Nieco pre vitacov a slnieckarov.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/musime-se-branit-zakazme-hidzaby-rika-belgicka-politicka-kte/r~c6d56e4c8e4d11eea9eeac1f6b220ee8/

Toto je nazor cloveka, co vie ako to v islamskych krajinach chodi.

Skuste si predstavit ko to bude vyzerat v zapadnej Europe o generaciu alebo dve. Nabozenstvo nepusti. A to Islamske velmi privetive voci nam neveriacim nie je.
01.12.2023 - 21:59:45
02
Vybrané z diskusie na sme no ak je to pravda tak...


Nuz, Fico uz zacal frontalny utok aj na media. Ficov poskok Gedra chce zasiahnut voci Zavodskemu, lebo dal priestor ludom bojujucim proti hoaxom, ktorych Estok vyhodil.

'Realita je však taká, že 30. novembra na úrade vlády skončilo šesťčlenné oddelenie expertov na strategickú komunikáciu. Viedla ho bývalá analytička Globsecu Miroslava Sawiris. V piatok v relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo vysvetľovala, že ich náplňou neboli „nátlakové kampane“, ale komunikovanie hodnôt, ktoré si zadefinoval štát.

„Venovali sme sa témam ako je demokracia, EÚ, NATO, ale aj dôležitým momentom našej histórie. Získali sme napríklad ocenenie za kampaň o Jozefovi Gabčíkovi, ktorého podľa prieskumov nepozná polovica Slovákov,“ vysvetlila Sawiris.'

'Gedra po odvysielaní tejto relácie v Rádiu Expres, ktorej hosťom bol aj ďalší bývalý štátny odborník Daniel Milo, avizoval, že proti takýmto rozhovorom zakročí. Oznámil tiež, že podáva podnet na reláciu Braňo Závodský naživo na Radu pre mediálne služby „pre jej totálnu zaujatosť“.

Avizoval aj právne kroky proti Miroslave Sawiris, ktorá podľa neho mohla svojimi vyjadreniami porušiť zásadu mlčanlivosti. Tá sa v relácii ohradila voči Gedrovým vyjadreniam, že nútili niekoho „písať modrým perom“.'

o koho oznaci Fico, Pellegnepriatela zacina pripominat komunisticky puc z 1948.
02.12.2023 - 08:14:34
03
Lipšic skončí, spisy z káuz Smeru prejdú pod Žilinku. Čítali sme paragrafy k zrušeniu špeciálnej prokuratúry

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23251469/smer-uz-vie-ako-zrusit-specialnu-prokuraturu.html


