contador:ani nemusim lebo takych bolo za vlecku,no neviem,bal by som sa to pouzit proti niekomu
dnes taky odo mna schytal idiot krasny *****ng aj s naslednym *****ngom okoloiducimi fizlami,ked ma skoro zrazil,typek prisiel o vodicak,lebo doobeda o 10:10 byt nadrbany je unikat,tak z neho tiahlo ked som mu dohovoral
odniesol si to iba zosuchany plast na franforce
Aj vám sa stáva, že keď idete na cesťáku vytrubujú na vás, ako keby sme v cirkuse? , dneska bol priemer asi 2 vodiči z 5, trúbili jedna radosť a to som takmer lízal bielu čiaru, veď cesta je aj pre nás, či?
A najlepšie na cestách okresu TO, resp. NR kraja, to je samá jama a treba tam klučkovať a vtedy netrúbia, lebo nestíhajú- sledujú čo zase spraví ten cyklista
Chodíte niekto po Čadci? Dnes som tam bol a je to des a hrôza, autá buď stoja alebo idú 5km/h. Ísť tam autom tak ma asi šlahne. Takto som asi trhol rekord v počte obehnutých áut
ja som mal zlú skúsenosť s dvoma cyklistami na horákoch.. klasická dvojprúdofka a neviem o čo im šlo ale šiel som za nimi asi 5min krokom nedalo sa ich obehnú stále robili takú natrénovanú sínusoidu a sa tam predbiehali asi cirkusanti no ja také nervy jemne som zatrúbil a oni nereagovali za mnou sa začali zhromažďovať autá a stále sa nedalo predbehnúť oni si robili divadlo dalej ... ako mal som chuť im šuchnúť zadné koleso o nárazník ale pud sebazáchovy bol silnejší... ale je jedno aj medzi cyklistami šoférmi chodcami atc.. sa nájdu proste kreténi a ten slzák si asi kúpim na takýchto kkt a len tak si po predbehnutí streknem z okna obláčik ako darček..
myslia si ze si sagan. pre nich je kazdy cyklista s helmou a dresom sagan
Jasom vo štvrtok išiel v čiernom drese Cervélo a len tak za sebou počujem kričať po mne "SAGAN". Ani som nevidel, že kto, čo.
To som zvedavý čo budú robiť ľudia, keď si v lete opäť oblečiem celý komplet Liquigasu s trikolórou z minulého roku. Asi budú chcieť aj autogramy.
A priprav si kasičku. Za podpis treba pýtať bubáky. Saganomániu občas pocítim aj ja. Až mi je to niekedy smiešne. Ako sa ľudia dajú ľahko zmanipulovať, hoci aj v tej "lepšej" veci.
Jumperko, kúp si ten slzáčik a striekaj z okna obláčiky a zaradíš sa presne medzi takých kreténov o akých píšeš. A stačí silnejší závan vetra a dávka slzáčiku sa ujde aj tebe v aute.
Dnes som zažil trochu adrenalínovú jazdu po pomerne frekventovanej ceste z Gabčíkova do Dunajskej Stredy. Nejako strašne na tesno ma šoféri dnes obchádzali. Potom ma napadlo, že to bude tým, že som si vzal vestu vo farbách slovenskej reprezentácie. Zrejme som iritoval šoférov s ešpézatkami DS. Postupne ma to tak napadlo, keď ma hádam už tretí obtieral spätným zrkadlom. Koľko málo stačí. To by jeden nepovedal.
Dnes dvaja chalani na aute vchádzali na hlavnú cestu kade som išiel ja bol to mierny kopček no ale 30 som išiel a pravdaže sa mi tam tak nečakane vpichli že som sa len tak tak vyhol. Tak som ich dobehol a treskol som mu rukou po zadnom skle celkom dosť rana obaja začali pozerať do späťakov že čo sa deje potom zastali na parkovisku (bohvie prečo) tak som ich len obehol lebo práve vtedy bola mierna prietrž mračien takže na kecanie nebol čas
ja v piatok 70km vyjazd cerveny kamen,dolany,trnava,budrmerice vistuk pezinok...
a dnes 37km iba pezinok,modra cerveny kamen casta dubova modra Pk..
a velmi sa mi pacilo ze bez jedineho debilka na ceste pekne ma biehali s odstupom a dokonca aj pockali zamnou ked som obchadzal dlhsi rozbity usek
ale pre zmenu v modre neviem co sa dialo ale milion ludi pred kazdym vinarstvom a restikou...a 4 K*K*TI mi skocili mimo prechodu na cestu akurat ked som si to smerom dole cez modru valil 50km/h jedine co som stihol v tej rychlosti a soku zakricat bolo ze "prechod nepoznas"? a zapocul som nieco ze drz P*cu ty K***T....zaujimalo by ma co by hovoril kebyze ho nahodou v tej rychlosti zotnem niektory ludia si vazne neuvedomuju ze aj cyklista moze byt nebezpecny hlavne ked ide dole kopcom rychlostou auta...
do teraz neviem ako sa mi im podarilo vyhnut...ale mal som sakra stastie lebo kebyze nahodou o jedneho z nich zavadim tak on by dopadol urcite dost zle...ale nechcem ani pomysliet na to aky dosuchany by som bol ja...
No mňa dnes jeden ostriekal ostrekovačmi. Už už som chcel vybuchnúť a začať rozhadzovať rukami, ale ukľudnil som sa , sezóna predsa len začína a takíchto debilkov stretnem ajajáááj, tak načo sa rozčuľovať hneď v úvode. Ale šrám v pamäti ostane a len dúfam že sa vždy takto pekne ukľudním.
No keď je v Modre ochutnávka vína v každej pivnici a vinárstve,milión ***** ludí pred každým vinárstvom a reštikou,tak vtedy treba valiť dole Modrou aspoň 80km/h!Môžeš byť rád,že ti nejaký nadrbaný nešlahol do hlavy demižón!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dnes taky odo mna schytal idiot krasny *****ng aj s naslednym *****ngom okoloiducimi fizlami,ked ma skoro zrazil,typek prisiel o vodicak,lebo doobeda o 10:10 byt nadrbany je unikat,tak z neho tiahlo ked som mu dohovoral
odniesol si to iba zosuchany plast na franforce
Jasom vo štvrtok išiel v čiernom drese Cervélo a len tak za sebou počujem kričať po mne "SAGAN". Ani som nevidel, že kto, čo.
To som zvedavý čo budú robiť ľudia, keď si v lete opäť oblečiem celý komplet Liquigasu s trikolórou z minulého roku. Asi budú chcieť aj autogramy.
a dnes 37km iba pezinok,modra cerveny kamen casta dubova modra Pk..
a velmi sa mi pacilo ze bez jedineho debilka na ceste
ale pre zmenu v modre neviem co sa dialo ale milion ludi pred kazdym vinarstvom a restikou...a 4 K*K*TI mi skocili mimo prechodu na cestu akurat ked som si to smerom dole cez modru valil 50km/h
do teraz neviem ako sa mi im podarilo vyhnut...ale mal som sakra stastie lebo kebyze nahodou o jedneho z nich zavadim tak on by dopadol urcite dost zle...ale nechcem ani pomysliet na to aky dosuchany by som bol ja...