Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
Asi tak. Posledne dva-tri mesiace som strávil hľadaním nejakého lacnejšieho celopera a zohnať niečo je viac menej nemožne. Pozeral som Canyon, YT a zopár ďalších znaciek a alebo je už všetko vypredané alebo sú dlhé cakacky.
Zopar minuloročných modelov mi uslo pred nosom, lebo som týždeň rozmýšľal ci to zobrať alebo nie.
Nakoniec som si povedal ze zoberiem Ctm Scroll, obvolal som asi 10 predajcov a všetko vypredané už pár mesiacov pred spustením predaja az na jedného ale nemali moju veľkosť.
Tak konečná voľba padla na Kellys, predobjednal som si ho u konkurencie keďže na Mtbiker sa uz nedalo a hneď potom zmizol z ponuky, takže vypredaný.
Tiez doplnim, taka xtr 12sp kazeta minuly rok ~250€, teraz nieco malo cez 300. Shimano zimne tretry mw701 bezne ~170, zaciatkom jesene za 140€-vtedy som zavahal, dodnes den ma to sere, teraz 190-200. A vedel by som pokracovat... Cochvila budem potrebovat nakupit viacero novych komponentov, uz teraz sa bojim ako pochodim a ake budem zhanat nahrady...
Jaiub : pred asi rokom, ci dva bola XTR 11sp obcas za nejakych 150e tusim, to som ohrnal nos .. teraz 250e .. ale nezda sa mi, ze by ceny dvihal vyrobca, alebo konecny eshop.
Neviem aky dlhy je retazec od vyrobcu po obchod, ale tiez si myslim ze vyrobca je ten co najmenej zdvihol ceny. Skor to vidim na lodnu prepravu z azie, dovozca, distributor atd. alebo ako sa to vsetko nazyva
Jaiub "ja tankujem vzdy za dvacku" asi rozoberem ghosta - 90% dielov mi pasuje na hunta. pripomina mi to udalost ked cunami zaplavila najvacsiu vyrobnu harddiskov - vyse 2 rokov trvalo kym bola normalna dostupnost a ceny klesli na uroven pred udalostou.
Tesak Pozdravujem, Tesak, verim, ze Teba uz otagujem spravne.?Som tu na fore dva dni aj cestou, tak sa zadarilo, kazdopadne, dikesko za alarm...co sa tyka kovbojky s bicyklami, fakt je, ze mozno nie som az tak znala v tejto "teme"... no, kupovala som bajk pred necelym tyzdnom po viac ako 3-mesacnom rozhodovani a vecernom studovani vsetkych moznych testov, recenzii, clankov, blogov/aj my baby nekupujeme bajky len podla farby?...- a tak mi napadlo, ze sa podelim o pozitivnu skusenost...?♀️☺️
Inak, to, ze bajky idu ako teple rozky ma aj pozitivnu stranku -> ludia aspon nekvasia doma, ale spoznavaju okolitu krajinu s vetrom vo vlasoch a bajkerska komunita sa rozrasta??
...btw., kazdemu zelam, aby mu cim skor naskladnili jeho vysnivany bajk, komponent a vsetko, po com jeho bajkerska dusa tuzi?...a jaska ze, aj vela stastnych km v lesnej divocine???
BAjka: vitaj na fore inak, tí co jazdia lesnymi necestami su vitani
Ito Dakujem pekne za privitanie☺️
Cesty su pre auta, lesna divocina pre bajkerov🤣...tym, samozrejme, nechcem nikoho urazit, kazdy nech jazdi, kde ho to bavi -> to je nadolezitejsie🍀
Shimano zimne tretry mw701 bezne ~170, zaciatkom jesene za 140€-vtedy som zavahal, dodnes den ma to sere, teraz 190-200.
za tych 140 bola tusim vtedy iba 47 velkost ...
