Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
pominaju sa veci z pod postele - som strasne rad ze som zalozny bike ktory mi stoji oprety o stenu vyse roka nepredal - teraz by siel ako teple rozky ale vacsina komponentov mi pasuje na hlavny bike takze ostava pekne doma - ziaden bazar sa nekona.
ale mozno konecne predam smyk, packu a prevodniky co mi zostali ked som daval jednoprevodnik
a na fore bude asi dobra nejaka nova zhava tema s dopytom
pominaju sa veci z pod postele - som strasne rad ze som zalozny bike ktory mi stoji oprety o stenu vyse roka nepredal - teraz by siel ako teple rozky ale vacsina komponentov mi pasuje na hlavny bike takze ostava pekne doma - ziaden bazar sa nekona.
ale mozno konecne predam smyk, packu a prevodniky co mi zostali ked som daval jednoprevodnik
a teraz nam bude MageZ pripadat jak Nostradamus kedze ma v posteli ramy a komplet veci na 5 bajkov
stará GX dala 2200km , mala isť dole tak pri 1800...
na novom bajku 1x12 mam podobny interval, 1700-1800, a zatial neskakalo vobec nic, vydrzi to viac nez som si myslel
tocim 4 retaze a uz prave zacinam 2.kolo
Ja som si dnes rezervoval u nás v jednom obchode Kelly´s Gibon 30. Ževraj im príde 1ks v máji a ten zatiaľ držia pre mňa. Aspoň teda dúfam.
Skladom majú Giant Fathom 2 a inak už žiadny bajk v podobnej kategorii. Fasa.
Ja som si objednal ešte v októbri/novembri Rascal 3.0. Predajca nechcel ani zálohu, že ak ho nezoberiem, tak ho do 48 hodín určite predá. Ak ho teda vôbec dostane.
Takze vcera som sa tesil predcasne, ked tu "zdostupnela" xt-ckova kazeta a retaz a obratom som objednal. Prave mail ze u dodavatela nedostupna a opat nebude. To sa muselo vypredat rychlejsie jak teple rozky A opat som nahraty
Ja som objednal Rascal 1.0 2021 M frajerke tu v shope. Píšu že koncom aprila bude, tak snáď. Inak ako som objednal, tak zo shopu zmizol. 😄To vypadá, akoby mali len jeden kus predobjednany.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a teraz nam bude MageZ pripadat jak Nostradamus kedze ma v posteli ramy a komplet veci na 5 bajkov
na novom bajku 1x12 mam podobny interval, 1700-1800, a zatial neskakalo vobec nic, vydrzi to viac nez som si myslel
tocim 4 retaze a uz prave zacinam 2.kolo
Skladom majú Giant Fathom 2 a inak už žiadny bajk v podobnej kategorii. Fasa.
quadruple butted by Turbi. Idealne na jazdu po svazniciach
Ze by som dal na bazar ram z roku 2003 ? Za nejaku "dobru" cenu