Lokalizácia
Formulár sa odosiela
presne to ma napadlo, ked som videl tu poslednu fotku pozvaranych ramov ...
ale k tej tvojej zvaracke by som sa ani nepriblizil :)
13.12.2016 - 16:22:58
04
Príloha:
cvb.jpg
cvb.jpg 57.39 KiB thumb_up2thumb_down

17.12.2016 - 20:11:33
02
http://www.cyklonovinky.cz/Clanky/Kanadan-vyrazil-na-cestu-z-jizniho-polu-na-special.aspx
18.12.2016 - 10:40:35
01
20.000.- EUR :)
18.12.2016 - 12:46:07
00
arrow_leftJezus napísal:
http://www.cyklonovinky.cz/Clanky/Kanadan-vyrazil-na-cestu-z-jizniho-polu-na-special.aspx

Mozno nebudete suhlasit ale naco je nieco take dobre? Komu to pomoze? Aky prinos to ma pre ostatnych alebo aj len pre toho cloveka? Dokazal som to ako prvy? ale naco? Ked sa prvy krat letelo na mesiac - OK ma to velky vyznam pre ludstvo aj do buducna...ale toto? No fakt nerozumiem.
18.12.2016 - 16:42:51
00
a aky prinos ma rozporovat jeho prinos?
18.12.2016 - 16:48:38
011
Ale to je to iste ako kebyze napisem : ty chodis do prace ale aky to ma pre ludi prinos? Pomohlo to v napredovaniu ludstva? Proste ludia chcu robit niektore veci len pre teb pocit ze nieco dosiahli
18.12.2016 - 20:27:03
03
arrow_leftSlavoF napísal:
Mozno nebudete suhlasit ale naco je nieco take dobre? Komu to pomoze? Aky prinos to ma pre ostatnych alebo aj len pre toho cloveka? Dokazal som to ako prvy? ale naco? Ked sa prvy krat letelo na mesiac - OK ma to velky vyznam pre ludstvo aj do buducna...ale toto? No fakt nerozumiem.

odhliacnuc od tejto temy arktickej, si rad vypocujem, aky vyznam mal ten let na mesiac :wasntme:
18.12.2016 - 22:18:59
02
vdaka vesmirnemu programu mozes kazdy den pouzivat veci, ktore by si bez neho nemal
https://en.wikipedia.org/wiki/NASA_spin-off_technologies
http://www.therichest.com/rich-list/the-biggest/20-shocking-nasa-inventions-we-use-everyday/
18.12.2016 - 22:33:12
02
arrow_leftmarecej napísal:
a aky prinos ma rozporovat jeho prinos?

Rozporovat jeho prinos na fore mtbikeru ma ten ze portal ako taky ma navstevnost. Keby to bol len eshop mal by navstevnost mensiu. Ale myslim ze to tu mema vyznam pisat. Ako aj prispevok nizie aky ma byznam vesmirny program a vyskum / let na mesiac./ prepacte ale ste mimo. Pardon ja som mimo. Myslel som ze su tu ludia s IQ co chapu viac ako chlapika ktoreho diagnoza je EXIBICIONIZMUS ak by nebola tak by tam isiel a presiel to bez medii. Tot vsjo
Ps pisem to z mob takze pardon za preklep
18.12.2016 - 22:33:43
00
arrow_leftElgringo napísal:
Ale to je to iste ako kebyze napisem : ty chodis do prace ale aky to ma pre ludi prinos? Pomohlo to v napredovaniu ludstva? Proste ludia chcu robit niektore veci len pre teb pocit ze nieco dosiahli

Aky ma prinos ze ide clovek do prace? Napriklad ze ak pojdes rano pre chlieb tak by si hladoval! Pekar by totizto neprisiel do prace. Alebo ine. Tvoja zena je na sale tesne pred porodom. Jasne aky ma vyznam ze lekar ma ist do prace. Zidny podla teba.... strasne....co ste to zac?
18.12.2016 - 22:39:07
00
arrow_leftiron.hide napísal:

;-) toš si ma asi nedocital... :-)
18.12.2016 - 23:52:39
02
SlavoF Vďaka za zmeranie nášho IQ a určenie jeho diagnózy z toho krátkeho článku. Minule som si ťa kôli nejakému xenofóbnemu príspevku zaradil a teraz si ma zase tými bolševickými drístami o dôležitosti povolaní trochu zmiatol.
Možno je to len ďalší Snežný kocúr, ale to sa už za mesiac dozvieme.
19.12.2016 - 00:11:22
01
arrow_leftSlavoF napísal:
Rozporovat jeho prinos na fore mtbikeru ma ten ze portal ako taky ma navstevnost. Keby to bol len eshop mal by navstevnost mensiu. Ale myslim ze to tu mema vyznam pisat. Ako aj prispevok nizie aky ma byznam vesmirny program a vyskum / let na mesiac./ prepacte ale ste mimo. Pardon ja som mimo. Myslel som ze su tu ludia s IQ co chapu viac ako chlapika ktoreho diagnoza je EXIBICIONIZMUS ak by nebola tak by tam isiel a presiel to bez medii. Tot vsjo
Ps pisem to z mob takze pardon za preklep

tak naco sa pytas na co je to dobre a aky to ma prinos ked potom napises, ze to tu nema vyznam pisat?
no a co ze je exhibicionista? obmedzuje to nejak tvoju cestu do pekarne?
19.12.2016 - 07:59:04
04
Vsetkym sa ospravedlnujem. Prajem krasne vianoce.
19.12.2016 - 09:24:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle)
keyboard_arrow_up