Prd do toho vidíte. Štruktúrny kryštalograf - ak mám hovoriť za seba - sedí pri kofole s rovnako postihnutým a rozmýšľa, kde splašiť pár korún na merania, lebo 500 000 € na vlastnú mašinu nemá šancu zohnať, a ak by aj mal, fakulta nie je schopná zaplatiť potrebnú spoluúčasť, pretože je donútená sponznúť iné fakulty, ktoré holt neprodukujú náležite kvalitný vedecký výkon (farári, manageri, filozofi a podobní kecálkové). Pričom z projektu ktorý prípadne dostane si môže pridať max. 10 % z výšky platu (a keďže peňazí naozaj nedostane veľa, tak také veci, ako si vyplatiť pri služobke vreckové, neurobí, lebo by mu nezostalo na potrebný materiál).
A konkrétne dnes sa ide zblázniť od radosti, že mu kamoš urobil trochu iné meranie (kde nie je spotreba LN2 a príkon 4 kW) len tak z nadšenia a zadara a možno mu k tomu napíše do článku nejaký múdry odstavec.
Toľko asi nie, ale je všeobecne známy fakt, že Tatko Vladko a jeho suita to s nasekávaním univerzít do každej dediny krapátko prehnali. Tiež jeden zo zdrojov "nedokrvenia" .sk univerzít.
Napr. mi povedz na kerého andela sú v Trnave 2 univerzity. Ktoré sa navyše ani nijako tematicky neprekrývajú (a aj keby sa). Aby sa museli živiť 2 rektoráty? Asi. A to ešte 50 km od mesta s 2 normálnymi vysokými školami...
Už Milan Ftáčnik mal urobenú analýzu, kde z týchto pauniverzít bola jedine trenčianska uznaná za hodnú ďalšieho rozvoja, ale nieee, tu sa ešte odtrhol Prešov od Košíc a vznikla tá ***** v Komárne (inak obe Trnavy aj Prešov sú produkty katolíckej kliky).
S týmto všetkým sa asi nič nepodarí urobiť, kým minister školstva nebude z nejakej normálnej univerzity. Čím sa myslí pomerne obmedzený rozsah - UK, STU, UPJŠ a možno ešte TU KE. A navyše by nemal byť podkúpiteľný rôznymi klikami, takže by to nemal byť ekonóm, manager, právnik a pod., u týchto odborov je holt chrbtica príliš flexibilná
Prd do toho vidíte. Štruktúrny kryštalograf - ak mám hovoriť za seba - sedí pri kofole s rovnako postihnutým a rozmýšľa, kde splašiť pár korún na merania, lebo ...
Tulenik, ale prave, ze ak ty do toho vidis, tak sa ti divim, preco tak zastavas populisticku socialnu demokraciu, ktora nikde vo svete vedu nepodporuje, na rozdiel od tych, podla teba zlych, zlych liberalnych ekonomik, ktorych podpora vedy, vyskumu a skolstva je vyrazne vyssia - a z toho aj vyplyvajucich platov pre vedecke kapacity...
Ale,ale dudo no len sa rýchlo oprav lebo je to veľlké fó pá čo si tu napísal.
Čo tak sa pozrieť na sever európy a kto tam vládne prakticky od vojny.A aká je konkurencieschopnosť týchto krajín...
Napr. mi povedz na kerého andela sú v Trnave 2 univerzity. Ktoré sa navyše ani nijako tematicky neprekrývajú (a aj keby sa). Aby sa museli živiť 2 rektoráty? Asi. A to ešte 50 km od mesta s 2 normálnymi vysokými školami...
To si myslel Bratislavu? A ak áno, tak pod tými normálnymi vysokými školami si myslel Ekonomickú univerzitu a Univerzitu Komenského?
Ale,ale dudo no len sa rýchlo oprav lebo je to veľlké fó pá...
noo, pod do mna, triki...
Poznas este iny stat okrem Svedska v atlase? Okrem toho, ze aj Svedsko uznava trhovy mechanizmus a demokraciu a napriek tomu maju velky problem so svojim "Svedskym modelom", ktory uz viac rokov sa snazia reformovat... nehovoriac, ze je to povodom monarchia... O Norsku (povodnom kralovstve) sa nebavme, tam by som aj ja mohol vladnut a nekrachlo by vdaka zasobam ropy, vo Finsku ma uz dlhsiu dobu aj pravica co povedat, ostatne plati ako vo Svedsku...