Banda jedna mafianska zlodejska hajzlovska :puke: :puke: ocisti a oslobodi seba aj tych svojich kumpanov obvinenych sviniarskych... :finger: :finger:
sa drzia svojho hesla: "vyhraj volby mozes vsetko"
02.12.2023 - 09:01:51
06
Bývalý administrátor Facebooku polície Púchovský: Tri minúty po zverejnení príspevku mi volali, že ministrovi sa nepáči https://dennikn.sk/3708191/byvaly-administrator-facebooku-policie-puchovsky-tri-minuty-po-zverejneni-prispevku-mi-volali-ze-ministrovi-sa-nepaci/?ref=tit1
Na grc banda hnusna.. mali davno sediet vedla kocnera...
02.12.2023 - 09:40:19
18
kazdym dnom hlbsie, dakujeme dochodcom, vid anketku tu na zaciatku ... slusny a dobry gangster fico
https://www.youtube.com/watch?v=HKjLdszhzHY
02.12.2023 - 10:25:01
01
hmm a to sa len rozcvicuju a rozbiehaju..... ale ak sa spytas ich volica, tak ten je nadmieru spokojny
02.12.2023 - 10:54:19
00
Lenže nie len dôchodci volili fica
02.12.2023 - 11:57:54
13
Perfektny blog o jadrovej energii a suvisiacej politickej historie (na pokracovanie)
https://blog.sme.sk/nanias/politika/jadrova-energia-od-lasky-k-nenavisti
02.12.2023 - 12:31:47
00
Jednobunkovce volili, fekalie zvitazili.
V normalnej modernej krajine, kde obcania nemaju nikotinovo-liehove spongie namiesto mozgov, by takto volby nedopadli.
Kandidovat moze aj sam diabol, ale je na ludoch ci bude realne zvoleny...
02.12.2023 - 13:12:36
00
Úplne náhodou (ale dobrovoľne) som dnes poobede popri soferovani počúval Sobotné dialogy,veď viete s kým...To, čo nechcel, neprezradil - čaká sa na oficiálne zverejnenia v pondelok a stredu - ale tam, kde 'sa neovladol' alebo aj umyselne používal vulgarizmy, išla z toho hrôza. Jedna konkretna veta by tu citovana neprešla, bude iste v mediach. Ďalšia o novinároch, ktorí sa ťahajú ako sople. Bolo na ňom na míle ďaleko počuť, aké je jeho vnútorné nastavenie.hnev, pomsta.
Peniaze na zachovanie sociálnej úrovne sa našli, nikomu neubudne...odkiaľ neprezradil, ale banky to postihne.
Aspoň jedna dobrá správa, kandidovať za prezidenta (asi) nebude. Ma teraz vplyvnejsiu pozíciu a moc je to hlavne, o čo ide.
02.12.2023 - 14:56:56
02
je v plnej sile a dostal druhu sancu, toto z ruk uz nepusti, vie co chce, je to jeho zivot, nic ine nema, preto tak bojuje a tvrdo si pojde za tym a nevidim nikoho, kto by mu v tom zabranil, v idealny cas sa spamatal, dokonale sa zorientoval v tejto postfaktualnej dobe, vyuzil vsetky jej benefity, volici mu zozeru aj vrazdu v priamom prenose, paradne rozdelil spolocnost, ktorej normalna a ako tak politicky aktivna cast, ostala s trenkami pri clenkoch a este dlho sa z toho nespamata, ideme smer Madarsko a toto nebude na jedno volebne obdobie
02.12.2023 - 15:22:10
06
Marli napísal:
ale banky to postihne.

cakajte mail z banky ohladom noveho cennika sluzieb 3 2 1 ....
02.12.2023 - 15:39:59
00
Marli Nerozumiem preco nezanedbatelna cast moderatorov a novinarov nechava politkov tarat zjavne nezmysly, hulakat primitvne urazky nezucastnenych, neodpovedat na otazky a nekonfrotnuju ich s ich starsimi opacnymi cinmi a tvrdeniami. Politicka kultura sa za roky niekde posunula a mala by na to reagovat aj prax v mediach. Politici ziju z nasich penazi a su tu pre nas - nie my pre nich.
02.12.2023 - 17:05:36
010
Teraz pre zmenu o inom doktorovi. Vo svojej specializacii je to mozno vyborny odbornik, ale zaroven je aj dobrym kamaratom smerackych mafianskych svin a pri "nevhodnych" otazkach sa dokaze vykrucat jak had. Ked pocas vrcholiaceho covidu smeracke spiny bojovali proti ockovaniu a opatreniam, zatial co v nemocniciach hromadne zomierali ludia aj kvoli nedostatku lozok a plucnych ventilacii povie "Viem, že kolovali príhody také a onaké. Ale aká bola realita, to povedať neviem, lebo som nebol pri tom.", tak presne zapada medzi ostatnych smerackych hajzlov :puke: Fakt uroven tupeho "nehistorika" Uhrika :facepalm:

https://dennikn.sk/3708794/novy-riaditel-nemocnice-sv-michala-kuzela-kalinak-mi-prisiel-zagratulovat-na-svadbu-poznam-vacsinu-ministrov/?ref=inc

Ako ste vnímali návrat Roberta Kaliňáka do politiky? Odišiel po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej a protestoch.

Nikdy som sa ho na to nepýtal. Ako osoba som to vnímal tak, že si chce takto očistiť meno. Že keď sa vráti, tak bude môcť ukázať, že nie všetko bolo také, ako sa vtedy prezentovalo. Je to môj osobný názor, nepýtal som sa ho na to.

