Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no to je super,ale ja ako bežný surfer :D netuším,čo je Firefox + uBlock Origin + NoScript :) všetky iné stránky,aj videá sa načítaju okamžite,problém je len tu-majú tam niečo nahouno oni alebo ja ?
Zobraziť komentár 08.04.2019 - 20:12:02
00
Odkedy maju novu vizaz eshopu, tak to slo naprd /matne si mapatam, ze to zrazu slo horsie pri zapnutom js, ale to bolo davnejsie/. Prilis vela javascriptu neprospieva zdraviu pocitacov :lol:
Zobraziť komentár 08.04.2019 - 20:39:06
01
Ja som mal JS vypnutý na pol roka ale už ma nebavilo white-listovať weby tak som sa na to vyprdol. No teraz na mňa občas vyskočí nejaký bordel a kontrolovať všetky odkazy na virustotal tiež nie je kóšer. Asi prejdem konečne z opery na chrome :/
Zobraziť komentár 08.04.2019 - 21:46:00
00
Dano5: uBlock Origin je doplnok pre prehliadač (Firefox, Chrome, Opera, Safari), ktorý urobí z nepoužiteľného internetu použiteľný (odstránením rôznych gebuzín). NoScript je už trochu hardcore, ten mám len "pre istotu". :)
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 06:36:02
00
Skusil som v Chrome extensions vyhladat ten uBlock a nic nenaslo. Ani AdBlock nenaslo.
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 09:32:19
00
Skús to pridať tu https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 09:35:07
01
Dik. Aj sa mi zdalo, ze sa to dalo niekde sofistikovanejsie vyhladavat, len som uplne zabudol na ten Chrome web store. :)

Btw. tych blockerov je mrte. Podla coho vyberate, ktory pouzit?
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 09:59:21
00
Počet používateľov + hodnotenie: uBlock Origin asi vyhráva. Aj sa vo všeobecnosti najviac odporúča na internete.
Ja mám len dobré skúsenosti na všetkých zariadeniach.
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 10:13:11
03
Jezus: kedysi bol AdBlock (potom mozno AdBlock plus) ale ten zapredal sa whitelistami tym, co platili aby aj cez neho presla reklama (ale dalo sa to vypnut tusim) .. postupne sa z neho stal moloch, pomaly a neefektivny. Pomedzi to jeden typek napisal μBlock, rychly,l efektivny blokovac, potom premenoval na uBlock, a nakoniec to predal AdBlocku. Ale potom autor robil na tom dalej a pomenoval to ako uBlock Origin. Dalej mas potom chranic sukromia ako Ghostery, Privacy badger, Disconnect. To vsetko v kombinacii s /etc/hosts, co je zakladny kamen (nie uplne 100% vo Windows 10).
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 10:33:07
00
( PRÍSPEVOK VYMAZANÝ )

Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.

Naposledy upravil IDVert3X dňa 24.06.2019 - 18:55:27, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.04.2019 - 10:41:33
01
Ja som mal isty cas AdBlock Plus asi, ale potom raz Chrome vyhodil ze je tam nejaky bezpecnostny problem a vymazalo ho to a odvtedy som to neriesil. Hodil som tam teraz ten uBlock Origin a uvidim. Dalsie veci neviem na co presne sluzia a ako funguju, tak neviem ci ma zmysel testovat. Root je uz mimo mna. Mam doplnit z web storeu este nieco okrem uBlocku?
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 10:45:36
00
lto: gorhill nič nepredal, akurát ho trochu ***** spoločník, takže po nezhodách sa uBlock rozdelil a ďalší vývoj už prebiehal pod názvom uBlock Origin(al). Ten okrem reklám blokuje aj trackovacie (a iné) gebuziny. Osobne si už len ťažko viem predstaviť liezť v dnešnej dobe na web bez niečoho podobného. Dobrú službu na Androide urobí aj Blokada.
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 10:52:16
00
Jezus: no, kedysi sa pisalo, ze je svata trojica "ghostery, adblock a noscript". Namiesto adblocku uz asi ublock origin, ghostery sa tiez nejako pomenil, tak neviem ci to, alebo privacy badger, uz to moc neriesim a noscript je zaklad. Ano, treba potom sa babrat s whitelistami a pod. Ale ... :lol:

bedo: aha, tak detailne som to neskumal (alebo zabudol, neviem uz), len som vedel, ze ho AdBlock "acquiroval".
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 10:53:28
00
Dal som vo webstore vyhladat "noscript" a nic relevantne nenaslo. Zvladnes dat aj odkaz na to o com pises? :) https://chrome.google.com/webstore/search/noscript?hl=en&_category=extensions

A pozeram ten Ghostery a vyzera, ze je to v principe to iste ako ten uBlock, tak asi nema vyznam mat aj aj. Alebo ano?
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 11:00:14
00
reklama v domacej sieti sa da poriesit napr. aj takto
Zobraziť komentár 09.04.2019 - 11:18:36
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up