Absurdné Slovensko, lídri Smeru obvinený a preferencie im rastú...
22.04.2022 - 06:51:29
06
Dochodci su verny.staci sľúbiť par drobnych ...smutna realita
22.04.2022 - 07:09:57
00
To skor maju radi martyrov a za tych par omrviniek co od nich dostali citia teraz potrebu ich zachranit. Preto fico teraz krici ako moze a uz sa vyhlasuje za obet, za martyra.
A tiez potrebuju vodcu, ktory im povie co kde kedy ako mozu urobit. Neboli nauceni rozhodovat sami za seba, to v socializme bolo systematicky potlacane.
Aj "lenon mufti velky" sa onehdy vo volbach vyhlasil za mucenika ktoreho necheli pripustit k volbam (boli tam nejake nezrovnalosti v dokladoch, nebol zapisany v zozname volicov ci co)
a pekne protizakonne to este pocas volebneho moratoria zverejnil v kapustovej STV a reakcia bola: Chudak nas Vladko, ak mu nedovolili hlasovat tak ja mu dam svoj hlas. A vyhral volby. :worried:
22.04.2022 - 07:22:26
01
Dudo napísal:
„Výmenou za zníženie trestu poskytoval informácie ohľadne praktík v rezorte ministerstva vnútra pri zabezpečovaní verejných obstarávaní,“ povedal Špirko. V modeli, ktorý mu svedok Varga opísal, malo dôjsť k legalizácii 200 miliónov eur."

co Para... uz sa blizime ku Kalimu, este to prepojit s Vietnamcami v SR + cashom vyvazanym vladnym specialom v kufroch smer Dubai + Kaliho investiciam vo Vietname (Vietnam neposkytuje info o bankovych transakciach, udajne 400 mio) + unos Vietnamca... uz prihorieva...

tu bude problém,jedna z prvých vecí po nástupe pána 363 bolo zrušenie obvinenia Kaliňáka v kauze únosu Vietnamca,a to aj napriek výpovediam očitých svedkov,ako mu "pomohli" nastúpiť do nášho vládneho špeciálu-všetko po starom,skutok sa nestal ...
22.04.2022 - 08:39:55
00
https://domov.sme.sk/c/22890730/hlavna-europska-prokuratorka-poziadala-o-zriadenie-timu-vysetrovatelov-na-slovensku.html
22.04.2022 - 08:55:22
05
Moldavsko sa asi moze zacat pripravovat na vojnu

Ovládnutí jihu Ukrajiny dá Rusku další spojení s Podněstřím, kde jsou pronásledováni rusky mluvící obyvatelé, prohlásil ruský armádní činitel.
22.04.2022 - 11:28:39
00
Už by sa konečne mal začať vyhrážať svet rusom a nie stále naopak
22.04.2022 - 11:43:04
09
zihadlo 5 napísal:
Dochodci su verny.staci sľúbiť par drobnych ...smutna realita


Ale ja to zaujímavé. Všetci čakali, že Mečiarovi dôchodcovia vymrú a tí ďalší už budú uvedomelejší. A prd, je to stále rovnako. Dôchodcovia + nízkopríjmové skupiny, ktorým stačí, že niekto sa vie na*rať rovnako ako ony - aj keď je to niekto, kto ich ožobračoval 12 rokov... A ešte si z nich niekde na poľovníckej chate robí prdel...
22.04.2022 - 12:17:46
00
moja mama ma 70rokov a teda na Fica nepovie nic pekne, chvalabohu :)
22.04.2022 - 12:20:27
210
takže pán 363 to vyriešil,o Ficovi nebude rozhodovať on,ani špec.prokurátor,ale zástupca špec.prokurátora-takže je reálne,že o vydaní Fica do väzby bude parlament predsa len hlasovať:

Parlament bude rozhodovať o vydaní Roberta Fica do väzby. Generálny prokurátor Maroš Žilinka dnes poveril zástupcu špeciálneho prokurátora Ladislava Masára, aby v jeho mene žiadal Národnú radu o vydanie súhlasu na vzatie Fica do väzby.

