Ja ich nemusim obchadzat / predchadzat kedze mi nezavadzaju v jazdnom pruhu. A s ich porusovanim predpisov tiez nic robit nebudem, na to je predsa policia. Maximalne ich mozem telefonicky nahlasit ked sa budem velmi nudit.
l) počas vedenia vozidla používať telefónny prístroj okrem telefonovania s použitím systému "voľné ruky" alebo vykonávať inú obdobnú činnosť, ktorá nesúvisí s vedením vozidla
povedzme to takto: na slovensku uz davno jazdi kazdy ako sa mu chce, ziadne predpisy ho pri tom nerapia lebo ich ani neovlada . a policia neverim tomu ze odchyti co i len 1% poruseni dopravnych predpisov. nehrozi a kym na to policia bude drbat tak kazdy bude jazdit ako pride
Všetky teórie, ako obhájiť predchádzanie vravo mimo obce sú nanič, ten idúci v ľavom prhu by mohol zas argumentovať že obchádza prekážku, sklo, vodu... na trase BA-TT to riešim tak že sa v predstihu (ak sa dá) zaradím do stredného pruhu a keď vidím, že dotyčný nepochopil a neuhne prejdem do tretieho, predbehnem, dám mu 70m zaradím sa najskôr do stredného a potom do pravého (bez posunkov, blikania a trúbenia). Niekedy mu to docvakne a zaradí sa aj on.
Vo všeobecnosti mám pocit, že všetci čo tadiaľ jazdia, považujú všetky od seba pomalšie vozidlá za nepriateľa...a naopak tí pomalší ich majú za pirátov.
Spomínaná cesta je prehliadkou rôznych typov ľudí a spôsobov jazdenia(dedkovia, cudzinci, blodky, rodinky, manageri...) , som radšej, keď tadieľ nemusím...
Vcera som natrafil na uber****a. Sli sme s priatelkou po ceste kadial jazdia aj kamiony. Je dost siroka ale nema krajnicu. Sli sme po kraji. Pred nami sla skupina osadnikov, roztahani az do polovice pruhu. Pozrel som za seba, auto bolo dost daleko od nas. Ukazal som rukou, ze odbacam dolava a pomaly som sa zacal vysuvat do polovice pruhu. Ked som bol vytiahnuty priatelka sa zacala vysuvat predomna. Vtedy to auto preletelo okolo tak, ze keby som nestihol stiahnut ruku tsk mi ju odbije. Priatelku odpor vetra sfukol medi osadnikov.
Uistil som sa, ze je ok a siel som nahanat toho idiota. Zastal na nedalekom parkovisku. V aute sedel mlady chalan (mozno 18-19, tak ako ja). Cakal som vyhovorku ze bol dost daleko atd atd... Ale on na moje nadavky povedal, ze bol vo svojom pruhu a nemal preco obchadzat cyklistov ktori sli po kraji!! Normalne sa mi zastavil rozum...
Cakal som vyhovorku ze bol dost daleko atd atd... Ale on na moje nadavky povedal, ze bol vo svojom pruhu a nemal preco obchadzat cyklistov ktori sli po kraji!! Normalne sa mi zastavil rozum...
Ved prave o to ide, ze zoberie. Skoro som to bol ja... No ale kedze nebol v aute sam, nechcel som barz vyskakovat a bol som rad, ze sa vlastne nikomu nic nestalo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja ich nemusim obchadzat / predchadzat kedze mi nezavadzaju v jazdnom pruhu. A s ich porusovanim predpisov tiez nic robit nebudem, na to je predsa policia.
§ 4
Povinnosti vodiča
(2) Vodič nesmie
l) počas vedenia vozidla používať telefónny prístroj okrem telefonovania s použitím systému "voľné ruky" alebo vykonávať inú obdobnú činnosť, ktorá nesúvisí s vedením vozidla
https://www.facebook.com/video.php?v=1111752475517532
Vo všeobecnosti mám pocit, že všetci čo tadiaľ jazdia, považujú všetky od seba pomalšie vozidlá za nepriateľa...a naopak tí pomalší ich majú za pirátov.
Spomínaná cesta je prehliadkou rôznych typov ľudí a spôsobov jazdenia(dedkovia, cudzinci, blodky, rodinky, manageri...) , som radšej, keď tadieľ nemusím...
post936021.html#p936021
https://www.facebook.com/video.php?v=903458699675023
post936021.html#p936021
to vyzera ako nase auto.. fiat croma..este aj farba sedi
Uistil som sa, ze je ok a siel som nahanat toho idiota. Zastal na nedalekom parkovisku. V aute sedel mlady chalan (mozno 18-19, tak ako ja). Cakal som vyhovorku ze bol dost daleko atd atd... Ale on na moje nadavky povedal, ze bol vo svojom pruhu a nemal preco obchadzat cyklistov ktori sli po kraji!! Normalne sa mi zastavil rozum...
Predpokladam že to ťažko teraz rozdycháva.