pozrite si obrázok, snáď to pochopíte ...
jednoducho ak dám osku az nadoraz k ramu (zadne koleso) tak ide celé koleso šikmo a naráža bočnými výstupkami do rámu! ! koleso nemá osmičku !!! ak ale dám osku kúsok nižšie, tak je všetko OK ... čím to je?!
ak dám osku kúsok nižšie (vid. obrázok) tak sa bojím, že mi pri prudšom náraze môže "odletieť" zadné koleso , a to nemusí byť v lese pri rýchlosti 40km/h vôbec príjemne a bezpečné....
please, poradte mi, čo mám robiť ... resp.: čo je zlé? (resp. čo treba vymeniť, alebo len zbytocne robim "vela kriku pre nič" ?)
za rady vopred ďakujem
ak si vsimnete miesto pri rychloupinaku, tak to strieborná nieje podlozka, ale miesto, kde by to malo byť ! .... bolo to aj predtým, ale koleso bolo len jemne naklonené, vôbec sa s rámom nestretalo ... ale dnes som behol do takej dost brutalnej jamy (nevidel som ju, bola v tráve) .... predne koleso nic , tam to vidla utlmila .... ale zadne mi zacalo sem-tam narazat o ram (mala, podotykam mala osmicka) ... ale vsimol som si, ze je cele dost nakrivo....
ak to nechám v takomto stave, ako je to teraz, je to pre mňa nebezpečné? nemôže vyletieť koleso?
som myslel tak, ze ked neni cela plocha rychloupinaku v rame zahryznuta, ci to nemoze byt problem.... (priklad.: ked je rychloupinak "normalne", tak stycna plocha je 1cm2, ked je posunuty, tak sa stycna plocha zmensi na 0.5cm2 (cisla som si vymyslel, len pre orientaciu))
som myslel tak, ze ked neni cela plocha rychloupinaku v rame zahryznuta, ci to nemoze byt problem.... (priklad.: ked je rychloupinak "normalne", tak stycna plocha je 1cm2, ked je posunuty, tak sa stycna plocha zmensi na 0.5cm2 (cisla som si vymyslel, len pre orientaciu))
Z praktického hľadiska si myslím, že drvavá väčšina síl, ktoré by mohli spôsobiť posunutie kolesa v ráme pôsobí tým smerom, že by ho zatlačili viac do pätky a neviem si predstaviť, aký faktor by počas bežného jazdenia mohol prispieť k tomu, aby koleso vyletelo von.
ehm, kolko stoji v servise vymena, premazanie, vycistenie (vsetky loziska: naboje, stred, hlavove) a nova oska? hmm? alebo popripade aj novy naboj (zadny, nie na kotuc) + vypletenie...