Ahoj, ekoterorista!
Toto sú také pikoviny, že až... To je argument všetkých ekoteroristov... To má snáď pri výrobe taký dopad na ekológiu ako pol roka prevádzky uholnej elektrárne... Bežte s tým do pisiny.
Potom robia rozumným ľuďom zlé meno. Keď sme robili kampaň oproti stavaniu veterný el. v Malých a Bielych Karpatoch: "Aj veterné elektrárne sú zlé, lebo pri výrobe..." Samé somariny, pričom proti veternej energii sa zbrojilo nie kvôli nejakému ekodopadu pri výrobe, ale kvôli tomu,že to bol odrb na eurofondy a na dotácie na energiu a tiež kvôli tomu, že to chceli stavať na hraniciach CHKOčiek na vrcholkoch kopcov, úplne dokaličiť krajinu a ešte k tomu aj vo veterne neefektívnych oblastiach, ktorých práve tá neefektivita spôsobuje fluktuácie energetického toku, ktoré treba kompenzovať zapojením uhoľných elektrární do systému, keďže tie sú jediné, ktorým sa dá regulovať výstup tak rýchlo, pretože na vrcholkoch kopcov a v lesoch je pôda lacnejšia než na žitnom ostrove a pri blave, keďže to je orná pôda, pričom na kopci ak aj nejaká je, tak sa tam nemôže pestovať 50% plodín, kvôli pevnosti svahov - prvý dážď by im napr. takú kukuricu vymlel a zmyl.
Tie "náklady na výrobu" sú vždy posledná záchrana ekoteroristov, keď im dojdú argumenty.
Osobne nie som zelený, ale normálny rozumne zmýšľajúci človek, ktorý vie, že hocaký priemysel nemusí znečisťovať, pokiaľ sa použije správna filtrácia a odstraňovanie odpadu.
Ahoj miso.
Nechapem dvovod tvojho vylevu. Ja osobne ziaden ekosterilista niesom. Mam rad benzinove 6valce, doma palim drevo v krbe. Ziarovky mam klasicke a jadrova energia je podla mna dobra a pokial sa dodrziavaju bezpecnostne predpisy nieje dvodod tie rusit. Mame Opel Astru do ktoreho tankujeme 95 natural. Flasky a papier hadzem do zberu, ale to je asi standardne konanie.
To, ze ten
bike ma mensie vyrobne aj energeticke naklady je fakt, nie nejaka propagacia. Pokial si si vsimol ja z neho nadseny niesom kedze je neprakticky a skaredy ako pes co presiel kombajnom. To oslovenie ktorym si ma oznacil ma uraza a keby si mi ho takto povedal osobne najskor by som asi jednu vylepil. Takze asi tolko k tomu.