´´v Kyjeve vládne nelegitímna fašistická moc, ktorá vedie vojnu proti vlastnému obyvateľstvu.´´

Nepomýlil si sa? Nechcel si napísať,že v Luhansku a okolí vládne nelegitímna proruska moc,ktorá vedie vojnu proti vlastnej krajine??

Vieš,zrovna takí pomýlení a zaslepení ´´aktivisti´´ čo verklíkujú tie ich 100%pravdy mi pripomínajú tie ovce zo Zvieracej farmy - 4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé, 4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,4 nohy dobréééé, 2 nohy špatnééé,

To je potom diskusia na milú onú...
25.07.2014 - 10:18:51
01
V Kyjeve sa včera rozpadla koalícia. Na základe toho premiér odstúpil a budú vypísané predčasné voľby.

Takto sa správa fašistická chunta?

To ako vysvetlí breza_biela & Co.? Určite na to má už niečo pripravené. Prekrúcať sa dá všetko. Zlodeji môžu kričať: "Chyťte zlodeja!" ... a mnoho ľudí na to skutočne naletí. Však aj v Nemecku v r. 1939 obyvatelia verili, že Poľsko sa ich chystá napadnúť.
25.07.2014 - 10:22:20
03
Dnes užitoční idioti obhajujú kontroverznú politiku západného sveta a za nič na svete nechcú uznať, že v Kyjeve vládne nelegitímna fašistická moc, ktorá vedie vojnu proti vlastnému obyvateľstvu.


Aha a 3. prezident Putin ma aku legitimitu? Okrem toho ze je to spinavy zlocinec a agent. A ako by si charaktertizoval rezim v Rusku? A jeho kroky v Cecensku, Gruzinku a na Kryme? A co statom podporovana xenofobia v Rusku? A co rozmach extremnej a vrazdiacej ultrapravice v Rusku, ktora ma podporu obrannych zloziek? To je tvoj vysnivany rezim?
25.07.2014 - 10:36:43
00
...v Kyjeve vládne nelegitímna fašistická moc, ktorá vedie vojnu proti vlastnému obyvateľstvu.

breza_biela, pomenuj, zadefinuj, opis podobne strucne kto/co podla teba vladne v Rusku. Za nazor sa nehanbis, s pisanim nemas problem, tak mi daj svoj zakladny pocit 1-2 vetami.
25.07.2014 - 11:19:05
00
Nelegitimna?

Áno, terajšia moc je nelegitímna. Tu je ukážka aké metódy pučisti používali aby urobili prevrat: https://www.youtube.com/watch?v=wEKviJYIlJ4

Nepomýlil si sa? Nechcel si napísať,že v Luhansku a okolí vládne nelegitímna proruska moc,ktorá vedie vojnu proti vlastnej krajine??

Nie. Ľudia na východe kyjevským pučistom nedôverujú a preto žiadali federáciu. To oligarchovia neboli ochotní pripustiť a preto začali vojnu proti vlastnému obyvateľstvu.

V Kyjeve sa včera rozpadla koalícia. Na základe toho premiér odstúpil a budú vypísané predčasné voľby.

Takto sa správa fašistická chunta?

To nie je podstatné. Bola to bábkovláda. Aj tá budúca, ktorá vznikne za takýchto podmienok, taká bude. Moc na Ukrajine majú oligarchovia.

prezident Putin ma aku legitimitu?

Putin je legitímne zvolený prezident. V Rusku nevládnu fašisti. Keď budú, budem kritizovať Rusko.
25.07.2014 - 11:31:04
00
Tiež jeden blog, jedného rodeného Rusa: http://skibinsky.com/no-russian/


Čítal si? Ak áno, okomentuješ to nejako?
25.07.2014 - 11:38:11
00
...tak to nejako nesedi s poctom dnesnych zastancov slobody slova.


sloboda slova? take nieco este ako tak existuje iba na zopar internetovych forach, v krcmach, pripadne v beznych rozhovoroch medzi ludmi ( idealne dvoma ). skuste vsak "slobodu slova" pouzit voci statu, statnym instituciam, statnym byrokratom a uradnikom ( samozrejme ked budete v prave ) a oni Vas uz presvedcia ze tu ziadna sloboda slova a vlastne ani demokracia neexistuje. je to smutne, ale vacsinou je to tak.
25.07.2014 - 11:39:51
00
"Putin je legitímne zvolený prezident. V Rusku nevládnu fašisti. Keď budú, budem kritizovať Rusko."

...and that completely killed the conversation.

Rusko, povedane slovami toho ruskeho blogera zo Silicon Valley, je skrachovany mafiansky stat. Plain and simple.
A tvoj moralny kompas je asi... made in russia.
25.07.2014 - 11:44:28
00
breza_biela
ja som myslel, ze tu vladu si ludia zvolili vo volbach. ako sa da zvolit neligitimna?
25.07.2014 - 12:10:58
00
Putin je legitímne zvolený prezident. V Rusku nevládnu fašisti. Keď budú, budem kritizovať Rusko.



