Tiež nevylučujem jadrovú vojnu. Nevieme však, ako to teraz u Putinovcov chodí. U Brežneva bolo aspoň nejaké politbyro, ktoré mohlo zasiahnuť. U Putina nevieme.

Generalita armády podporovaná oligarchami? Netušíme.
05.03.2022 - 23:24:21
00
zdá sa, že je úplne mimo akejkoľvek kontroly, je tam pridlho, totálne sa poistil a zabarikádoval
05.03.2022 - 23:28:34
01
Joe70 napísal:
Smutné, že nám musia robiť radosť takéto videá. Kde sú časy, keď sme tak tešili z porážky Rusov v športe. Pamätám si ako malé dieťa vianočnú výhru nad Rusmi v turnaji o cenu Izvestií. Jedna zo spomienok na rané detstvo, ako celá rodina z mne neznámeho dôvodu šalela pred televízorom. Bola to odplata za okupáciu. Teraz sa tešíme, ako tým kur*ám zostrelíme vrtuľník, lietadlo, tank. Snáď sa ešte dožijeme časov keď nám bude robiť radosť, ako sme ich rozstrieľali v športe.


to video je mozno aj fake.. ale nic sa tak skoro asi nezmeni na situacii, pokial ten stary v kremli nespravi presne to iste co ten fuzaty na konci aprila v 45-tom v berline
05.03.2022 - 23:39:55
00
Srsen

Áno, časom im j.bne. Napríklad taký Robert Mugabe, diktátor v Zimbabwe. Anglické školy, pokrokové myšlienky. Inteligentný bojovník proti apartheidu. Západní politici ho obdivovali. A čo sa z neho vykľulo? Vrah.
05.03.2022 - 23:43:04
02
preto na takomto poste nikto nemôže byť tak dlho, lebo na 100% mu preskočí, uverí v seba
05.03.2022 - 23:47:12
03
scontent.fpmi1-1.fna.fbcdn.net
05.03.2022 - 23:48:41
03
double napísal:
... Stale si neuvedomujete kolko ludi stoji za Ficom Mazurekom alebo aj Chmelarom. Davate ich do kopy opovrhujete a myslite si ze ste ziedli vsetku mudrost sveta. Ze prave konzumny kapitalisticky a imperialistivky zivot je ten spravny a jediny...

My si to uvedomujeme a to nás práve desí.
Konzumný kapitalistický a imperialistický život je zlo. Prečo ale proti tomu konzumu protestujú práve na západe? Prečo všetky enviromentálne iniciatívy prichádzajú odtiaľ a práve voliči tebou menovaných záchrancov sveta ich protagonistov nazývajú fašistami?
Prečo všetci vysokí predstavitelia Ruska, vašej alernatívy toho zlého konzumu a kapitalizmu, majú majetky na západe, ich deti študujú na západe. To mi rozum neberie. Putinove dcéry sú údajne teraz doma v Rusku v nejakom bunkry, lebo ich otcovi úplne preplo v lebeni. Ale doteraz si užívali život v luxusných vilách na tom hnusnom západe. Ktorý im financoval zo svojho biedneho platu.
Fico je najlepší príklad alternatívy k hnusnému konzumu a kapitalizmu. Človek s hodinkami za 30k €, nič nevlastniaci ale užívajúci si luxusný život je ten pravý príklad socialistu. Brázdi svet so svojou štetkou a tvári sa, že mu to platí jeho manželka, učiteľka, čo si po nociach privirába právnymy analýzami pre firmy z daňových rajov.
My naozaj všetkých voličov spomínaných pánov považujeme za jednu lúzu. Nejaké drobné rozdiely medzi nimi sú, ale sú irelevantné. Všetci tí ľudia podporujú Putinov zločinecký režim. Nikto z tých spomínaných pánov nedokázali odsúdiť Putina za jeho zločiny. Za jeho imperiálne zločiny. Neviem či si uvedomuješ akú kktinu si napísal, Ale Putin je najväčší imperialista dnešnej doby. On verejne vyhlásil, že dobyje všetky štáty bývalého východného bloku a obnoví Ruské impérium. A v Rusku zúri kapitalizmus, kde ľudský život nemá žiadnu cenu. S komunizmom má ten režim spoločné iba to, že je zločinecký. Napriek tomu ho z nejakého neznámeho dôvodu obdivujete vy socialisti, bolševik Blaha a podobná žumpa. Prećo neobdivujete severské štáty? Tie sú sociálne. Celá západná Európa je sociálnejšia ako Rusko. Veľká Británia bola extrémne sociálna až jej socky zneužívajúce ich sociálny systém prerástli cez hlavu a začali im škrtiť sociálne výhody. Žijem v UK a v mnohom je Británia sociálnejšia ako Slovensko.
Naozaj by som rád vedel, prečo obdivujete režim, ktorý reprezentuje presný opak toho, čo hlásate.
Je tam chudoba, cenzúra, vraždia sa nepohodlní ľudia, vysoká korupcia, diktatúra, teraz rozpútali prvý európsky vojenský konflikt v 21 storočí, najväčší európsky vojenský konflikt od druhej svetovej vojny a priviedol svet na prah tretiej a možno poslednej svetovej vojny. Ľudský život tam nemá žiadnu cenu. Nemyslím život nejakého ukrajinského "fašistu". Tam nikdy nemal cenu ani život bežného Rusa, rsp. obyvateľa Sovietskeho zväzu. Tam nemá cenu život ruského chlapca ktorého z tajgy doviezli niekde čo ani netušil, že tak ďaleko žijú ľudia a nechali ho tam zabiť, lebo jednému človeku úplne preplo.
Že tento režim velebia fašisti ako Uhrík, Mazurek, Kotleba to chápem. Je to fašistický režim. Prečo ho ale velebíte vy socialisti, komunisti, bolševici etc. To nám prosím vysvetli.
06.03.2022 - 00:06:53
128
Nagyon hoszú.
06.03.2022 - 00:09:44
00
Visa a Mastercard v Rusku končia