Hovorca prokuratúry Dalibor Skladan zároveň informoval o tom, že Žilinka neodňal spis Úradu špeciálnej prokuratúry. Z konania však vylúčil špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica pre pochybnosti o jeho nezaujatosti. Lipšic vystupuje v prípade obvinenia Fica ako poškodený.
22.04.2022 - 12:57:59
26
velmi som zvedavý,ako dopadne dnešné rozhodnutie:
O väzbe obvineného exministra vnútra Roberta Kaliňáka sa bude rozhodovať dnes popoludní. Od 15.00 sú naplánované výsluchy obvinených. Okrem Kaliňáka bude sudca Miroslav Mazúch rozhodovať aj o väzbe advokáta Mareka Paru a príslušníka tajnej služby M.C., ktorý je obvinený z korupcie.
Bola by to super správa pre spravodlivosť,ak by skončili vo vyšetrovacej väzbe pekne na dlho,nech si to užujú ...
Kto je ten príslušník tajnej služby M.C. neviete ?
22.04.2022 - 13:18:10
00
https://komentare.sme.sk/c/22889331/citajme-a-pocuvajme-rusky-z-matok-pise-michal-havran.html
Autor je teológ a spisovateľ

Putinovo Rusko sa počas vojny na Ukrajine definitívne premenilo na uzatvorenú facebookovú skupinu. Putinov režim uzatvoril ruskú populáciu v ideologickom a informačnom kotle, odtrhnutom od reality rovnako ako väčšina ruských predstaviteľov.

Nemáme presnú predstavu o tom, čo sa Rusi dozvedajú o „špeciálnej vojenskej operácii na Donbase“, ktorej súčasťou bola aj ruská porážka nad Kyjevom alebo raketové útoky na západe krajiny, avšak vďaka fungujúcej propagande režimu Zet si môžeme urobiť pomerne presný obraz o ruskom myslení a dôvodoch vedúcich k vojne.

Ruské televízie, oficiálne výroky ruských predstaviteľov a Zet tlač vytvárajú celkom presný obraz o ideologických motiváciách Putinovej vojny na Ukrajine a odhaľujú delirické pozadie ruského uvažovania.
Riaditeľka Russia Today Margarita Simonianová vysvetlila ruský mediálny svet nedávno veľmi presne: „Chcem, aby sme boli ako Čína. Snívam o tom, aby sme boli Čína.“

Vladimir Soloviov je zámožný ruský moderátor, ktorý trávil víkendy v jednej zo svojich dvoch víl na Lago di Como, kam chodieval súkromným lietadlom. V svojej tolkšou Večer so Soloviovom, sledovanej desiatkami miliónov divákov, ponúka raz týždenne agresívnu diskusiu vojakov, politológov, mystikov a šialencov.

Celkom bežne sa v nej hovorí o útoku na Poľsko, Švédsko, Rumunsko, o zničení Slovenska, o použití jadrových zbraní. Soloviov, v obleku Prada, sa medzi otázkami venuje exorcizmu, z Ukrajincov vyháňa diabla, gestikuluje ako veľkňaz. Hostia pritakávajú a dúfajú, že čoskoro sa začne tretia svetová vojna.

Na diskusiu celkom nedávno, zrejme pod vplyvom sviatkov, nadviazal šéf Rusmi obsadeného Krymu Sergej Aksionov, keď vyhlásil, že „Rusko bojuje na Ukrajine proti satanistom“, čo je obľúbený motív patriarchu Kirilla, ktorý raz označuje Ukrajincov za homosexuálnych banderovských fašistov, inokedy za centrum kokaínu a veľmi rád aj za satanistov a križiakov.

Na inom mieste hovorí Putinova propagandistka, že tretia svetová vojna sa už začala a potopený krížnik Moskva treba pomstiť. No ako, keď ho zničil výbuch munície... Lenže aj tak treba potrestať Ukrajincov, ktorí vlastne ani nebojujú, ale sú to vojaci NATO.

Lebo na Ukrajine nebojujú Rusi s Ukrajincami, ale so Severoatlantickou alianciou, ale aliancia by sa zároveň nemala zúčastňovať na vojenských operáciách, pretože, ako povedal počas veľkonočných sviatkov niekoľkokrát vyhlásený za mŕtveho a opäť oživený minister obrany Šojgu: „Vyzbrojovaním Ukrajiny predlžujete vojnu, teda špeciálnu operáciu.“

A zatiaľ čo sa u nás propagandisti Zet a politici Zet predbiehajú vo vymýšľaní dôvodov ruskej vojny na Ukrajine a majú problém uveriť alebo priznať, že tam vôbec je nejaká vojna, zrádza ich samotná Moskva, ktorá dnes ústami svojich predstaviteľov hovorí, o čo na Ukrajine skutočne ide.

Putinov poradca Sergej Kaganov nazýva ruské vojenské ťaženie „konštruktívnou deštrukciou“, Alexander Dugin, Putinov mystický guru, hovorí o „eschatologickej vojenskej operácii“, čím navodzuje atmosféru biblickej apokalypsy, po ktorej vznikne nový eurázijský svet – povedané slovami Dmitrija Medvedeva „od Lisabonu po Vladivostok“ – a nastolenie nového svetového poriadku.

Pre samotných predstaviteľov ruského imperiálneho establišmentu teda nejde o pomstu za Donbas, ale o snahu revidovať výsledky nielen pádu Sovietskeho zväzu, ale aj povojnového usporiadania sveta.