A podla ustavy mohol byt prezidentom len 2 krat. Maly detail, vsak?

Mas ty vobec tusenia co je fazismus? Lebo ak sa chceme bavit o rezimoch s fasistickymi prejavmi a tendenciami, tak v europskom priestore je to prave Rusko...
25.07.2014 - 12:13:26
02
@laco
Nečítal som to. Nie je čas čítať všetko.

@nimm_zwei
Je to jeho názor. Na svete žijú rôzni exoti.

@Andrej25
Tie voľby organizovali ľudia, ktorí sa nelegitímne dostali k moci. A aj tak je jedno, aké bábky si Ukrajinci zvolia, pretože skutočnú moc majú v rukách oligarchovia.

@MageZ
Nepoznám ruskú ústavu. Ak povoľuje aby niekto mohol byť prezidentom trikrát po sebe za podmienky, že ho na tomto poste niekto medzitým vystrieda, tak je všetko v poriadku.
25.07.2014 - 12:39:28
00
biela breza : stačí sa pozrieť na tvoju históriu príspevkov na fóre a je vsjó jásno :D

Ja už len tak okrajovo...Situáciu na Ukrajine môžme porovnať s hypotetickým konfliktom na Slovensku. Madari začnú požadovať anexiu Žitného ostrova. Dôvody majú také isté,ako proruskí rebeli na Ukrajine.

Vyhlásia,že tu utláčame občanov Madarskej národnosti...Promadarskí aktivisti začnú vyvolávať nepokoje,šarvátky...zavše niekto zomrie. Maďarsko začne posielať cez hranice ´´akože´´dobrovolníkov / inak riadnych členov armády /

Madari vyhlásia svoj historický nárok na toto územie. Madari vyhlásia svoj nárok na ochranu madarského obyvatelstva na Slovensku. Madari vyhlásia,že fašistická Bratislava vyvoláva nepokoje.

Bratislava pošle armádu na madarských rebelov a razom sa na nás osopia pseudohumanisti ako ty - akí sme fašisti,okupanti atd...

Svet je zaraz znepokojený,čo sa to v tej strednej európe,z krajiny,odkial pochádza Borat deje...

Tolko moja fikcia. Stačí,aby sme neboli v Nato a aby u nás bola slabá vláda....A stať sa to môže. Nie,nie som maďarofób.

A teraz mi ty, biela breza povedz,na ktorej strane by si stál? Tiež by si uznával právo na odtrhnutie Žitného ostrova od suverénnej republiky????

PS : naštuduj si históriu problematiky českých nemcov,konkrétne meno Konrád Henlein. Aj ČSR bola kritizovaná,ako tu utláčame milých,dobrých,sladkých demokratických nemcov...
A ako to všetko potom dopadlo...
25.07.2014 - 12:43:53
01
Presne túto analógiu so Žitným ostrovom som tu už raz použil. Ale oni to nechcú počuť.
25.07.2014 - 12:50:48
00
Budme radi že Rusko má za prezidenta Putina. Babrák Ohava by so svojími EU a Izrael company zatiahol svet už dávno do vojny.
Po rokoch musím za seba povedať, hanbím sa za to žo som bol za vstup do EU a NATO. Rovnako sa hanbím za nového prezidenta, nie je o nič lepší než bol gašparko. Tento by nás najradšej šupol do prvej línie ak by k niečomu pričlo. No má smolu, my v tej prvej línii sme, stačí sa pozrieť na mapu. By ma zaujímalo kto by išiel brániť naše hranice... Armáda je v dezolátnom stave.Dnešná mládež má iné starosti, chlapci ktorí by mali na svoj vek vyzerať ako muži vyzerajú jak priteplené individuá, počnúc vzhľadom a končiac obliekaním. Nevedia si doma zatĺcť klinec, v lese by skapali za tri dni lebo by si nevedeli bez zapalovaču ani oheň založiť.
USA ešte nikdy nikam mier neprinieslo.
25.07.2014 - 12:52:50
02
kazdy prezident ma nejake muchy to je jasne. ale ked sa pozriem co spravil Putin s tak velkou krajinou tak ho asi tazko prirovnam k inemu prezidentovi. ved za Jelcina sa nevyplacali dochodky, neplatenie dani bol narodny sport, policajti brali vypalne od podnikatelov, krajina bola na pokraji kolapsu koncom 90-tich rokov. myslite si kto co chcete ale postavit na nohy tak velky stat je doslova zazrak.
k legitimnosti UA sme videli ako sa v parlamente volilo na vlastne oci. takze kto tuto legitimnost nadalej obhajuje by mal byt zbaveny svojpravia :lol:
25.07.2014 - 12:56:28
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up