myslíš asi tej komunistickej demokracie v južnej amerike...Kissinger bol taký silný ,že vo vietname si robil vlastnú politiku a dotlačil do nej aj prezidenta.Američania by tam boli vojensky vyhrali a mali na to reálne výsledky z bojiska.Domáca podpora však už nebola. slabý prezident a silný poradca.Myslím si,že podobne dopadne aj ukrajina.
v Juznej Amerike to skor bola vo viacerych pripadoch demokraticky zvolena socialna lavica proti ktorej USA s Kissingerom dotovali a podporovali vojenskych, alebo polovojenskych hrdlorezov. Taka bola realita. A k Vietnamu - komarov slon z mociara nevyzenie. Vojensky by to MOZNO vyhrali s niekolkonasobne vyssimi stratami. V Afganistane to dopadlo podobne.
kissinger bol oportunista,tak ako vyjednal vietnam by vyjednal aj ukrajinu.treba si od neho niečo prečítať.usa nemá spojencov len záujmy,to bola jeho politika.odstavil taiwan a spojil sa s čínou proti sovietom.Dnes tvrdia,že budú taiwan brániť pred čínou.... no to určite.kissinger nemá byť vzorom skôr výstrahou ako môžeme dopadnúť.
U Barbary ma zaujalo ako sa zase vyrojili v komentaroch antivaxeri a samozrejme, ze umrela na dosledok vakciny.
To, ze mozgovu prihodu mala uz v roku 2019 (pricina smrti mozgova prihoda), ze bola dlhodobo chora a mala za sebou niekolko operacii a ze bola zaryta antivaxerka ignoruju .
Kolko rokov este budeme citat, ze ktokolvek teraz umrie je to kvoli vakcine?
U Barbary ma zaujalo ako sa zase vyrojili v komentaroch antivaxeri a samozrejme, ze umrela na dosledok vakciny.
To, ze mozgovu prihodu mala uz v roku 2019 (pricina smrti mozgova prihoda), ze bola dlhodobo chora a mala za sebou niekolko operacii a ze bola zaryta antivaxerka ignoruju .
Toje zamer. Ludia, ktori tie spravy vydavaju ako prvi to robia zamerne. Aby priebezne nicili spolocnost.
Lasica mal rozpracovany text, s ktorym nevedel pohnut dalej a tak ho posunul Tomasovi Janovicovi, ci by s tym nevedel pohnut. A vzniklo toto: Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Myslim, ze je to najldlhsi text v slovenskej popularnej hudbe, ale zaroven velmi lahko zapamatelny, chytlavy a pohotovy. Bravo!
Áno. Lasica šiel prísne po trati z Košíc: Kysak, Margecany, Poprad, Svit, Hrádok, Žilina, Trenčín, Nové Mesto, Trnava a došiel mu dych. Potom to Janovic poňal inak, Nevadilo mu, že Frankfurt, Kolín, New York, Paríž nie sú úplne na trati BA-KE
Teraz som zachytil, že Lasica o Janovicovi povedal niečo v zmysle, že tak málo slov a tak veľa myšlienok. Výstžné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si k nemu ešte mierny, má toho na krku oveľa viac..Východný Timor, Laos, Vietnam..ale demokrati budú RIPovať a mínuskovať.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Toje zamer. Ludia, ktori tie spravy vydavaju ako prvi to robia zamerne. Aby priebezne nicili spolocnost.
https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/umrti-horst-fuchs-hvezda-teleshoppingu.A231214_063929_lidicky_misl
Horst Fuchs Teleshopping - Nůž 1/3Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ďakujeme za váš humor a nadhľad maestro.
Obzvlášť platné v terajšej temnej dobe...
Ďakujeme za váš humor a nadhľad maestro.
"Stokrat opakovana pravda sa nestane lzou."
Myslim, ze je to najldlhsi text v slovenskej popularnej hudbe, ale zaroven velmi lahko zapamatelny, chytlavy a pohotovy. Bravo!
Teraz som zachytil, že Lasica o Janovicovi povedal niečo v zmysle, že tak málo slov a tak veľa myšlienok. Výstžné