristavny most je dlho na čo spomínať...
14.09.2021 - 06:13:49
00
Asi takto...

Jozef Šátek
16 h ·
V niečom je to podobné a v niečom veľmi odlišné, teda porovnávam našu situáciu vyšetrovateľov v kauze „únosu“ prezidentovho syna a terajších vyšetrovateľov korupcie v prípade Očistec.
My, teda Krajský úrad vyšetrovania PZ v Bratislave, ktorý som mal česť v tej dobe riadiť mal za sebou dlhoročné výborné výsledky vo vyšetrovaní a to tak na centrálnej úrovni (odhaľovanie a vyšetrovanie každý rok takmer 45 až 50 vrážd a množstvo závažných hospodárskych zločinov) ako aj na úrovni okresných úradov vyšetrovania (mali sme medzi prvými desiatimi úradmi v rámci Slovenska až šesť). Boli sme kvalifikovaní ako profesionálne pracujúci úrad s ostrieľaným a morálne pevným základom. Bolo jasné, že keď prišiel zlomový bod – vyšetrovanie zločinu „únosu“, tak sme konali ako dovtedy a ako sme boli naučení – v súlade so zákonom a naším vnútorným presvedčením. Potom prišli z lexovsko-hudekovskej strany nevídané útoky – trestné oznámenie riaditeľa SIS, ktoré riešila inšpekcia, personálne vyhrážky o odvolaní ministra vnútra, rôzne otvorené či skryté vyhrážky, mediálne lynčovanie mečiarovskými novinármi, pravdaže prišli aj medové ponuky, no a po odmietnutí sa nás zbavili organizačným zrušením celého úradu a rozprášením všetkých jej členov, pričom mnohí odišli do civilu. Ja tvrdím, že ukázať morálku, zásadovosť a profesionalitu máme vtedy, keď je situácia zlá, keď môžete očakávať len negatívne následky a nie keď to robiť môžete bez obáv a budete len chválení.
Nepočul som ani o jednom z „elitných“ vyšetrovateľov, o ktorých hovorí D. Lipšic, že sú to vyšetrovatelia s 15-20 ročnou praxou, čiže takí čo pracovali a učili sa za Gašpara, Lučanského, Hraška, Krajmera, Slobodníka ...?, že by sa postavili za svoj názor a proti názoru či požiadavke nadriadeného, že budú vyšetrovať čo iný nechce, alebo nebudú vyšetrovať čo iný nariaďuje a že by za svoje pevné postoje musel z polície odísť a potom sa aj prípadne vrátil. Znamená to, že títo vyšetrovatelia boli ticho, keď mlčať nemali, slúžili zlu a potom začali byť aktívni a principiálni, keď už si chceli len „prilepšiť“ prehodením politického krytia. Oni si mysleli, že za svoju cenu "nezmieriteľných" vyšetrovateľov nemusia nič zaplatiť, teda svojím verejným postojom v správnom čase a dúfali, že im stačí len prehodiť kabát.
Keď sme sa po voľbách v novembri 1998 niektorí vrátili do polície, tak sme opäť boli „bielymi“ vranami, ostatní policajti nám dávali najavo, že tam skrátka nepatríme. A opäť skúšali tie isté zbrane, nemali na nás nič, tak nás odpočúvali a vymýšľali si na nás skutky, ktorých sme sa nikdy nedopustili (finančná polícia + inšpekcia). Chceli nás za každú cenu zastaviť, lebo sme išli po príslušníkoch SIS, tzv. podvodníckych privatizérov či oligarchoch, falšovateľov Duckého zmeniek a pod., no bolo toho podľa optiky „inšpekcie“ najmenej na trojnásobok obvinení, čo by sa im aj podarilo, keby nebol odvolaný minister vnútra. V prípade „únosu“ sme sa neuspokojili s výpoveďami „kajúcnikov“, ktorých sme mali aj my, ale sme obvinenie doložili neodškriepiteľnými aj inými dôkazmi, chce to však skúsenosti, rozum, trpezlivosť a odvahu.
