tak dalsi pripad: raz (na maratone) som sa dostal do stavu, ked som vnimal iba cestu pred sebou, vyhladnuty, vysmadnuty a zbadal som, ze pojdem dole kopcom, bol som cely rad, preto ma ani nenapadlo pribrzdit a zrazu ma zacalo nadhadzovat a aj som si myslel ze spadnem... spadol som, nastastie som mal prilbu a aj tak som mal malu ranu na cele
ak ti to nestaci, tymto vyzyvam aj dalsich nech napisu svoje skusenosti s prilbami, ktore im zachranili zivot
garyfisher : toto jak sa ti mohlo preboha stat?.....dik chalani ze sa tak o mna starate ale ked ma clovek umret umre aj tak ze sa ti na zachode moze smyknut....a vsade nebudem z prilbou chodit prilbu by som si radsej daval do auta ako na bike...
cil sa nevyjadrujem k prilbe ale iba k tomuto citatu...si moj clovek ked mas umret umres iba najivný ludia si myslia ze budu zit vecne...ale to iba do vtedy kym nepojdu pesi obrnený po ulici a spadne na nich balkon...
ale nije chalani ja verim na zazraky tu nejde o rozum... ale nie nemusite mi uz o tom pisat iba keby niekto iny sa pytal...hovorim ze si ju kupim ale nevlastnim bankarovu dceru....
ale nije chalani ja verim na zazraky tu nejde o rozum... ale nie nemusite mi uz o tom pisat iba keby niekto iny sa pytal...hovorim ze si ju kupim ale nevlastnim bankarovu dceru....
Kasli na to fesak a nekupuj, ved ked si nabijes palicu, este aj zarobis na poistke. To nic ze budes este sprostejsi, ale budes bohaty
cil sa nevyjadrujem k prilbe ale iba k tomuto citatu...si moj clovek ked mas umret umres iba najivný ludia si myslia ze budu zit vecne...ale to iba do vtedy kym nepojdu pesi obrnený po ulici a spadne na nich balkon...
Tak si tu prilbu nekupuj,hod sa pod auto,budes mat zazitok,mozno to prezijes a ked nie,aspon zomres mlady
...ja som na biku uz absolvoval niekolko neprijemnych padov no prilba by mi pri nich niako nepomohla a preto ju nenosim ked nemusim no zato okuliare si na bike berem vzdy
...ja som na biku uz absolvoval niekolko neprijemnych padov no prilba by mi pri nich niako nepomohla a preto ju nenosim ked nemusim no zato okuliare si na bike berem vzdy
Bez prilby? Hazard! Keby ju mal kamos, tak teraz nie je na voziku!!!
Tiez som si do tej jeho nehody myslel-prilba? A na co! Niekto sa pouci
aj z chyb druhych a niekto len z vlastnych. Len ze to uz moze byt neskoro!
Všetci cyklisti musia mimo obce nosiť na hlave prilbu. Cyklisti do 15 rokov budú musieť mať prilbu aj v rámci obce. V prípade zníženej viditeľnosti musia mať aj reflexné vesty.
Platit to bude od oktobra.
CO ja viem reflexna vesta aelbo oblecenei s reflexnymi pasmi
Všetci cyklisti musia mimo obce nosiť na hlave prilbu. Cyklisti do 15 rokov budú musieť mať prilbu aj v rámci obce. V prípade zníženej viditeľnosti musia mať aj reflexné vesty.
...teda ked ma stretnu policajti bez prilby v hocijakej obci na slovensku pokutu mi nemozu dat
:arrow: ja nevierm co tu riesite zakony su na to aby sa porusovali
respektíve sa tu rieši zákon ktorý bude platiť ak dobre počítam až o 5 mesiacov .... nieje to trošku priskoro jazdime a budeme sa tym zaoberať až o 5 mes...... no ne????
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak ti to nestaci, tymto vyzyvam aj dalsich nech napisu svoje skusenosti s prilbami, ktore im zachranili zivot
zbytocne. brilba musi byt. koniec debat...
http://bikemagazin.sk/content2007/id_11 ... ge116.html
Kasli na to fesak a nekupuj, ved ked si nabijes palicu, este aj zarobis na poistke. To nic ze budes este sprostejsi, ale budes bohaty
Tak si tu prilbu nekupuj,hod sa pod auto,budes mat zazitok,mozno to prezijes a ked nie,aspon zomres mlady
Bez prilby? Hazard! Keby ju mal kamos, tak teraz nie je na voziku!!!
Tiez som si do tej jeho nehody myslel-prilba? A na co! Niekto sa pouci
aj z chyb druhych a niekto len z vlastnych. Len ze to uz moze byt neskoro!
CO ja viem reflexna vesta aelbo oblecenei s reflexnymi pasmi
...teda ked ma stretnu policajti bez prilby v hocijakej obci na slovensku pokutu mi nemozu dat
respektíve sa tu rieši zákon ktorý bude platiť ak dobre počítam až o 5 mesiacov .... nieje to trošku priskoro jazdime a budeme sa tym zaoberať až o 5 mes...... no ne????