Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Trump mi najviac pripomina Huliaka
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 12:19:06
03
mne skor Matovica. Plno narcistickych kecov ako vie vsetko najlepsie a pritom je to patlal. Pocuva len toho, kto ho chvali a hladka mu ego. Robi nepredvidatelne rozhodnutia zalozene na emociach.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 12:24:33
08
Mne Danka, či toto nie je talentová súťaž?
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 12:31:59
00
Matovicovo ego ano, ale Matovic nie je az tak sprosty ako Trump/Huliak
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 12:42:29
01
ja som zvedavy ako vyriesi Ukrainu do 24h - to je vyrok hodny slopcana o 1 v noci v krcme. az sa toho bojim. ale predpokladam ze ako nas vodca vyriesil klud v krajine - cize klud pre seba a svojich ludi.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 12:59:35
00
No možno dôsledok Trumpovho riešenia bude, že sa hranica SR-UA bude podobať hranici USA-Mexiko. Verím, že Fico/Trumpovi voliči budú mat na východe radost.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 13:13:09
00
Alebo vymeni russom Krym a Donbas za Aljasku :D
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 13:15:27
00
TaUA by sa dala kludne vyriesit do 24h,podpise sa LL a vybavene
Do inauguracie je este daleko,vselico sa moze stat.Pockajme si
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 14:59:58
00
Podľa mňa trefný príspevok kamasa zo sme:
Kamala prehrala, pretože sa stala kandidátkou hlavne vďaka tomu, že prachy vyzbierané na kampaň Joa Bidena sa nedali legálne previesť na kandidáta, ktorý neprešiel demokratickými primárkami. Joe mal na svojom účte v čase svojho odstúpenia nejakých 400 miliónov na kampaň. To bola suma, o ktorú strana nechcela prísť a tak zvolili vysoké riziko.

Kamala prehrala, pretože sa stala viceprezidentkou IBA kvôli DEI, nie vďaka svojim schopnostiam.

Kamala prehrala, pretože... počúvali ste ju niekedy vôbec rozprávať? Anglický výraz na to je "word salad" - jej komunikačné nezručnosti bolo fakt trápne počúvať už po troch vetách.

Kamala prehrala, pretože Demokrati ostali vo svojej bubline, vysoko podcenili stav spoločnosti a urgenciu najdôležitejších spoločenských tém, akou sú imigrácia a ekonomika.

Kamala prehrala, pretože už od zisku kandidatúry bolo evidentné, že to prehrá.

Kamala prehrala aj napriek tomu, že Demokrati vyzbierali na kampaň cez miliardu dolárov.

Kamala prehrala aj napriek tomu, že ju podporil celý woke Hollywood - to jej možno dokonca aj uškodilo.

Kamala prehrala, pretože Amerika potrebuje riešiť reálne spoločenské problémy a nie virtuálne vzdušné zámky progresívnych extrémistov.

Kamala prehrala, pretože Demokrati vo svojej progresívnej bubline okrem nenávisti voči Trumpovi, bežným ľuďom, vidieckemu voličovi a konzervatívnym hodnotám nemali žiadnu reálnu agendu.

Záver: Demokrati mali historickú šancu postaviť dobrého kandidáta. Premrhali ju a svet bude musieť s Trumpom prežiť ďalšie 4 roky.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 15:08:45
06
Ako to bude s UA? Znova sa začínajú vynárať staršie návrhy:

https://www.mtbiker.sk/forum/post2047924.html#p2047924

https://www.postoj.sk/165199/v-tejto-chvili-na-paniku-nie-je-dovod
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 15:26:17
01
Za tie masívne sankcie som aj ja
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 15:36:00
00
Zrušenie pokút za priestupky počas covidu sa teraz stanú realitou – premiér Robert Fico nečakane predložil na rokovanie vlády návrh na covidovú amnestiu, o ktorej hovoril ešte začiatkom roka aj splnomocnenec vlády pre prešetrenie pandémie covidu Peter Kotlár (SNS).

