tak ja vela krat ani neviem ze mam daco na hlave proste to nevnimam
ale ak myslis integralu tak to sa este da pochopit . normalnu prilbu no neviem, kazi to uces ci preco?
To bude asi tým že je to lidlacka prilba a zle mi sedí na hlave, trochu ma tlačí a potí sa mi v nej hlava, keď si kúpim poriadnu prilbu tak dúfam že už bude sedieť ako riť na šerbel Integrála je samostatná kapitola
dartmoor mozno len nemas spravnu prilbu, ktora ti dobre nesedi ja ked si prilbu rano nasadim, tak ju kludne zlozim az vecer ked pridem domov, absolutne o nej neviem...
Prilba musí sedieť tak, že ju na hlave v podstate neregistruješ. V opačnom prípade sa vyhýbaš jej noseniu = rovnaký efekt, ako keby si nemal žiadnu... Výber je dnes široký, treba vyskúšať čo najviac modelov od rôznych výrobcov a zobrať len takú, ktorá naozaj sedí. Kľudne sa v nej aj 10 minút prechádzať po predajni, nech máš istotu. Aj keby mala byť o niečo drahšia, hlavu máš len jednu.
To som zobral narýchlo v lidli pred dvoma rokmi keď nebol cash ani vedomosti o prilbách, lepšie ako nič nie? Teraz už viem že prilba je dôležitá a že musí správne sedieť takže už si len vybrať.
mne je skor divne, ze tie drahsie modely nemaju vobec sietky proti hmyzu. nechapem preco, ved to vazi nula nula nic a bolo to by to fajn najma v lete.
napriklad posledne dni visia v lese zo stromov take male husenicky a lepi sa to na cloveka, mal som ich aj vo vlasoch.
mne je skor divne, ze tie drahsie modely nemaju vobec sietky proti hmyzu. nechapem preco, ved to vazi nula nula nic a bolo to by to fajn najma v lete.
napriklad posledne dni visia v lese zo stromov take male husenicky a lepi sa to na cloveka, mal som ich aj vo vlasoch.
Ja mám Rudy Project model čo nosil PS pred dvomi rokmi a tá sieťku má. Ale tá je súčasťou mäkkej výstelky nie samotnej prilby. Respektíve inak napísané, tá výstelka je jeden kompaktný kus a slúži tak potom ako aj sieťka. Cez otvory na prilbe sa hmyz dostane, ale nedostane sa priamo do vlasov.
Ja mam prilbu Casco diamor a sietku ma na prednych troch otvoroch ktore su v strede v predu je dokooy 5 otvorov ten jden z kazdej srany akolo tych troch sietkovych sietku nema a daju sa tam strcit okuliare
Ono s tým skladaním prilby v stúpaniach to tiež nie je najlepší nápad. Nejaký expert v zjazde náhodou precení svoje možnosti, naberie ťa a bude vymaľované...
povinnost nosit prilbu nie je takze je to v podstate len ich vec, a my sa mozme len cudovat ). ja by som to spravil tak ze nak si nosi/nenosi prilbu kto chce ako chce, ale ked ho potom budu zasivat v nemocnici a nemal prilbu tak si to zacvaka zo svojho . takto by to fungovalo vo vela oblastiach
Faktom je ze prilby zachranili uz vela hlav a zivotov a preto ma tesi aj narastajuci pocet korculiarov ktori ju nosia. Vtedy im aj tie sluchatka v usiach tolerujem. Asi si zacali uvedomovat ze ked do nich nahodou niekto napali tak ich potom nebudu musiet ratovat vrtulnikom.
Prilbu by mal stále nosiť každý bajker bez ohľadu na to, či mu to ukladá zákon, vo vlastnom záujme. Teraz sa nebavíme len o ťažkých pádoch, kedy prilby praskajú, aj pri relatívne "nevinnom" páde môžeš "ťuknúť" hlavou o zem s tým, že s nasadenou prilbou si to ani neuvedomíš, no bez nej by si si v tom lepšom prípade minimálne kvalitne zanadával...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ak myslis integralu tak to sa este da pochopit
edit: skor sisi odpovedal sam
Ja mám Rudy Project model čo nosil PS pred dvomi rokmi a tá sieťku má. Ale tá je súčasťou mäkkej výstelky nie samotnej prilby. Respektíve inak napísané, tá výstelka je jeden kompaktný kus a slúži tak potom ako aj sieťka. Cez otvory na prilbe sa hmyz dostane, ale nedostane sa priamo do vlasov.
nie to nie je az taky dobry napad. co ak by sa to vztahovalo aj na choroby z prejedania a prechlastania?