Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
Tak my mame moznosti co s tym dalej robit a hlavne ked sa reorganizuju teamy, tak sa na to berie ohlad, takze napriklad ak mas ambiciu byt teamleaderom, tak sa snazia ta zaucit popri aktualnom teamleaderovi, alebo ak nejaky team leader odide, tak je snaha aby najprv mohol rast interny clovek. Samozrejme to musia byt logicke kroky a nie ze si zaciatocnik a mas snahu byt v priebehu roku generalnym riaditelom.
A tym ze zijem kde zijem (krajina kde mas najvyssi plat za najnizsie mnosztvo prace), tak ta rychlost nieje az taka dolezita, ako vizia, budovanie rieseni a stabilita.
aJoN: to som len vyhrabal ako odkaz , ked som cital ten mattov, tak som to sem dal, ako zaujimavost, v diskusii (mattov odkaz) niekto tvrdil, ze Specialized patri Meride, ale nenasiel som nic viac ako tych 49% .. asi by sa to dalo prehladat, ale kto sa ma vyznat v tom prepletenci firiem, ani neviem ci to realne ide .Trh sa globalizuje vsade .. dufam, ze Microsoft nekupi Shimano a SRAM
Hm, Microsoft, a preco aj nie... ked prestane radit bude stacit zosadnut z bicykla, 3 krat ho dookola obehnut, prehadzovacka sa zrestartuje a vsetko bude zasa fungovat .... Iba zeby nie.
Pockaj, urobia tam appku a budes vediet radit aj z mobilu. Neviem sice naco to bude dobre ale bude. Mozno zlodejovi biku znenazdajky v aplikacii preradis na lahky prevod a on si rozbije hubu.
hmm takže to radenie bude mať simku a bude na internete? lebo inak neviem ako by si na diaľku niekomu znenazdajky preradil. Lebo na dosah blututu by si hádam krádeži zabránil
Sam vies, ze ak chces technicke riesenie sa vzdy najde. SIM, nieco podobne air tagu alebo nieco ine, uplne nove.
Islo mi len o to ironizovat zvratenosti ktore sa v dnesnej dobe deju. "Zapojme to do appky lebo je to in". Ako karcher a jeho zapinane boost modu v aplikacii v telefone ked drzis v ruke striekaciu pistol kde to mozes zapnut tiez. Ale ak cistic pouzivas musis mat predsa striekaciu pistol v ruke. (pokial teda nestvaras nejaku blbost kvoli filmiku na tiktok)
z ich stranky: "Režim Boost je možné aktivovať pomocou striekacej pištole alebo aplikácie."
Ale to uz sme offtopic.
Kotúče Magura MDR-P 203mm 6-bolt, nedostupné už hádam rok a pol? To čo prečo?, nevie niekto? Čo im yebe? 180mm je málo, 220mm mi nepoberie vidlica. Oproti plávajúcim Hope sú IMHO omnoho lepšie.
oplati sa cakat do konca augusta, podla vas budu dajake vypredaje na bicykle? pred 5 rokom som si kupil cube attention s 15% zlavou okolo 650 euro, xt prechadzovat, rock shox vydla atd.. a teraz pozeram za 1500 dostanem sr suntour a shimano slx prechadzovat a take slabsie komponenty.. skoro dvojnasobny narast cien a este horsie komponenty ..dá sa cakat ze bublyna sa spraskne? minule som bol v obchode vsetke bicykle nad 3000 euro.. ja tie ceny nerozumiem. nohavice za 200, dresy za 150... tolko it-ckarom mame v krajine ze take ceny bezne zaplatia ludia? ano malo zarabam, ano je to moj problem, ale dpc vsak pri takych cien ani moznost nebude clovek mat sportovat..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A tym ze zijem kde zijem (krajina kde mas najvyssi plat za najnizsie mnosztvo prace), tak ta rychlost nieje az taka dolezita, ako vizia, budovanie rieseni a stabilita.
https://mtbs.cz/clanek/nejvetsi-specialized-concept-store-v-nemecku-prechazi-na-giant
Mám pocit, že CSG už je tiež pod PON
Islo mi len o to ironizovat zvratenosti ktore sa v dnesnej dobe deju. "Zapojme to do appky lebo je to in". Ako karcher a jeho zapinane boost modu v aplikacii v telefone ked drzis v ruke striekaciu pistol kde to mozes zapnut tiez. Ale ak cistic pouzivas musis mat predsa striekaciu pistol v ruke. (pokial teda nestvaras nejaku blbost kvoli filmiku na tiktok)
z ich stranky: "Režim Boost je možné aktivovať pomocou striekacej pištole alebo aplikácie."
Ale to uz sme offtopic.