PhilJ Byvas vo Vajnoroch, ze si ich neuviedol spolu s Vrakunou a Podunajskymi Bisku*****mi ? Vrajnory su s nimi na jednej urovni. Vychodne drzavy, ale stale nase, patriace do BA. .
Na margo videa, k dokonalosti mu uz len zvucka od Bennyho Hilla chyba .
sranda že cez leto keď sa prisťahovalci vrátia do zeme kde nič nieje sa v BA dá jazdiť úplne v pohode, nehôd je menej....na cestách vládne kľud a pohoda.....
ty už si kolko tých liet v BA zažil za volantom? lebo leto je prezmenu obdobie opráv a rekonštrukcii
Cyklista mal vyhodu v tom ze jeho to odhodilo z bajku. Lenze toho vodica to nemalo kam odhodit takze ho to asi rozplesklo o kabinu. Ale inak bajker lucker. Najprv do neho nabura 200kilovy hak v 50ke a nasledne ho prejde domiesavac..
milos to napisal uplne jasne, neviem co riesis. Inak aj mne sa to bezne stava, uz som si zvykol
Riešil som to, že som mu naozaj nerozumel. Si pozri, v aký čas som to písal.... Ma pomýlilo, že sa hovorí o výjazde v zmysle výlet na bicykli, ale zmiatlo ma to, že pár postov predtým sa hovorilo o výjazd na diaľnicu pod prístavným a nevšimol som si slova sa... Ako namiesto rýpania do iných si mohol radšej vysvetliť, nie si niečo naháňať...
misopetrovic : to som nepochopil .. ale inak , prazdne ulice su preto, lebo a) letne skolske prazdniny 2mesacne (80%) b) velke letne dovolenky (asi tak 20%). Ak si myslis, ze ti, co chodia za pracou do BA, na 2 mesiace zrazu nechodia, tak si myslis zle. A ked mas deti, tak asi nebudes s nimi chodit MHDckou z okolitych satelitov, lebo by si nikdy nikam nedocestoval (ak chodia do skoly v BA).
Počas prázdnin dochádzači z okolitých obcí alebo vzdialenejších mestských častí, ktorí počas školského roka robia svojim deťom taxi službu, idú počas rannej ***** viac roztrúsene , t.j. nesnažia sa byť pri škole ich detí do 8:00.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://i.imgur.com/BX5rryF.webm
Na margo videa, k dokonalosti mu uz len zvucka od Bennyho Hilla chyba
a hen už dostávam mínuská
sranda že cez leto keď sa prisťahovalci vrátia do zeme kde nič nieje sa v BA dá jazdiť úplne v pohode, nehôd je menej....na cestách vládne kľud a pohoda.....
ty už si kolko tých liet v BA zažil za volantom?
https://www.facebook.com/drahomir.tichacek/videos/1561480580555540/
https://tv.idnes.cz/cina-dodavka-hak-jerab-nehoda-silnice-auto-dodavka-nakladak-png-/zahranicni.aspx?idvideo=V180521_155028_webtv_vojt
V tej rychlosti mal ten hak aj viac
Riešil som to, že som mu naozaj nerozumel. Si pozri, v aký čas som to písal.... Ma pomýlilo, že sa hovorí o výjazde v zmysle výlet na bicykli, ale zmiatlo ma to, že pár postov predtým sa hovorilo o výjazd na diaľnicu pod prístavným a nevšimol som si slova sa... Ako namiesto rýpania do iných si mohol radšej vysvetliť, nie si niečo naháňať...
áno, áno prázdne vajcia prinášajú väčšiu pohodu za volantom