Odlep žiadny, nepodradil a zrýchľoval na päťke - dopadol tak ako si o to koledoval. To brzdenie bola už len čerešnička na torte. Nečudoval by som sa, keby do igelitového vreca dali blondínku.
ten agresívny štýl jazdy, nalepený na kamióne a vyčumujúci do protismerného pruhu nebol moc typický pre ženu, skôr by som to videl na nejakého mladého plašáka čo si myslel že na tatkovom atmosferickom nafťáku sedlá pretekársky špeciál
Záhorák odbočí na diaľnici do protismeru a o chvíľu počuje v rádiu mimoriadnu Zelenú vlnu: "Dávajte veľký pozor na D2 pri Malackách smer Kúty, jeden vodič ide v protismere." Na to si zahundre: "Keby jeden, ale všetci!"
vie mi niekto vysvtlit tu modu - predbehnut, zaradit sa tesne pred, dupnut na brzdy a odbocit vpravo? ked idem na biku, uz to beriem ako samozrejmost, v aute ma to vie este dost vytocit ale preco to ti dusevni atleti skusaju aj na vozidla MHD?
Záhorák odbočí na diaľnici do protismeru a o chvíľu počuje v rádiu mimoriadnu Zelenú vlnu: "Dávajte veľký pozor na D2 pri Malackách smer Kúty, jeden vodič ide v protismere." Na to si zahundre: "Keby jeden, ale všetci!"
... chyba lávky, záhorák by si nehundral po slovensky ..., ale po záhorácky: "Keby jeden, ale šeci!"
vie mi niekto vysvtlit tu modu - predbehnut, zaradit sa tesne pred, dupnut na brzdy a odbocit vpravo? ked idem na biku, uz to beriem ako samozrejmost, v aute ma to vie este dost vytocit ale preco to ti dusevni atleti skusaju aj na vozidla MHD?
To je taky slovensky folklor. Uplne najradsej mam takych ponahlacov v dedinach. Uplne permanentne vzdy sa mi stava v Tvrdosovciach ze mi od toho ich obchodu vybehne auto hoci za mnou 10km nejde nikto a oproti tiez nic, ako keby som tam ani nebol. V momente ako ma prejdu nervy ze mi niekto neda prednost a pichne sa so svojou plechovicou 1mm pred moj naraznik, tak zacne blikat blinker dolava aby odbocil do prvej ulice asi 15metrov dalej. Vtedy stoji presne v strede tak aby sa nedal obist z prava a dava prednost oprotiiducim ktori su este niekde v Šali na kruhovom objazde..
Vtedy sa mi otvara aj nozik doma v kredenci a prajem mu skapat na prievan vajca v letnej horucave.
jaaaj tak toto si opisal stavy ktore pravidelne zazivam v aute aj na bicykli. v aute to prezijem. ale ked mi to kkt urobi ked idem na cestaku, tak mam chut mu odkopnut zrkadlo. a to som velmi kludny clovek.
To uz som zazil niekolko krat ze ma na aute predbehol a zacal brzdit lebo bola krizovatka, samozrejme ale nezacal brzdit pomaly ale skocil na brzdy a ja som ubrzdil o jeho naraznik, asi sa dost zlakol lebo ihned vystartoval prec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo by tam policajti riešili ??
https://www.instagram.com/p/BQdEQsDgcF-/?taken-by=majorka.video
... chyba lávky, záhorák by si nehundral po slovensky ..., ale po záhorácky: "Keby jeden, ale šeci!"
To je taky slovensky folklor. Uplne najradsej mam takych ponahlacov v dedinach. Uplne permanentne vzdy sa mi stava v Tvrdosovciach ze mi od toho ich obchodu vybehne auto hoci za mnou 10km nejde nikto a oproti tiez nic, ako keby som tam ani nebol. V momente ako ma prejdu nervy ze mi niekto neda prednost a pichne sa so svojou plechovicou 1mm pred moj naraznik, tak zacne blikat blinker dolava aby odbocil do prvej ulice asi 15metrov dalej. Vtedy stoji presne v strede tak aby sa nedal obist z prava a dava prednost oprotiiducim ktori su este niekde v Šali na kruhovom objazde..
Vtedy sa mi otvara aj nozik doma v kredenci a prajem mu skapat na prievan vajca v letnej horucave.
https://goo.gl/yRnyfI