Agentúra Ria Novosti a noviny Izvestija pravidelne zverejňujú nové mapy sveta, nové hranice. Raz je Ukrajina súčasťou Ruska, inokedy jednoducho z mapy zmizne, niekedy ju vidíme roztrhanú na kusy.

Ruská geopolitická mánia na úrovni pokútnych politických kníh vydaných na náklady autora, aké vidíme na manifestáciách Zet na Slovensku, dole pod schodmi pri bakelitovom stolíku s titulmi Nový svetový poriadok či Život po jadrovej vojne, sa stala v Rusku oficiálnou doktrínou.

Prekresľovanie hraníc, upieranie práva na existenciu celých národov, verejné volanie po zničení Ukrajiny, Poľska, Švédska, predstava, že Ukrajinci nie sú samostatný dospelý národ, ktorý sa bráni, vychádzajú z bludných ruských predstáv o vlastnom historickom a náboženskom poslaní.

V uzavretých Telegramových skupinách sa bežne stretnete s vyjadreniami, že ruská armáda vedie krížovú výpravu ortodoxie proti západným homosexuálom. Samotní Rusi vnímajú svoje vojsko ako civilizačnú rímsku légiu a necítia rozpor s tým, že nechávajú znásilňovať Ukrajinky Čečenmi alebo príslušníkmi budhistických etník z juhovýchodu svojho impéria.

Ruské vedenie dnes svojim nepriateľom hovorí, že nebojuje pre nejaké drobnosti. Napokon, v dejinách Ruska nepoznáme príklady, kde by sa akákoľvek politika a armáda mobilizovala pre ochranu akýchkoľvek práv.

Ak však samotní ruskí predstavitelia tvrdia, že ich armáda robí na Ukrajine špeciálnu nábožensko-vojenskú operáciu, ak do nárekov nad ruským osudom v dejinách neustále vkladajú pasáže o akejsi povinnej úcte a obdivu k Rusku za čokoľvek, ak sú schopní otvoriť niekoľko frontových línií – vojenskú a kultúrnu na Ukrajine, ekonomickú a menovú so Západom –, nesvedčí to o tom, že sa zbláznili, ale skôr o tom, že súčasné ruské vedenie sa rozhodlo zničiť zvyšky ruskej civilizačnej a kultúrnej reputácie a skutočne vybudovať tretí Rím, mystickú entitu ruských mníchov a pointu neskoro stredovekých ruských dejín, ktorá je podľa Alexandra Dugina východiskom k ohýbaniu súčasnosti.

Miestni Zet síce neveria ani príbalovému letáku na pracom prostriedku, avšak mohli by aspoň pozornejšie sledovať a počúvať vlastných Pánov Zet, ktorí im veľmi zrozumiteľne hovoria, že sa mýlia, ak vravia, že toto nie je naša vojna a netýka sa nás.

Rusko sa rozhodlo emancipovať zo súčasného svetového poriadku a robí to aj vďaka svojej tradičnej historicko-náboženskej doktríne. Cenou je zatiaľ jedna zdevastovaná krajina, tisíce mŕtvych a milióny na úteku.

Avšak, ako hovoria samotní ruskí propagandisti, Ukrajina je iba začiatok.
22.04.2022 - 14:07:49
14
tak sa to robí "do psej matere" 8)
Zástupca špeciálneho prokurátora podal žiadosť Národnej rade o väzobné stíhanie Roberta Fica.
Parlament bude rozhodovať o tom, či vydá predsedu Smeru Roberta Fica na väzobné stíhanie. Zástupca špeciálneho prokurátora Ladislav Masár dnes podal tento návrh.
Kompetencia prináleží generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi, ten sa ale tejto možnosti v piatok vzdal.
Žilinka v piatok oznámil, že v tejto veci nebude konať on, a poveril tým zástupcu špeciálneho prokurátora. Tým je prokurátor Ladislav Masár.
Súd môže rozhodovať o väzbe Roberta Fica ako poslanca až po tom, ako na to dá súhlas Národná rada. Najprv rozhoduje mandátový a imunitný výbor a potom plénum Národnej rady.

Kto je Ladislav Masár ? vyzerá to byť rovný chlap,výborný rozhovor z M.Tódovou tu:
https://www.youtube.com/watch?v=fOkeDeKBo8M
22.04.2022 - 15:39:47
04
V rusku to začína byť vážne. :lol:
Príloha:
of.jpg
of.jpg 22.75 KiB thumb_up0thumb_down

22.04.2022 - 16:15:07
02
Ukrajinský prezident pre ruZkych novinárov …

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/621511-zelenskyj-pre-ruske-media-vojakom-v-mariupole-som-dal-na-vyber-vybrali-si-zostat/
22.04.2022 - 16:22:30
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up