„Je to prvý krok k náprave krívd. Pracujeme spolu so splnomocnencom vlády pánom Kotlárom aj na ďalších krokoch,“ povedal premiér Robert Fico (Smer).

🔓👇🏻

https://dennikn.sk/4290297/fico-ohlasil-covidovu-amnestiu-stat-vrati-peniaze-za-pokuty-v-case-pandemie-smer-amnestoval-aj-seba/?cst=e3679ae6e20bb755c4b4336940a609296eacc26a9a31fcfb543c9fdebdd08151
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 16:39:33
00
arrow_leftHazard napísal:
Podľa mňa trefný príspevok kamasa ...

Nesúhlasím s takmer ničím, čo tam napísal. Kampaň som sledoval veľmi dôkladne, ba až príliš a príjemne ma prekvapila, ako dokázala od primáriek pred 5 rokmi vyrásť. V mediálnych grilovaniach sa síce chvíľu oťukávala, ale nakoniec ich zvládla výborne. Každý normálny politik vie, že sú otázky, na ktoré nemôže odpovedať priamo, lebo by ho to mohlo poškodiť. To Trump nedokázal zodpovedať ani len tie najjednoduchšie otázky od spriateľených moderátorov.
Vôbec nekandidovala ako nejaká veľká progresivistka, skôr ako centristická kandidátka, snažila sa výjsť v ústrety aj republikánskym voličom. Progresívne krídlo demokratickej strany šlo v týchto voľbách veľmi do úzadia. Biden spravil obrovský krok "doprava" v imigračnej politike a republikáni to storpédovali len pre politické dôvody, tak ako to už urobili toľkokrát.
Súhlasím len s tým, že veľká podpora elít ju mohla poškodiť.

Nejdem tu dlho rozpisovať, aké sú dôvody, prečo sa elektorát presunul, lebo aj tak každého zaujíma len výsledok. Ale napíšem jeden smutný dôvod, ktorý podľa mňa zavážil:
Prehrala aj preto, že je žena.

Stále veľa ľudí (a áno aj žien), chce vidieť toho vodcu, ktorý aspoň iluzórne bude vedieť buchnúť po stole. Ukázalo sa to už druhý raz v US voľbách, ukázalo sa to u nás, ako sa správali k prezidentke Čaputovej a aj k vlastnej premiérke Radičovej.
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 16:54:47
113
Lex atentát zaviedol doživotnú rentu pre premiéra Roberta Fica, zároveň však zmenil pravidlá pre rentu a ochranku prezidenta po právoplatnom odsúdení.
Lex atentát schválený koalíciou koncom júna nebol nastavený len pre Roberta Fica, ktorému zabezpečil doživotnú rentu.

Rovnakým zákonom zároveň koalícia zmenila pravidlá renty prezidenta – tak, aby o ňu prišiel jeden z jeho najväčších politických rivalov z minulosti, exprezident Andrej Kiska, ak ho odsúdia za daňový podvod.

Doteraz si to takmer nikto nevšimol. Zákon v prípade právoplatného odsúdenia odoberá bývalému prezidentovi doživotnú rentu a aj ochranku.

https://dennikn.sk/4290762/koalicia-skryla-do-lex-atentat-uz-v-juni-aj-pomstu-kiskovi-po-odsudeni-mu-zoberu-rentu-aj-ochranku/?cst=1c6bb10295d7ff0615dbcf65d18ae3ad8be74311f88a6cf0e71d3e657e6e266e
Zobraziť komentár 06.11.2024 - 16:56:29
14
americke ovce si potrebuju narazit papule rovnako ako tie slovenske ovce.
po povolebných tanečkoch radosti, príjde po roku vytriezvenie.
ked ovce zistili ze hranol je len klamár, generátor vysokých daní a rozkrádač; uz klesaju mu percenta..
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
čo to pripomina:
pbs.twimg.com pbs.twimg.com
tak bol velmi postreleny, ze teraz tento zenaty nerozvedeny chlap, ma energiu sa vyvazat na motorke s mladou pipkou

Naposledy upravil peter120 dňa 06.11.2024 - 18:16:43, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.11.2024 - 17:11:30
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up