Zdá sa však, že títo „elitní“ sa naučili pri vyšetrovaní šátorovcov, sýkorovcov, takáčovcov a iných „cov“ len zakladať dôkazy na kajúcnických svedectvách s poskytovaním benefitov, ktorými pozakrývali v stavbe chýbajúce tehličky. Vtedy to nikomu nevadilo, veď to boli „len mafiáni“. A ako sa hovorí, čo sa v mladosti naučíš na staré kolená akoby si našiel, tak po rozviazaní rúk pokračovali v svojich „striktne zákonných postupoch“ a začali opäť sypať kajúcnikov a vytvárať sieť, cez ktorú nemal nikto preplávať. Chybou bolo to, že to už neboli len „mafiáni“ ale dovtedy nedotknuteľní, takže sledovanosť týchto prípadov verejnosťou ale aj potreba vyššej kvalitatívnej úrovne dôkazov bola nevyhnutnosťou, čo sa však nestalo. A túto „slabinu“ v profesionálnej príprave „elitných“ najlepšie poznali tí, ktorí s nimi robili, veď mnohí vyšetrovatelia na inšpekcii sú tí istí, ktorí s nimi drali na stoličkách NAKA či iných úradoch nohavice.
Na záver len toľko, že nemohli sme čakať viac, ak niekto nepripravený si sadne na ministerský stolec, dá si radiť niekomu, čo skutočnej policajnej práci nikdy nerozumel, v podstate personálne všetko ponechali po starom, najprv za policajného prezidenta urobili niekoho z „druhej“ strany, asi na znak zmierenia, ktoré sa pravdaže nekonalo a potom tam dali ďalšieho, ktorý nemá ucelený profesionálny rozhľad, čiže kde šliapnu, tam tráva dlho nerastie.
Ak sa rozhodli bez previerok poveriť vyšetrovaním zložitých a závažných prípadov tých, ktorí dovtedy boli „elitní“ pre Kaliňáka s Gašparom a čakali, že títo zmenia svoju podstatu jedným heslom „o rozviazaných rukách“ a že sa tu neobjaví ďalšia skupina, ktorá bude pokračovať v ochrane záujmov bývalých vládnych činiteľov a spojených oligarchov a to po línii polície i prokuratúry (čo robili aj predtým), tak teraz zberajú zasiatu úrodu v podobe úplného rozvratu a straty dôveryhodnosti polície, prokuratúry, celkového politického chaosu a sklamaných občanov.
14.09.2021 - 11:23:16
00
Inšpekcia ministerstva vnútra obvinila ďalších dvoch zadržaných vyšetrovateľov NAKA Mašína a Sabotu zo zneužitia právomocí verejného činiteľa. Obvinení majú byť za to, že chceli stíhať členov antitímu na inšpekcii. NAKA mala podozrenie, že úlohou antitímu je zastaviť vyšetrovanie veľkých káuz.
14.09.2021 - 14:19:53
00
Pekné, že Matovič vypisuje po fcb, škoda len, že jeho hnutie nevyhralo voľby a jeho nominant nie je na ministerstve vnútra ktoré má inšpekciu pod palcom. Škoda preškoda . . .
14.09.2021 - 14:23:53
02
Peter Pellegrini vyhlásil, že „prenikajú informácie a šepká sa, že tých nahrávok, odpočúvaní, je také množstvo, že to, čo preniklo na povrch v podobe Dömötöra, je len maličká časť ľadovca“. Podľa Pellegriniho preto mnohí začínajú byť veľmi nervózni, vrátane špeciálneho prokurátora.

„Ak tieto veci vyjdú na povrch, tak budú mať bezsenné noci,“ povedal Pellegrini. Práve špeciálna prokuratúra vyšetruje podozrenie, že úplatok 150-tisíc prevzal aj Pellegrini... že sa nehanbí ešte papuľu otvárať tento smrad :puke:
14.09.2021 - 14:43:47
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up