Lapierre, tento bike hoci sa ti nepáči, je custom rám Dereka Lahra (Can), ktorý vymyslel, opublikoval, skonštruoval a úspešne otestoval VLASTNÚ prevodovku typu CVT. Vidíš ju aj na fotke. Škoda, že takíto ľudia majú málo prostriedkov ...
Ad schickbomber:
Toto bude nejaka prerabka z pevnaka ale prve odpruzene Cannony mali stejnu konstrukciu az na to ze tlmic bol kratky a uchyteny v objimke zadnej stavby a na rame u konca sedlovej trubky. Nieco jak maju KHS softaily. Alebo Morati HC1.2
btw: pekny Klein
Ad Fluider:
Lahar sa s takymito konceptami babre uz pekne dlho, najprv tam daval Rohloffa.
Skoda ze niesu financie a ten vyvoj ide tak pomalu. Napady ma perfektne.
(nepouziva nahodou CVT od NuVinci?)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no rozhodne by to bola sranda sa na tom povozit ... mozno vyrabaju rozne verzie XC AM EN
ale nevadi, rada sa zasmejem este raz
zdroj: dolekop.com
dnes som nieco podobne videl na ceste v nemecku. vzadu mal ale pruzinu. nechapal som, ci je to motorka, alebo bike...
Maju tam aj viac takych
http://www.promaxbike.com.hk/product/deluxe/MTB/MTB1.html
toto sa vola skyfox a ke tp celkom haluz mal som moznost sa na takom niecom povozit v jednom nemenovanom lyž. stredisku blizko Čadce
Toto bude nejaka prerabka z pevnaka ale prve odpruzene Cannony mali stejnu konstrukciu az na to ze tlmic bol kratky a uchyteny v objimke zadnej stavby a na rame u konca sedlovej trubky. Nieco jak maju KHS softaily. Alebo Morati HC1.2
btw: pekny Klein
Ad Fluider:
Lahar sa s takymito konceptami babre uz pekne dlho, najprv tam daval Rohloffa.
Skoda ze niesu financie a ten vyvoj ide tak pomalu. Napady ma perfektne.
(nepouziva nahodou CVT od NuVinci?)