Počas covidu Smer spochybňoval očkovanie, nosenie rúšok. Ako ste to vnímali?

Ja som to neriešil. Vtedy sa nevedelo nič, ako treba postupovať.

Neprekážalo vám, čo Smer prezentoval? Patrili sme medzi najhoršie krajiny v počte úmrtí a vám neprekáža, že ste boli nominantom vlády, ktorej politici išli proti očkovaniu?

Ako zdravotník som to tak dramaticky nevnímal, ako to prezentujete. Neviem, aké sú čísla. Keby som sa na ne pozrel, možno by som hovoril iné. Ja som sa vrátil k mojej praxi a nevnímal som to takto tragicky.

Boli pacienti, ktorí nemali miesta na umelej pľúcnej ventilácii, lebo ich bol nedostatok.

Toto sú rozhovory, ktoré môžeme viesť len na hypotetickej úrovni. Vtedy som nebol vo vedení nemocnice, a tak vám neviem povedať, ako to bolo. Viem, že kolovali príhody také a onaké. Ale aká bola realita, to povedať neviem, lebo som nebol pri tom.

Vyjadrenia vašich kolegov z infektologických kliník či ARO, že nie sú miesta, nevnímate ako fakt?

Beriem, ale mojím odchodom z nemocnice som urobil hrubú čiaru a covidové obdobie som neriešil. Toto obdobie som nesledoval, aké sú čísla.

Vy dnes prezentujete potrebu prevencie. Vnímate očkovanie proti covidu ako niečo, čo človek má urobiť, aby predišiel vážnemu priebehu?

Samozrejme. Dáta z tejto oblasti sledujem a viem, že očkovanie aj zmena v životospráve majú na priebeh covidu vplyv.

Minulý týždeň ste boli v relácii Igora Bukovského, kde ste spoločne hovorili o strave aj o zdravotníctve. Igor Bukovský bol počas covidu hviezdou dezinfoscény. Vo svojich videách spochybňoval odbornosť slovenských epidemiológov, karikoval štátne inštitúcie, spochybňoval význam očkovania proti covidu a nosenia rúšok, o ktorých hovorí, že nie je isté, či bránia šíreniu infekcie. Vyhlasuje, že covid je „banálne ochorenie“, a informácie, že infekcia je „nebezpečná, smrteľná a rýchlo sa šíriaca“, označuje len za „strašenie“. Neprekážali vám tieto jeho vyjadrenia?

Po tejto relácii som dostal asi najviac nenávistných správ v živote. Moje stanovisko k doktorovi Bukovskému je, že nebyť jeho, tak sa na Slovensku nezačne hovoriť o výžive. On prvý o tom začal hovoriť.

Dá sa ale povedať, že nebyť jeho, možno by bolo viac ľudí zaočkovaných.

To je druhá vec. Covid takto nevnímam, v tom období som to neriešil. Možno to bolo sebecké, ale neriešil som to možno aj preto, že som nebol v žiadnej riadiacej funkcii. Nesledoval som to. Rozhovor s doktorom Bukovským som spravil, lebo pre mňa to bol prvý človek, ktorý začal hovoriť o strave. Neriešim jeho vyjadrenia o covide, lebo som sa s ním o tom nerozprával a ani sa nebudem. Pre mňa je dôležité, čo človek urobil, a pre mňa začal vzdelávať Slovákov o výžive.

A potom povedal, že 82 percent zaočkovaných žien potratilo, za čo sa neskôr ospravedlnil, ale nestiahol reláciu, kde to povedal.

To neviem.

A keď to viete, tak by ste k nemu znova išli?

O výžive by som sa s ním rozprával. Nemám problém. Som ten, kto neodsudzuje. Musíte človeka hodnotiť komplexne, nemôžete ho zatratiť pre jeden výrok.
02.12.2023 - 17:12:38
04
tolko k tomu, ze smerohlas volia iba dochodcovia a dezolati

a tento dezolat je este aj dekanom, krasa 🤘
02.12.2023 - 17:46:27
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up