Visa a Mastercard pozastavujú svoju činnosť v Rusku, kde sa nimi uskutočňuje 74 percent všetkých platieb. V nadchádzajúcich dňoch už nebudú v Rusku fungovať žiadne transakcie zadané ich kartami.

Spoločnosť Visa v sobotu uviedla, že kvôli invázii na Ukrajinu pozastavuje operácie v Rusku a že v najbližších dňoch bude spolupracovať so svojimi klientmi a partnermi na zastavení všetkých transakcií v Rusku. Karty Visa vydané finančnými inštitúciami mimo Ruska už nebudú v Rusku fungovať, uviedla spoločnosť vo vyhlásení podľa agentúry Reuters.

Podobne aj americká platobná spoločnosť Mastercard uviedla, že karty vydané ruskými bankami už nebudú podporované sieťou Mastercard a že akákoľvek karta Mastercard vydaná mimo Rusko nebude fungovať u ruských obchodníkov alebo bankomatov.

Spoločnosť Mastercard už 1. marca uviedla, že vyradila zo svojho platobného systému niekoľko finančných inštitúcií. Urobila tak v nadväznosti na sankcie, ktoré uvalili západné krajiny na Rusko kvôli jeho invázii na Ukrajinu. Podľa Reuters prisľúbila tiež prispieť čiastkou dva milióny dolárov na humanitárnu pomoc.

Západné krajiny koncom minulého týždňa okrem iného vyradili veľké ruské banky zo systému SWIFT. Ďalšie opatrenia mieria priamo proti ruskej centrálnej banke. Spojenci sa snažia obmedziť jej možnosť disponovať obrovskými devízovými a zlatými rezervami, ktoré v súčasnosti činia zhruba 640 miliárd USD a patria k najväčším na svete.

Radoví Rusi v minulých dňoch stáli v dlhých radoch pred bankomatmi v obavách, že sankcie povedú k nedostatku hotovosti. (čtk, bno news)
06.03.2022 - 00:11:09
01
gocomics.typepad.com
06.03.2022 - 00:12:42
01
Citacia z príspevku nad: Západné krajiny koncom minulého týždňa okrem iného vyradili veľké ruské banky zo systému SWIFT.

K tomu dodam: minuly/tento tyzden rozhodli,ale efektivne az od 12.3., ...
06.03.2022 - 00:25:33
02
tu tolko ludia tliacha somariny :D visa+mastercard to potvrdili na twittri 3dni dozadu. Na vychod dorazila sprava k lekarikovi tusim az teraz
SWIFT aktivacia 12teho az.....
06.03.2022 - 00:29:04
00
je to kua pomalé, takto ich financujeme proti sebe
vrátane idiotov zo shell
06.03.2022 - 00:30:27
00
Sovietsky zväz v r. 1990: "Môžeme takto žiť do nekonečna. Až do smrti. Lebo sme nikdy dobre nežili"
thumb_up0thumb_down
Rusko v r. 2022: "Bude tu vysoká inflácia a nezamestnanosť. Tak to asi byť má"
Cca. 01:00:
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/doma-v-tv-to-neuvidi-novinari-rusum-ukazali-zkazu-ukrajinsky/r~ab0659ce9bf611ec8d900cc47ab5f122/
Tam proste nemôžeme očakávať, že sa zmení myslenie ľudí. Alebo že ich vyhladujeme. Jediná cesta je cez bohatých ľudí a oligarchov užívajúcich si luxus západu. Bežný Rus vždy žil v biede.
06.03.2022 - 00:46:19
00
jediná šanca je ich vyhladovať.buď vydrží ukr.armáda,alebo ruská ekonomika.Hraje sa o čas.Je to všetko pomalé.ten Swift mali zaraziť komplet.Ekonomiku neod.be ani rusák.Treba okamžite uvaliť sankcie na ich ropu a plyn...a je koniec.
06.03.2022 - 00:47:05
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up