ked neboli, ja som kupil 44ky v lokalnom shope za bratru 220 ... skoda ze to bolo v kamennom obchode inak by bola vratka lebo vecer pozeram mtbiker eshop a cena 190 a na sklade jeden kus ale tak co uz
BAjka zvladla si to na 1* ...... tak ked si tak dobre vybrala, tak SEM S NIM .... nech Ti ho pochvalime
a co sa tyka vykupenych a bajkov a komponentov.... Ty si mala velke stastie alebo skor by som povedal ze si mala take silne chcem ze ten bajk Ti vesmir dal lebo vedel ze ho silno chces a budes ho pouzivat.... na druhej strane ludia kupuju bajky jak sialeny a mozno 70% stoji niekde v garazi/pivnici a coskoro budu na predaj alebo zapadnu prachom.... a rozrastanie bajkerskej komunity tiez nieje simple vec lebo.... je rozdiel bajker a bajker a potom to tak vyzera..... ci v lese, ci na ceste .... skratka, ludia nemaju empatiu, nepoznaju zakladne pravidla.... je toho vela
Ty vyzeras ze ides do toho telom aj dusou tak Ti zelam vela stastnych km, vela zaujimavych zazitkov a prajem Ti aby si stretala bajkerov s velkym B aby Ta posunuli dalej
zihadlo 5 dakujem pekne za privitanie.🍀 Sikuliaci ste, 20 rokov je pekne jubileum💪...to zachvilu dobehnete aj nas, co sme "lietali" na bajkoch skor ako nasi rovesnici s kacermi na motuzoch😜
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zopar minuloročných modelov mi uslo pred nosom, lebo som týždeň rozmýšľal ci to zobrať alebo nie.
Nakoniec som si povedal ze zoberiem Ctm Scroll, obvolal som asi 10 predajcov a všetko vypredané už pár mesiacov pred spustením predaja az na jedného ale nemali moju veľkosť.
Tak konečná voľba padla na Kellys, predobjednal som si ho u konkurencie keďže na Mtbiker sa uz nedalo a hneď potom zmizol z ponuky, takže vypredaný.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kazety-a-pastorky/cestne/shimano-kazeta-r8000-11-rychlostna-ultegra.html
savings Shimano Ultegra CS-R8000 kazeta, 11-kolo
od 54,99 € savings
MOC 125 €Inak, to, ze bajky idu ako teple rozky ma aj pozitivnu stranku -> ludia aspon nekvasia doma, ale spoznavaju okolitu krajinu s vetrom vo vlasoch a bajkerska komunita sa rozrasta??
...btw., kazdemu zelam, aby mu cim skor naskladnili jeho vysnivany bajk, komponent a vsetko, po com jeho bajkerska dusa tuzi?...a jaska ze, aj vela stastnych km v lesnej divocine???
Ito Dakujem pekne za privitanie☺️
Cesty su pre auta, lesna divocina pre bajkerov🤣...tym, samozrejme, nechcem nikoho urazit, kazdy nech jazdi, kde ho to bavi -> to je nadolezitejsie🍀
za tych 140 bola tusim vtedy iba 47 velkost ...
ked neboli, ja som kupil 44ky v lokalnom shope za bratru 220 ... skoda ze to bolo v kamennom obchode inak by bola vratka lebo vecer pozeram mtbiker eshop a cena 190 a na sklade jeden kus ale tak co uz
a co sa tyka vykupenych a bajkov a komponentov.... Ty si mala velke stastie alebo skor by som povedal ze si mala take silne chcem ze ten bajk Ti vesmir dal lebo vedel ze ho silno chces a budes ho pouzivat.... na druhej strane ludia kupuju bajky jak sialeny a mozno 70% stoji niekde v garazi/pivnici a coskoro budu na predaj alebo zapadnu prachom.... a rozrastanie bajkerskej komunity tiez nieje simple vec lebo.... je rozdiel bajker a bajker a potom to tak vyzera..... ci v lese, ci na ceste .... skratka, ludia nemaju empatiu, nepoznaju zakladne pravidla.... je toho vela
Ty vyzeras ze ides do toho telom aj dusou tak Ti zelam vela stastnych km, vela zaujimavych zazitkov a prajem Ti aby si stretala bajkerov s velkym B aby Ta posunuli dalej
zihadlo 5 dakujem pekne za privitanie.🍀 Sikuliaci ste, 20 rokov je pekne jubileum💪...to zachvilu dobehnete aj nas, co sme "lietali" na bajkoch skor ako nasi rovesnici s kacermi na motuzoch😜