Ono zasa aby som specifikoval situaciu..Tiez vzdy pozeram poza auto ci neide nejake dalsie ako aj spoza autobusu alebo stojacej elektricky automaticky. V tomto pripade som nebol uplne posraty kedze prechodom som isiel ako kazdy den x krat 365 dni v roku a netusil do poslednej chvile co ma caka. Akurat ze vodicova rychlost bola taka ze hoci som si ho vsimol ako som urobil krok nech mam vyhlad, tak ustupit ci odskocit som nestihol, tiez zahralo svoju rolu to ze v poslednej polsekunde som zmrzol a podvedome uvazil ze je cas sa polohovat aby som sa vahou rozlozil do narazu. To iste s tym polohovanim mi povedal znamy co ma tiez viacero skusenosti s nehodami, ze je to dolezite, lebo auta co takto pristihnu cloveka uplne nepripraveneho tak to byva fatalne. Proste som nestihol uhnut a s riadnou davkou stastia som obstal v havarii. Mozem len odhadovat ze sofer mal v case narazu okolo 30 km/h po tom ako zacal brzdit s abs 2,5 metra predomnou. Pre ilustraciu dam aj foto toho co som spravil hlavou na skle. To co povedal Jezus v poslednom prispevku je pravda uznavam a asi by sme si z toho tu vsetkeho mali zobrat tolko ze opatrnosti nikdy nieje dost.
no co uz, skor ci neskor to asi caka vacsinu z nas, kto nejazdi len v lese, ale obcas aj v premavke. napriklad mna este nezrazilo ziadne auto, aj ked tesne to bolo uz velmi vela krat. takze tiez ma to este len caka
a dobre ze si mal aspon prilbu, lebo obcas maju ludia, vratane mna, sklon jazdit na kratke vzdialenosti v ramci mesta bez nej. a pritom prave v mestskej premavke hrozia taketo nehody viac.
mimochodom, ked mas taketo nasledky z nehody, pri ktorej sofer isiel len 30, tak si predstav ako musi vyzerat ta baba co ju piatok zrazili fizli v BA na Tomasikovej. podla svedkov predbiehali vo vysokej rychlosti a nemali ani zapnuty majak. zena letela 200 metrov.
edit: no vlastne neviem ci mal prilbu. ale ak by nemal tak by skoncil odost horsie
no co uz, skor ci neskor to asi caka vacsinu z nas, kto nejazdi len v lese, ale obcas aj v premavke. napriklad mna este nezrazilo ziadne auto, aj ked tesne to bolo uz velmi vela krat. takze tiez ma to este len caka
a dobre ze si mal aspoň prilbu, lebo obcas maju ludia, vratane mna, sklon jazdit na kratke vzdialenosti v ramci mesta bez nej. a pritom prave v mestskej premavke hrozia taketo nehody viac.
ale o to je ta vodicova chyba horsia, lebo kedze si siel pomalsie ako na bajku, tak mala ta zena vacsiu sancu na to, aby ta zbadala skor. pravdepodobne sa hrabala v kabelke alebo mobile
Vzdy ked vidim taketo video, tak rozmyslam, ze to musi byt hrane. Ked si uvedomim, ze nie, tak vzdy nechapem, ako ten clovek mohol dostat vodicak. A najhorsie je, ze poznam osobne jednu podobnu "vodicku" a zoznamili sme sa vdaka jej parkovaniu.
Je to veľmi zlé keď si predstavíš, že sú okolo Teba v premávke takýto vodiči. V nedelu som práve kvôli podobnej pani ktorá nezvládala svoje veľké BMW jej musel povedať že je ***** Veľa nechýbalo a mal by som celý bok auta v prdeli.
Páči sa mi formulácia - musel som jej povedať, že je **** ... Je dosť pravdepodobné, že si to zaslúžila, ale myslíš, že to zlepšilo jej vodičské schopnosti?
Jej schopnosti bohužiaľ ja neovplyvním ale ventil bolo treba pustiť aspoň takto. Možno jej doma hovoria len miláčik tak aspoň dostala iný pohľad na seba.
V Calgary Sun asi nepoznajú modely áut, píšu "shows a silver BMW X-Class". It does not show, it is a BMW X3. Evidenčné číslo ZKW (ZMK, ZMM, ZMG) - 442.
Prečo sa hľadá majiteľ? Je taký problém napísať skript do evidencie vozidiel? Select * from Evidence where Manufacturer = "BMW", model = "X3", colour = "silver", Registration_Plate like Z??-442.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a dobre ze si mal aspon prilbu, lebo obcas maju ludia, vratane mna, sklon jazdit na kratke vzdialenosti v ramci mesta bez nej. a pritom prave v mestskej premavke hrozia taketo nehody viac.
edit: no vlastne neviem ci mal prilbu. ale ak by nemal tak by skoncil odost horsie
a dobre ze si mal aspoň prilbu, lebo obcas maju ludia, vratane mna, sklon jazdit na kratke vzdialenosti v ramci mesta bez nej. a pritom prave v mestskej premavke hrozia taketo nehody viac.
...opäť si prebral
ale o to je ta vodicova chyba horsia, lebo kedze si siel pomalsie ako na bajku, tak mala ta zena vacsiu sancu na to, aby ta zbadala skor. pravdepodobne sa hrabala v kabelke alebo mobile
tu je pociatok
Predstavenie: http://youtu.be/HYcsW48HHXM
A vysledok: http://youtu.be/nCos7FxchBQ
Hehe, ma to dohru.
http://www.calgarysun.com/2014/12/05/police-launch-investigation-after-bad-driving-video-shot-in-calgary-parking-lot-goes-viral
Prečo sa hľadá majiteľ? Je taký problém napísať skript do evidencie vozidiel? Select * from Evidence where Manufacturer = "BMW", model = "X3", colour = "silver", Registration_Plate like Z??-442.
http://youtu.be/FRnvdWmCvbc