...zabudas, ze aj v Skandinavii tie obrovske dane platia ti zli kapitalisti, takze ta veda a vyskum opat len im vdaci nepriamo za stedrost, statne prerozdelenie je iba prostriedok a to, ze to nerozkradnu je vyspelostou demokracie... (ani jedno Fico ani Gasparovic nezastava...)
takze sa pytam opat na INE super "populisticke socialne demokracie", ktore tak podporuju vedu a vyskum Budem ti nasepkavat a ty mi odpovedaj... Venezuela, Cina, Vietnam, Rusko, Kuba, Severna Korea, Laos... (mam pokracovat?)
A čo i dušu dáš v tom boji divokom, ver Ty len Dudovi bo nosí če***** a je bicyklový invalid. hehe
Som zvedavý na nedelu či Lovensko prekvapí. Veríme, dúfame.
inak vcera som pozeral diskusiu na stv ... a radicova realne nema sancu .. rozprava prilis kultivovane a inteligentne ... a tym nema sancu zaujat ;-] skor zaujme gasparovicovo skakanie do reci a chvalenkarstvo ako on vsetko vedel uz dopredu a tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A konkrétne dnes sa ide zblázniť od radosti, že mu kamoš urobil trochu iné meranie (kde nie je spotreba LN2 a príkon 4 kW) len tak z nadšenia a zadara a možno mu k tomu napíše do článku nejaký múdry odstavec.
Už Milan Ftáčnik mal urobenú analýzu, kde z týchto pauniverzít bola jedine trenčianska uznaná za hodnú ďalšieho rozvoja, ale nieee, tu sa ešte odtrhol Prešov od Košíc a vznikla tá ***** v Komárne (inak obe Trnavy aj Prešov sú produkty katolíckej kliky).
S týmto všetkým sa asi nič nepodarí urobiť, kým minister školstva nebude z nejakej normálnej univerzity. Čím sa myslí pomerne obmedzený rozsah - UK, STU, UPJŠ a možno ešte TU KE. A navyše by nemal byť podkúpiteľný rôznymi klikami, takže by to nemal byť ekonóm, manager, právnik a pod., u týchto odborov je holt chrbtica príliš flexibilná
Žeby som šla kandidovať?
Tulenik, ale prave, ze ak ty do toho vidis, tak sa ti divim, preco tak zastavas populisticku socialnu demokraciu, ktora nikde vo svete vedu nepodporuje, na rozdiel od tych, podla teba zlych, zlych liberalnych ekonomik, ktorych podpora vedy, vyskumu a skolstva je vyrazne vyssia - a z toho aj vyplyvajucich platov pre vedecke kapacity...
Čo tak sa pozrieť na sever európy a kto tam vládne prakticky od vojny.A aká je konkurencieschopnosť týchto krajín...
To si myslel Bratislavu? A ak áno, tak pod tými normálnymi vysokými školami si myslel Ekonomickú univerzitu a Univerzitu Komenského?
noo, pod do mna, triki...
Poznas este iny stat okrem Svedska v atlase? Okrem toho, ze aj Svedsko uznava trhovy mechanizmus a demokraciu a napriek tomu maju velky problem so svojim "Svedskym modelom", ktory uz viac rokov sa snazia reformovat... nehovoriac, ze je to povodom monarchia... O Norsku (povodnom kralovstve) sa nebavme, tam by som aj ja mohol vladnut a nekrachlo by vdaka zasobam ropy, vo Finsku ma uz dlhsiu dobu aj pravica co povedat, ostatne plati ako vo Svedsku...
...zabudas, ze aj v Skandinavii tie obrovske dane platia ti zli kapitalisti, takze ta veda a vyskum opat len im vdaci nepriamo za stedrost, statne prerozdelenie je iba prostriedok a to, ze to nerozkradnu je vyspelostou demokracie... (ani jedno Fico ani Gasparovic nezastava...)
takze sa pytam opat na INE super "populisticke socialne demokracie", ktore tak podporuju vedu a vyskum
Som zvedavý na nedelu či Lovensko prekvapí. Veríme, dúfame.