Po nočnom snežení na severnom Slovensku som dnes na západnej D1 stretával mnoho áut s EČV juhozapadnych okresov, ktoré na streche mali samozrejme sneh, ktorý sa počas jazdy topil a pri diaľničnej rýchlosti sa uvoľnil a lietal vzduchom v podobe hrud menšieho a väčšieho rozmeru. Mal som šťastie, že na moje auto neletel nejaký väčší kus, ale zopár drobnejsich som schytal, a to letelo z auta 100m predo mnou.
Qua, to je tak ťažké stráviť o dve minúty viac pri zametani auta? Nech mi nikto nevravi, že ma veľké auto, na ktorom nedociahne na strechu. Treba si nájsť spôsob, nie dôvod. By som za toto dával pokutu 800 eur ako maximálnu pokutu pri prekročení rýchlosti.
Po nočnom snežení na severnom Slovensku som dnes na západnej D1 stretával mnoho áut s EČV juhozapadnych okresov, ktoré na streche mali samozrejme sneh,
To nie je problém iba šoférov z juhozápadných orkesov, ale všeobecne. Keď idem po nočnom snežení ráno po R1 do Banskej Bystrice, tak také kusy snehu tam často lietajú zo striech áut, ktoré idú do roboty zo Zvolena a iste sa to deje aj v iných regiónoch. Nie je to hlúposť šoférov z juhozápadných okresov, je to hlúposť mnohých slovenských šoférov ako takých.
Ja tomu rozumiem. Stratíš sa v meste. Navigácia ťa dovedie do bodu kde už so svojimi šoférskymi schopnosťami nie je rovnaká cesta späť. A mozog povolí to čo si si ešte pred chvíľou nevedel ani predstaviť.
Raz som sa zakliesnil s Microu, podotýkam s MICROU v jednej uličke v Štiavnici. Kúsok odo mňa bola hlavná v poho cesta do cieľa ale navigácia našla rýchlejšiu cestu. Dojazd do ciela sa o 20 minút predĺžil a ja som do steny vyťukával priestor pre spätné zrkadielka.
Ako som nedávno videl video ako ide pánko dolu kopcom rozbitou lesnou cestou. Všetko by bolo OK, keby to auto nebolo Porsche 911 a nešiel na 3 kolesá a nedrel podvozok
Raz som sa zakliesnil s Microu, podotýkam s MICROU v jednej uličke v Štiavnici. Kúsok odo mňa bola hlavná v poho cesta do cieľa ale navigácia našla rýchlejšiu cestu. Dojazd do ciela sa o 20 minút predĺžil a ja som do steny vyťukával priestor pre spätné zrkadielka.
O tomto by som, vedel písať romány. Navigácie Google Maps a Sygic v Štiavnici navádzajú návštevníkov do nepriechodných úzkych uličiek, do zákazov vjazdu a aj do slepej uličky, ukončenej schodami. Na ulici, kde bývam, to s nešťastníkmi riešime niekoľkokrát do roka, najmä cez sezónu a to aj napriek tomu, že tu máme zákaz vjazdu, ktorý však sledujúc navigáciu ignorujú. Naposledy tu cúvali nejakí Maďari z úzkej strmej slepej uličky v zákaze vjazdu v polmetrovom snehu, doviedol ich tam ako zvyčajne Sygic. Hádam hodinu sa tam mordovali, vnútri mali bábätko ...
Už niekoľko rokov to reportujeme do Google aj do Sygicu, ale márne.
inak pre non BA ludi, tie schody na Zidovskej su dost strme /posledny usek DH preteku z hradu, na fotke to vypada skoro ako rovina/, to si aj bajkom clovek 3x rozmysli ist, vodic asi videl len vedla cestu, v tme to nevyzeralo zle, tak na to isiel
Keď už sme pri tých kamiónoch. Ja som mal pred rokom zaujímavý úlovok 😀.
Pre znalých severnej časti MK, bolo to tu. Pre ostatných, toto je jeden z tých rovnejších úsekov bez jám.
A prešiel celé vŕšky z Orešian na Majdán. Chudák musel ***** jak chorá vrana 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Qua, to je tak ťažké stráviť o dve minúty viac pri zametani auta? Nech mi nikto nevravi, že ma veľké auto, na ktorom nedociahne na strechu. Treba si nájsť spôsob, nie dôvod. By som za toto dával pokutu 800 eur ako maximálnu pokutu pri prekročení rýchlosti.
To nie je problém iba šoférov z juhozápadných orkesov, ale všeobecne. Keď idem po nočnom snežení ráno po R1 do Banskej Bystrice, tak také kusy snehu tam často lietajú zo striech áut, ktoré idú do roboty zo Zvolena a iste sa to deje aj v iných regiónoch. Nie je to hlúposť šoférov z juhozápadných okresov, je to hlúposť mnohých slovenských šoférov ako takých.
https://bratislavaden.sk/vodic-nepoznal-mesto-chcel-si-cestu-skratit-po-schodoch-auto-sa-na-nich-zaseklo/
Chcel som len pobavit, nie mudrovať.
https://bratislavaden.sk/vodic-nepoznal-mesto-chcel-si-cestu-skratit-po-schodoch-auto-sa-na-nich-zaseklo/
A to tými schodmi ešte začiatkom tohto roka jeden zletel až dole. Auto tam nechal a ušiel. Musel mať pekne nakúpené.
https://www.noviny.sk/krimi/164127-navigacia-poslala-kamion-na-lesnu-cestu-museli-ho-vytiahnut
O tomto by som, vedel písať romány. Navigácie Google Maps a Sygic v Štiavnici navádzajú návštevníkov do nepriechodných úzkych uličiek, do zákazov vjazdu a aj do slepej uličky, ukončenej schodami. Na ulici, kde bývam, to s nešťastníkmi riešime niekoľkokrát do roka, najmä cez sezónu a to aj napriek tomu, že tu máme zákaz vjazdu, ktorý však sledujúc navigáciu ignorujú. Naposledy tu cúvali nejakí Maďari z úzkej strmej slepej uličky v zákaze vjazdu v polmetrovom snehu, doviedol ich tam ako zvyčajne Sygic. Hádam hodinu sa tam mordovali, vnútri mali bábätko ...
Už niekoľko rokov to reportujeme do Google aj do Sygicu, ale márne.
Pre znalých severnej časti MK,
bolo to tu. Pre ostatných, toto je jeden z tých rovnejších úsekov bez jám.
A prešiel celé vŕšky z Orešian na Majdán. Chudák musel ***** jak chorá vrana 😀