Cavte chalani,chcel by som prenajimat mtb bicykle napr. aj na maratony,dovolenky a pod. Co si o tom myslite .Bicykle planujem strednej kvality.Zatial si upravujem stranku skus -mibajk.wbl .Som zvedavy na Vas nazor.
V tejto chvíli sa to práve uberá veľmi zlým smerom. hehe
Keď chceš spolupracovať s 15 ročným chlapcom, tvoja vec.
Keď chceš aby ti spravil cenník, tvoja vec.
Keď chceš aby ti chlapec prichystal barbarský web, tvoja vec.
Ale qua aspoň si detaily veľaváženej spolupráce vypisujte súkromne. hehe
Predpokladám, že budeš mať na to živnosť, ak živnosť nebudeš mať môžeš tak akurát bicyk ponúkať za 5 korún kamarátom a nie strediskám a hotelom s doplnkovou službou "prenájom bicyklov" pre ktorých to tak či tak nie je zárobková činnosť ale len niečo naviac aby si prípadne získali viac klientov na prioritnú činnosť. hehe
Vôbec nechapem tvoje rozculenie v podstate o nic nejde je to len volna debata.A ani zdaleka to neberiem tak vazne.Je to v podstate len experiment.Ale celkom to ludi zaujima,niektorich a niektorych .
Turbi mám 13 ale to je jedno, neviem prečo by som robil barbarský web a ani som sa neponúkol že web mu budem robiť ale chcem mu pomôcť s jeho obsahom....
mibajk, ja nemam pocit, ze sa Turbi rozculil a plne zdielam jeho nazor. Ked neberies podnikanie vazne ako sam pises (a co je jasne uz len z toho, ze si nechas robit cennik niekym, koho ani nepoznas), tak naco zakladas temu o podnikani? A ked si myslis, ze mozes podnikat bez zivnosti stylom z rucky do rucky, tak sa rychlo spamätaj. Si uz aspon plnolety? Lebo dost pochybujem z toho co si zatial predviedol...
Hellboy, a teraz dam uplne serioznu otazku - ak chces pomahat, tak preco radsej nepomahas nejakym rozumnym sposobom napr. ludom bez domova? Ti to potrebuju omnoho viac. Ked teraz napisem, ze si chcem zalozit kvetinarstvo a chcem z toho robit biznis a zarabat na tom, tak sa mi ponuknes, ze mi budes zadardmo chodit polievat kvety a budes mi zveladovat moj biznis? Ja to fakt nechapem. Vysvetli mi to prosim.
Krásne vysvetlenia, začína to mať fakt gule! hehe
A naozaj som sa nerozčúlil, len som Vám chcel pomôcť lebo ma takéto začínajúce podnikanie fakt baví, ale neviem, asi skôr baví ako nebaví alebo nebaví, alebo bude baviť, ale o to vôbec nejdéééé. hehe
Heejboy narážal som na tvoj "web" v podpise. Chuť niečo robiť sa cení, no keď to nejde tak to nejde. Možno len potrebuješ dorásť, vyprofilovať sa, lebo je jasné, že toho ešte veľa nevieš čo je vzhľadom k veku logické. Začať budovať lepšie zajtrajšky môžeš tak, že sa skúsiš menej vyjadrovať vo fóre a viac čítať a vzdelávať sa. Nechcem ti fakt ublížiť keďže si dieťa, no už som naozaj musel zo seba toto dostať.
Zrejme by ste boli radi ak do toho nabucham kopec €.Ja len potrebujem zistit predbezny zaujem.A som prekvapeny reakciami poniektorych jedincov co aj maju skusenosti v podnikani ako-VSETKO JE ZLE,NEROB TO,SKRA***** a pod.Ale to uz je asi nejaka nadradena kasta cyklistov.A k tomu cenniku ano mam zaujem o ktorykolvek nazor na ceny.Neni na skodu vediet co si ludia predstavuju pod pojmom cennik. Takze pani cakam.
Junáčik, na tebe si cením, že ako jeden z mála mladých ľudí navštevujúcich toto fórum sa snažíš písať spisovne a gramaticky správne. Aj keď máš ešte rezervy v ovládaní klávesnice. Ale naučiť sa používať kláves Shift je jednoduchšie, ako naučiť sa, kde dať i a kde y.
Ale to je všetko. Obdivujem odvahu - urobiť cenník, bez toho aby si vedel, aké sú predpokladané náklady, na to treba naozaj odvahu. No, vlastne ani odvahu nie, stačí trochu fantázie. Lenže trochu fantázie nestačí na podnikateľský zámer, ktorý nemá skončiť krachom. Nuž, ale vlastne ty nestrkáš hlavu do slučky.
Väčšina ste ma pochopili zle. Nechcem mu navrhnúť ceny ale dizajn cenníka. Ten som už aj spravil , ceny som nemenil, info tiež. Bolo len treba spraviť ten cenník prehladnejší a to som aj spravil .
Či sa bude páčiť mibajkovi uvídím.
Zrejme by ste boli radi ak do toho nabucham kopec €.Ja len potrebujem zistit predbezny zaujem.
