ano, šťať na ceste je zakladne ludske pravo, rovnako ako srat na chodniku
Ští do trávy....je na tom niečo ? okrem toho ten kamionista je presna tá sorta človeka, ktorá cyklo***** nazýva úplne každeho cyklistu, pretože cyklistov z nejakého dôvodu veľmi aktívne nenávidí...
Zamyslite sa poniektorí nad sebou. Močiť je základná ľudská potreba. Ak cyklista moči na kraji cesty niekde do prírody, tak to považujete za nenormálne a nemorálne. Ale ak nejaký nepomenovany subjekt si točí alebo fotí takého cyklistu tak je podľa vás normálny? Vy si denne hocikde pri akejkoľvek príležitosti a pri hocikom uľavujete svoje mentálne mechure plne ega aby vám nepraskli, ale chudákovi pri ceste ma prasknúť ten jeho močový? Bavím sa stále o bikerovi pri krajnici mimo obytnej zóny a nie o močiacom na stred cesty a podobne.
prakticky denne vídavam takto čúrať vodičov na D1 pred BA na odstavných, alebo aj bežne popri ceste, kde sa dá normálne odstaviť auto..asi začnem fotiť
..aj takyto je pohlad soferov na cyklistov, je to z YT videa o "blbcoch" na cestach od sofera nakladaku
Závratných 150 metrov ďalej dolu kopcom je odbočka, kde cyklista mohol zájsť medzi stromy, ako by to urobil každý civilizovaný človek (možno tohto konkrétneho vychovali Inuiti, tí sa pri čuraní neobťažujú ísť na stranu). Každý ohľaduplný účastník cestnej premávky zaparkuje vozidlo tak, aby bolo čo najviac mimo cesty. Video som nevidel, ale ak tesne pred týmto okamihom išlo v protismere nejaké auto, kamionista by nemal riskovať a musel by ísť na brzdy, keďže pán veľkomožný nebol schopný ustúpiť 3/4 metra viac do trávy.
Samozrejme, v komunite nadľudí, ktorí sú morálne vysoko nadradení voči ničiteľom planéty, ktorí používajú motory, je jeho konanie ospravedlnené a odsúdenie si zaslúži iba vodič, ktorý video nakrútil.
Za seba poviem, že mi je jedno, či cyklista, alebo motorista, ***** je jednoducho ***** Je len zaujímavé sledovať slovnú ekvilibristiku pri pokuse obhajovať neobhájiteľné.
Pali, ale ten cyklista stoji na krajnici za ciarou. Kamionista, co cyklistu nazve cyklo*****, by na brzdu nestupil ani keby siel cyklista pri pravom okraji vozovky, nieto este ked je na krajnici. Naopak, takyto "vodic" by lizol cyklistu schvalne co najtesnejsie. V kazdom pripade väcsina ludi by zaliezla medzi stromy a väcsina vodicov by sa na druhej strane nad takouto vecou pozastavila len v duchu a neriesila to na internete. Chodte sa radsej bicyklovat...
Jezus – ani keď ich niekto nemá rád, tesné ofúknutie takto postaveného cyklistu nebude riskovať. On bicykel vôbec nedrží, ľahko by sa mohlo stať, že skončí pod kolesami návesu.
Zopakujem, čo považujem za správne: čurať viac v súkromí, odstaviť akékoľvek vozidlo čo najďalej z cesty, ak je to len trochu možné.
Ak sa nad týmto zasmyslí aspoň jeden čitateľ fóra, debata mala zmysel. Ďalej komentovať vojnu motoristi/cyklisti sa mi fakt nechce. Robme, čo je správne, svet bude lepší. ?
Včera chlapci žiletkári v dresoch ČATAJ mali na mále aby som ich poriadne nevytrúbil. Rozťahaní vedľa seba dvaja/traja po úzkej ceste po dedine si koledovali o problém nedodržujúc dopravné predpisy keďže išli dvaja vedľa seba.
vcera sivy pežot 208 z toryskej na popradsku do lava, siel mozno treti na cervenu, vchadzal do krizovatky uz po mne (zelena po popradskej, smer hornbach). Plne auto ludi, ale to ho netankuje. Vliekol som sa za nim az ku hornbachu, kde bola dlho zelena, cca 50m pred krizovatkou cervena, na ktoru opat s graciou presiel. Snad natrafi na rychle auto v krizovatke, ked bude v tom aute sam :-/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ští do trávy....je na tom niečo ? okrem toho ten kamionista je presna tá sorta človeka, ktorá cyklo***** nazýva úplne každeho cyklistu, pretože cyklistov z nejakého dôvodu veľmi aktívne nenávidí...
pretože on je King Of The Road a my cyklisti sme pre neho otravný zavadzajúci hmyz a podla neho nemame pravo na "existenciu".
Závratných 150 metrov ďalej dolu kopcom je odbočka, kde cyklista mohol zájsť medzi stromy, ako by to urobil každý civilizovaný človek (možno tohto konkrétneho vychovali Inuiti, tí sa pri čuraní neobťažujú ísť na stranu). Každý ohľaduplný účastník cestnej premávky zaparkuje vozidlo tak, aby bolo čo najviac mimo cesty. Video som nevidel, ale ak tesne pred týmto okamihom išlo v protismere nejaké auto, kamionista by nemal riskovať a musel by ísť na brzdy, keďže pán veľkomožný nebol schopný ustúpiť 3/4 metra viac do trávy.
Samozrejme, v komunite nadľudí, ktorí sú morálne vysoko nadradení voči ničiteľom planéty, ktorí používajú motory, je jeho konanie ospravedlnené a odsúdenie si zaslúži iba vodič, ktorý video nakrútil.
Za seba poviem, že mi je jedno, či cyklista, alebo motorista, ***** je jednoducho ***** Je len zaujímavé sledovať slovnú ekvilibristiku pri pokuse obhajovať neobhájiteľné.
Kde si videl ostrovceky na D1 kazdych 500m ?
Mozno, ze o tom nevedel.
a tie kriky 3 metre od cesty tiez nevidel...
Zopakujem, čo považujem za správne: čurať viac v súkromí, odstaviť akékoľvek vozidlo čo najďalej z cesty, ak je to len trochu možné.
Ak sa nad týmto zasmyslí aspoň jeden čitateľ fóra, debata mala zmysel. Ďalej komentovať vojnu motoristi/cyklisti sa mi fakt nechce. Robme, čo je správne, svet bude lepší. ?