Chvala bohu som nevidel. Je to uplne na grc. Taky hnoj nepotrebujem pozerat. Mam toho plny svet co sa deje. Ludia sa asi vyzivaju v takych zvrhlostiach, len nerozumiem preco to potom v zivote popieraju a odsudzuju ked sa im paci serial presne o takych hodnotach.
Nastastie som sa uz v mladom veku naucil, ze svoje hodnoty clovek vyjadruje svojim spravanim sa a svojimi cinmi. Nie tym, ake filmy ci serialy pozera. Fikcia vs realny svet, chapes...
Edit: Aby to nebolo len mimotemove, velmi sa mi paci aj Invincible. Je to komiksovka a tiez sa tam moralka obraca vsetkymi smermi, aj naruby.
ludi uz zaujima len kto koho zabil, co kto ukradol kde koho znasilnili, o nicom uz v spravach ani nehovoria. ludia uz reauju len na senzacie a cim zvrhlejsia tym lepsie predava asi.
ale asi som zas iny ako to uz byva.
Toto nie je presne – ludi to nezaujima preto, ze by boli zli, ale preto, ze to mame vtepane v genoch. Ked kedysi v praveku ked clovek zachytil nebezpecenstvo (zlu spravu), mohol sa tomu vyhnut a tak neumriet. Cele je to zalozene na dopamine.
A to je cely princip, ktory akurat novinari vyuzivaju.
Senzacie zas vzbudzuju emocie.
Ono staci tie spravy nesledovat a nenechat si pokrivit obraz sveta. Alebo aspon filtrovat odpad od relevantnych dat.
Ohladom serialu, furt tam vitazi dobro nad zlom a ono je to proste realita. Je to obraz, ako by superheroes mohli s najvacsou pravdepodobnostou vypadat, keby zili v realnom svete.
vcera som zacal pozerat serial Eric, je to taky sedy priemer, z ktoreho som zatial dopleteny akurat tak ja, lebo pri druhej casti som zaspal a zobudil sa asi pri piatej
fixska Nepoznam Apples never fall, tak neviem, ci trafim, ale dam do pozornosti tuto starsiu vec. Je to o odsudenom za vrazdu, ktoreho po nejakych 20 rokoch prepustia kvoli novym zisteniam. Urcite to nie je masovka, dost pomale a rozpitvane... https://www.csfd.cz/film/342087-rectify/prehled/
Pre mna jeden z top drama serialov.
billyroman Erik som dnes kukla, v pohode taká drámo/detektívka a bubbic myslela som skôr také "ženské" seriály ako Little fires everywhere, Pretty little liars, Chemička,Candy... resp. také drámové "oddychovky" pri ktorých sa nemusím až tak veľmi sústrediť a nie temné komplikované krimi ale v podstate mi to je asi jedno pri mojej spotrebe jeden denne kuknem všetko, skúsim aj to Rectify. Dakujem.
Orange je v pohode, ale oveľa lepší za mňa je seriál Vis a Vis čo je to iste ako Orange, len je to španielska produkcia a nemá to 8 či koľko sérii a 100 dielov a je to na inej urovni. Vis a Vis sú dve verzie: 2 série od Netflixu alebo 4 série od Foxu a obe dokopy sú kratšie ako Orange.
Orange som pozerala ale prestala som asi po 3 sérii lebo ma to nebavilo. Unreal kuknem, vďaka. Aha a práve som zistila, že Rectify som videla Apgrejd dva : Unreal je super, presne také, čo som hľadala na podmaz k práci, má to dej, zvraty, romantiku, osudy a nie je to úplne intelektuálne náročné dík
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nastastie som sa uz v mladom veku naucil, ze svoje hodnoty clovek vyjadruje svojim spravanim sa a svojimi cinmi. Nie tym, ake filmy ci serialy pozera. Fikcia vs realny svet, chapes...
Edit: Aby to nebolo len mimotemove, velmi sa mi paci aj Invincible. Je to komiksovka a tiez sa tam moralka obraca vsetkymi smermi, aj naruby.
ale asi som zas iny ako to uz byva.
Toto nie je presne – ludi to nezaujima preto, ze by boli zli, ale preto, ze to mame vtepane v genoch. Ked kedysi v praveku ked clovek zachytil nebezpecenstvo (zlu spravu), mohol sa tomu vyhnut a tak neumriet. Cele je to zalozene na dopamine.
A to je cely princip, ktory akurat novinari vyuzivaju.
Senzacie zas vzbudzuju emocie.
Ono staci tie spravy nesledovat a nenechat si pokrivit obraz sveta. Alebo aspon filtrovat odpad od relevantnych dat.
Ohladom serialu, furt tam vitazi dobro nad zlom a ono je to proste realita. Je to obraz, ako by superheroes mohli s najvacsou pravdepodobnostou vypadat, keby zili v realnom svete.
Kde?
Pre mna jeden z top drama serialov.
Potom mám v pláne toto a dám vedieť aké to bolo https://www.csfd.cz/film/353500-pozustali/prehled/