Prvá marketingová chyba... Zisťovať záujem na webe, ktorý zvyčajne navštevujú záujemcovia o cyklistiku a zároveň vlastníci bicyklov ti nemôže dať správny výsledok.
Neni na skodu vediet co si ludia predstavuju pod pojmom cennik. Takze pani cakam.
Ja si pod cenníkom predstavujem súpis tovarov a služieb, ktoré sú ponúkané, s cenami za tieto tovary a ceny. Ceny by mali byť stanovené kalkuláciou a okrem nákladov by mali obsahovať aj zisk.
Väčšina návštevníkov tohto fóra si pod cenníkom predstavuje to isté, ale s tým, že ceny sú vycucané z prsta a preto treba už od dverí kričať otázku - akú mi dáte zľavu? No a samozrejme, keďže predávajúci chcú dušiam kupujúcich urobiť len dobre, t. j. uspokojiť ich túžby čo najväčšou zľavou, cenníkové ceny prispôsobujú takýmto zákazníkom...
počuj ak s tým chceš pokračovať zmeň cenu V.I.P bikov pretože som zistil že za 25 € máš na deň FABIU II 1.2 . A musíš uznať že bike za 1500 € nemôžeš požičiavať za cenu ako auto za 10 000€
Hellboy, cena sa nedá stanoviť porovnaním hrušiek a jabĺk, ale porovnaním jabĺk a jabĺk a najmä dopytom. Porovnaním jabĺk a jabĺk nevychádza cena 25€ na deň nie je premrštená, pozri si Topbicycle na Morave, ktoré požičiava trekingové bicykleza 25€ na deň a aj keď ide o základnú cenu, ktorá je potom predmetom potrebných zliav, tak je to reálna cena, pretože si to ľudia za tú cenu (resp. v prípade možnosti so zľavami) požičiavajú. Takže to, či je cena reálna, nedostane chlapec na základe porovnania s Fabiou, ale na základe skutočného dopytu - ak dopyt bude, tak je to reálna cena, ak nebude, tak je to nereálna cena.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď chceš spolupracovať s 15 ročným chlapcom, tvoja vec.
Keď chceš aby ti spravil cenník, tvoja vec.
Keď chceš aby ti chlapec prichystal barbarský web, tvoja vec.
Ale qua aspoň si detaily veľaváženej spolupráce vypisujte súkromne. hehe
Predpokladám, že budeš mať na to živnosť, ak živnosť nebudeš mať môžeš tak akurát bicyk ponúkať za 5 korún kamarátom a nie strediskám a hotelom s doplnkovou službou "prenájom bicyklov" pre ktorých to tak či tak nie je zárobková činnosť ale len niečo naviac aby si prípadne získali viac klientov na prioritnú činnosť. hehe
Hellboy, a teraz dam uplne serioznu otazku - ak chces pomahat, tak preco radsej nepomahas nejakym rozumnym sposobom napr. ludom bez domova? Ti to potrebuju omnoho viac. Ked teraz napisem, ze si chcem zalozit kvetinarstvo a chcem z toho robit biznis a zarabat na tom, tak sa mi ponuknes, ze mi budes zadardmo chodit polievat kvety a budes mi zveladovat moj biznis? Ja to fakt nechapem. Vysvetli mi to prosim.
Vy dvaja ste sa teda fakt nasli...
A naozaj som sa nerozčúlil, len som Vám chcel pomôcť lebo ma takéto začínajúce podnikanie fakt baví, ale neviem, asi skôr baví ako nebaví alebo nebaví, alebo bude baviť, ale o to vôbec nejdéééé. hehe
Heejboy narážal som na tvoj "web" v podpise. Chuť niečo robiť sa cení, no keď to nejde tak to nejde. Možno len potrebuješ dorásť, vyprofilovať sa, lebo je jasné, že toho ešte veľa nevieš čo je vzhľadom k veku logické. Začať budovať lepšie zajtrajšky môžeš tak, že sa skúsiš menej vyjadrovať vo fóre a viac čítať a vzdelávať sa. Nechcem ti fakt ublížiť keďže si dieťa, no už som naozaj musel zo seba toto dostať.
odpoved:
Už ma to vôbec nebaví a preto ti vravím:
Choď do toho a vykúp sa v tom sám! Lebo inak to nepochopíš.
Ale to je všetko. Obdivujem odvahu - urobiť cenník, bez toho aby si vedel, aké sú predpokladané náklady, na to treba naozaj odvahu. No, vlastne ani odvahu nie, stačí trochu fantázie. Lenže trochu fantázie nestačí na podnikateľský zámer, ktorý nemá skončiť krachom. Nuž, ale vlastne ty nestrkáš hlavu do slučky.
Či sa bude páčiť mibajkovi uvídím.
Väčšina návštevníkov tohto fóra si pod cenníkom predstavuje to isté, ale s tým, že ceny sú vycucané z prsta a preto treba už od dverí kričať otázku - akú mi dáte zľavu? No a samozrejme, keďže predávajúci chcú dušiam kupujúcich urobiť len dobre, t. j. uspokojiť ich túžby čo najväčšou zľavou, cenníkové ceny prispôsobujú takýmto zákazníkom...
Turbi, dobre som to napísal?