Skôr mi prišlo že tam bol Iron ako chodec, inak čítal som komentáre a dobrý bol týpek, že ľudia stojte predsa ďalej od kraja... to bude isto dáky BMW motorista
Ano peso som bol.
A pokracujeme:
"V Bratislave jazdil 53-ročný vodič trolejbusu pod vplyvom alkoholu. Počas kontroly na neho prišli dopravní policajti na Popradskej ulici. Dychová skúška u neho potvrdila najprv 1,08 promile, opakovaná duchová skúška 1,10 promile
k trolejbusu, suseda robila v potravinách pri technopole(Petržalka) a mi hovorila ako už pre ňu známe tváre chodili na ploskačky, neskôr zistila že to boli BUSaci
normálne ich naprašila fizlom a už ich viac netlstretla... asi si to nenechávali na "až po službe"
ale to už je pekných pár rokov dozadu
V Rovinke pri Bratislave havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile. Zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Pri nehode sa nikto nezranil.
Päť promile z medicínskeho hľadiska predstavuje riziko smrteľnej otravy alkoholom.
„Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla polícia. (tasr)
gusto0: ta nehoda na Kosickej/Prievozskej nie je bezna zalezitost ani z pohladu intervalu 10 rokov. Ta druha, dajme tomu, ale zas to promile tiez nie je bezne . A tusim chvilu potom na tej krizovatke, alebo vedla naburali do seba policajti a este niekto.
ennio: a nepacikujte si vzajomne prispevky, vyzera to uchylne
vraj "Absolútny vrchol nezodpovednosti." - no neviem v tom stave uz niesi svojpravny, vtedy uz nevies co robis - blbe je ze ta nema kto/co zastavit a dostanes sa az k nastartovaniu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A pokracujeme:
"V Bratislave jazdil 53-ročný vodič trolejbusu pod vplyvom alkoholu. Počas kontroly na neho prišli dopravní policajti na Popradskej ulici. Dychová skúška u neho potvrdila najprv 1,08 promile, opakovaná duchová skúška 1,10 promile
normálne ich naprašila fizlom a už ich viac netlstretla... asi si to nenechávali na "až po službe"
ale to už je pekných pár rokov dozadu
10. októbra 2022 10:10
V Rovinke pri Bratislave havaroval 29-ročný vodič s takmer piatimi promile. Zišiel mimo vozovky a narazil do stĺpu verejného osvetlenia. Pri nehode sa nikto nezranil.
Päť promile z medicínskeho hľadiska predstavuje riziko smrteľnej otravy alkoholom.
„Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla polícia. (tasr)
https://www.topky.sk/cl/10/2394701/To-uz-ani-nie-je-mozne--Dalsi-opity-vodic-sposobil-nehodu--Policia-spusta-rozsiahlu-akciu
ide im karta
ennio: a nepacikujte si vzajomne prispevky, vyzera to uchylne
Z medicínskeho hľadiska prežil vlastnú smrť, takže alkohol ho už nedokáže zabiť.
ja si vzdy spomeniem na Lamu
Cim vacsia tragedia, tym maju media vacsie "vianoce". Ani na pohrebe nedaju ludom pokoja, supy medialne.
Izzy68 si tu?
Edit: a este aj prvy na strane, dpc
tu fotku si pamatam, ale uz nie v akej suvislosti, co to bolo zac , ten pribeh?