Každý jeden, čo u mňa prezúval na celoročné pneu ktoré si doniesol, ich na nasledujúcu zimnú sezónu prezúval na zimné.... Moja skromná štatistika.
Na jednom aute mam nejake "noname" celorocky uz sest rokov, na druhom mam Michelin CrossClimate 3 roky, som max. spokojny. Nemienim auto prezuvat 2x do roka (dve auta = 4x prezuvanie do roka). Ale na biku na zimu rad prezuvam
Tak veru, dnes začal každoročný zimný zraz užívateľov letných pneumatík.
Kto by to bol čakal, že sneh a ľad je na cestách ešte pred oficiálnym termínom začiatku zimy. To tej strige frau Hole tam hore nikto neoznámil, kedy má snežiť?
Každý jeden, čo u mňa prezúval na celoročné pneu ktoré si doniesol, ich na nasledujúcu zimnú sezónu prezúval na zimné.... Moja skromná štatistika.
Prave preto som v napati, ale zase mam Goodyear Vector 4Seasons co vyhravali skoro vsetky testy alebo boli druhe a testy som podrobne studoval a v podstate v porovnani so zimnou pneumatikou by tam mal byt minimalny rozdiel. Ale v realite uvidim a samozrejme, na snehu nemienim pretekat
Pridam mimo aktualnej snehovej temy,zo zaciatku tohto týždňa,ked este boli ciary (vodorovné dopravne znacenie) viditelne
Chlapik na VW Up elektrickom uspesne vyskusal klakson pri mojom predpisovom preradovani sa pri zastavke Zochova (smer z i Sucheho myta/prezidentskeho paláca). Co si vsimam, malokto tam jazdi podla noveho značenia,teda neradit sa na Staromestskú hned ako sa da,ale az blizsie k zastavke MHD. Proste zotrvačnosť/ignorovanie 'noveho' znacenia. (Rok, dva, viac?)
Nasledne uz asi nevyslo el. energie na 'blinkre',pri dalsich odbocovaniach a preradovaniach medzi prudmi na nabrezi,spolu minimalne 5krat,az po odbočku Riviéra,ani raz sa nepodarilo.
Takze by som chcel vyvratit zauzivany stereotyp, ze len niektorí vyrobcovia nemontuju packy na znamenie o zmene smeru jazdy,na drahsie modely... Je to naozaj o vodicovi.
Tak ale na druhej strane čím menšie auto tým väčší falus v ňom a ešte prosím nezamienat že do napr: BMW sú smerovky za príplatok a že vo wv Up ich dotyčný nepoužíva aby ušetril baterku to sú dve rozdielne veci?
scarinko toš u skodovky priplatkova konci na blinkroch
Dnes v KE spadli 4 kvapky snehovody, snad len tolko, aby to suvislo poprasilo cestu a hned to zamrzlo. nestacilo prestat blikat ESP :-/
Ja viem, že je obdobie inverzii a hmiel. Ale prečo práve dnes, počas jasného večera, sa konal symbolický zraz hmlovkarov? Najmä tých, čo radi zapinaju predné hmlovky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na jednom aute mam nejake "noname" celorocky uz sest rokov, na druhom mam Michelin CrossClimate 3 roky, som max. spokojny. Nemienim auto prezuvat 2x do roka (dve auta = 4x prezuvanie do roka). Ale na biku na zimu rad prezuvam
Kto by to bol čakal, že sneh a ľad je na cestách ešte pred oficiálnym termínom začiatku zimy. To tej strige frau Hole tam hore nikto neoznámil, kedy má snežiť?
Prave preto som v napati, ale zase mam Goodyear Vector 4Seasons co vyhravali skoro vsetky testy alebo boli druhe a testy som podrobne studoval a v podstate v porovnani so zimnou pneumatikou by tam mal byt minimalny rozdiel. Ale v realite uvidim a samozrejme, na snehu nemienim pretekat
Chlapik na VW Up elektrickom uspesne vyskusal klakson pri mojom predpisovom preradovani sa pri zastavke Zochova (smer z i Sucheho myta/prezidentskeho paláca). Co si vsimam, malokto tam jazdi podla noveho značenia,teda neradit sa na Staromestskú hned ako sa da,ale az blizsie k zastavke MHD. Proste zotrvačnosť/ignorovanie 'noveho' znacenia. (Rok, dva, viac?)
Nasledne uz asi nevyslo el. energie na 'blinkre',pri dalsich odbocovaniach a preradovaniach medzi prudmi na nabrezi,spolu minimalne 5krat,az po odbočku Riviéra,ani raz sa nepodarilo.
Takze by som chcel vyvratit zauzivany stereotyp, ze len niektorí vyrobcovia nemontuju packy na znamenie o zmene smeru jazdy,na drahsie modely... Je to naozaj o vodicovi.
Dnes v KE spadli 4 kvapky snehovody, snad len tolko, aby to suvislo poprasilo cestu a hned to zamrzlo. nestacilo prestat blikat ESP :-/
Neviem, no mozno dezolovi stacilo zastavit a pripadne vypnut svetla, ale tak zase nemali by sme vtipne video
https://mobile.twitter.com/PJPictures1/status/1468545048350494721