Išiel som okolo, najprv som videl Hyundai, ale niečo mi vravelo, že v tom bude zapojené aj niečo z bavorskej produkcie...nemýlil som sa a ešte aj Mko. Nebudem ale súdiť, neviem ako sa to stalo
Ten cyklista na červenú je samozrejme na patrične nízkej úrovni, no zaujali ma aj tie zábery od používateľa Rrudi neskôr vo videu. Ten chlap si tam z môjho pohľadu sám vyrába napätie v prakticky bezvýznamných situáciách a blikaním a trúbením ich ešte aj zbytočne vyhrocuje. A v ďalších videách z toho kanálu detto. Také správanie imho tiež na cesty nepatrí.
najskor podotknem, ze nesoferujem
v 1:45 - 1:46 je vidno, ze je v odbocovacom pruhu - tam nemusis odbocit ?
pytam sa, lebo neviem ...
Tá návesť určenia smeru pruhov je pre tú križovatku ďalej s estakádami a smer Prievidza/centrum, kde sa rozraďujú smery. Nie pre ten výjazd z Kragujevskej. Navyše by tam muselo byť úplne inak riešené aj VDZ a ako píše Jezus, je to teda bez patričného značenia stále priebežný pruh. https://maps.app.goo.gl/BJDP9jfEZ82Ca3T79
Jezus, JOLI
hmm - beriem to tak, ze vertikalne znacenie ma prednost pred horizontalnym
ale keby tam neboli tie znacky (navest), tak by asi mal odbocit doprava - ci ?
Jezus, JOLI
ale keby tam neboli tie znacky, tak by asi mal odbocit doprava - ci ?
Komplikuješ to. Vodorovné aj dopravné značenie je úplne v súlade. Neodporuje si a vodič išiel správne podľa neho. Ak by chcel odbočiť doprava, tak na to slúži tento výjazd na Kragujevskú. Teda cca o 100 m skôr. https://maps.app.goo.gl/G5KteKxhzU9Lqrvd8
A prečo tento? Lebo ten druhý odkiaľ vychádzalo vozidlo, tak tam je zákaz vjazdu určený značkou. Tak už z logiky tejto značky sa tam nedá odbočiť. Teda tá návesť pred tým semafórom nie je určená pre túto križovatku. https://maps.app.goo.gl/Wnf9RB9M7xRbyErJ8
Jezus, JOLI
ani nie - v takom pripade by odbocoval na benzinovu pumpu, aj to v protismere, pripadne niekam do dvora - t.j. miesto leziace mimo cestnej siete - apriori odtial musis davat prednost. Tie miesta nie su v cestnej sieti ... Takisto si nemozes narokovat na predsnost, ked vychadzas z dvoru od domu na ulice, len preto, ze "teoreticky" si sprava
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
?? ani po zamysleni som nedešifroval...
"ľudia nemá problém nájsť svedkov, v niektorých prípadoch dokonca oni hľadajú ľudí"
Otvoriť v novom okne thumb_up-2thumb_down
Ten cyklista na červenú je samozrejme na patrične nízkej úrovni, no zaujali ma aj tie zábery od používateľa Rrudi neskôr vo videu. Ten chlap si tam z môjho pohľadu sám vyrába napätie v prakticky bezvýznamných situáciách a blikaním a trúbením ich ešte aj zbytočne vyhrocuje. A v ďalších videách z toho kanálu detto. Také správanie imho tiež na cesty nepatrí.
Inak také, skoro bežné situácie som videl. Treba predvídať.
Otvoriť v novom okne thumb_up-2thumb_down
Pan vodič, na 1:54 si mal odbočiť vpravo a nepokračovať rovno.
Svedkovia Jehovovi?
Ty uz radsej nic nepis. Nemas co robit na ceste ked nerozumies, ze je to priebezny pruh stacajuci sa doprava.
Tá návesť určenia smeru pruhov je pre tú križovatku ďalej s estakádami a smer Prievidza/centrum, kde sa rozraďujú smery. Nie pre ten výjazd z Kragujevskej. Navyše by tam muselo byť úplne inak riešené aj VDZ a ako píše Jezus, je to teda bez patričného značenia stále priebežný pruh.
https://maps.app.goo.gl/BJDP9jfEZ82Ca3T79
ale keby tam neboli tie znacky, tak by asi mal odbocit doprava - ci ?
Komplikuješ to. Vodorovné aj dopravné značenie je úplne v súlade. Neodporuje si a vodič išiel správne podľa neho. Ak by chcel odbočiť doprava, tak na to slúži tento výjazd na Kragujevskú. Teda cca o 100 m skôr.
https://maps.app.goo.gl/G5KteKxhzU9Lqrvd8
A prečo tento? Lebo ten druhý odkiaľ vychádzalo vozidlo, tak tam je zákaz vjazdu určený značkou. Tak už z logiky tejto značky sa tam nedá odbočiť. Teda tá návesť pred tým semafórom nie je určená pre túto križovatku.
https://maps.app.goo.gl/Wnf9RB9M7xRbyErJ8
ani nie - v takom pripade by odbocoval na benzinovu pumpu, aj to v protismere, pripadne niekam do dvora - t.j. miesto leziace mimo cestnej siete - apriori odtial musis davat prednost. Tie miesta nie su v cestnej sieti ... Takisto si nemozes narokovat na predsnost, ked vychadzas z dvoru od domu na ulice, len preto, ze "teoreticky" si sprava