musel nemusel to nevieš z fotky.. niekto jazdí pri krajnici niekto pri stredovej čiare.. feldy ktoré jazdia pomalo alebo s dochodcom sa bežne ťahajú na kraj zakaždým keď vidia niečo v speťáku.. ale to sú veci ktoré spozoruješ až za volantom
Aby vám nebolo málo, tu máte hajlajt z dnešnej jazdy. Nebezpečné to nebolo, ale toho vodiča by som rozhodne nechválil. Dátum z kamerky je nesprávny btw.
Nepríjemné to je, ale keby mi toto vadilo , tak na cesťák hádam ani nevysadnem ,pretože toto sa mi udeje na každom výjazde.
Isiel som s partakom po pomerne uzkej ceste. Auto predbiehalo ine a uplne ignorovalo, ze sme isli na bicykloch v protismere. Partak to hasil unikom na travu. Ja som bol tiez len tak tak zostreleny. Ani netusim co to bolo za auto - uplne okno, totalne stresy. Inak by som si dal za pracu to hovado vyhladat.
BA Blumentalska nove cyklopruhy alebo ako ich nazvat. pre spravanie parkujucich vodicou viac nepouzitelne ako pouzitelne. nejaky cyklomaniak si dal namahu aj stierace odklonit
Fire načo tá fotka? matvej11 Myslím, že tu nebude chyba u vodičov ale u toho čo vymyslel ten cyklopruh takto. Parkovať tam pozdĺžne asi nie je veľmi možné.
Cyklopruhy, cyklocesty a cyklopiktokoridory v BA ma v poslednom case rozosmievaju .. sorry chlapci, ktori to chodite kreslit , marnite tam cas a energiu, ale nie raz mi je bud do smiechu, alebo do placu ..
"na tom nezáleží"...ale niekde to majú odfajknuté
edit: v tabuľke potom dobre vyzerá, koľko cyklociest sa urobilo a všetci sa potľapkajú ako splnili plán a rozdajú si aj prémie...
Nelogické veci sú na Slovensku stále "normálnejšie". Na akú pi.. tam robili cyklocesty, keď tam parkujú autá a "nonstop" križujú cyklocestu. Zvýšenie bezpečnosti žiadne, práve naopak. Tú farbu mohli dať radšej deťom, nech si čmárajú po chodníkoch. ...nákupný idiotizmus, konzumný idiotizmus, cestný idiotizmus. Žijeme v idiotizme?
Nie je horsi. Lebo na takyto si vies vyfakturovat par (tisic) euro a do predvolebneho prejavu dopisat, ze si vybudoval XY km cyklotras...
Az si niekto mysli, ze tu existuje ina motivacia budovania infrastruktury (napr. blaho obcana), tak mu naozaj zavidim ten jednoduchy zivot v bubline
Axel, máš pravdu. Dne som "narazil" na anketárov a kým som súhlasil a chválil, kecali sme. Ak som začal vyjadrovať kritiku, slušne ma odpálkovali. Ani nechceli vedieť prečo mám kritický názor...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nepríjemné to je, ale keby mi toto vadilo , tak na cesťák hádam ani nevysadnem
matvej11 Myslím, že tu nebude chyba u vodičov ale u toho čo vymyslel ten cyklopruh takto. Parkovať tam pozdĺžne asi nie je veľmi možné.
edit: v tabuľke potom dobre vyzerá, koľko cyklociest sa urobilo a všetci sa potľapkajú ako splnili plán a rozdajú si aj prémie...
Az si niekto mysli, ze tu existuje ina motivacia budovania infrastruktury (napr. blaho obcana), tak mu naozaj zavidim ten jednoduchy zivot v bubline
youtube.com/watch?v=FsRdshC2z-8&t=