Krajnica bola zjavne urobená v rovnakom čase a tou istou technológiou ako celá cesta, cyklopruh tam dokreslili dodatočne. Tvrdenia o tom, že to nie je dimenzované na autá, sú báchorky. Ak je na ceste takýto výtlk a široko ďaleko tam niet cyklistu či chodca, odporúčam každému motoristovi, aby sa diere vyhol spôsobom, ktorý bol na fotke. Ušetrí tým nielen vlastné nápravy, ale aj cesta, ktorá sa nárazmi v poškodenom mieste omnoho rýchlejšie zničí a z triviálnej opravy sa stane komplet rekonštrukcia.
chapem jednu aj druhu stranu, ale naozaj nema vyznam sa tu dotahovat a riesenie pre vsetkych je spravit opravit cestu ,aspon nahlasit dieru ,ktora tvori nebezpecnu prekazku....ked tam niekto spravi šus a retazovu nehodu ....potom co poviete ..nevedel to ***obist ?!
namiesto aby sa ludia spojili a vybavili nieco pre vsetkych tak sa je*u medzi sebou....a vyhovuje to len tym co "spravuju" nase dane
tam NIE JE ziadna diera! Chodim tadial denne, je to zaplatane a na beznom osobaku si to potazmo vsimnes. Ja sa nechcem o nicom dotahovat, nie je sa o co. Raz plati nejaky zakon, tak ho dodrzujte. Alebo sa potom netreba rozculovat, ze je tu bordel.
ten pocit, keď ostatní vodiči ostanú ako sú alebo sa posunú trochu doľava len vodič MHD sa natlačí na pravo ako len môže aby cyklista v žiadnom prípade neprešiel ... človek je potom hneď hrdý na túto krajinu
a keď ***** so značkou NR aj napriek tomu, že som dal znamenie o zmene smeru sa proste natlačí vedľa mňa a odbočuje doprava ... však je predsa na hlavnej tak čo by mal čo brzdiť
Ja obchadzam kazdy vytlk ktory vidim a mam ho kade obist, kludne aj cez chodnik ak to situacia vyzaduje. Samozrejme primeranou rychlostou a nikoho neomezovat. Lahko sa moze na vytlku prerazit disk, guma splasne a stiahne ta do protismeru co nemusi dopadnut dobre.
Prevaznu vacsinu vytlkov ale zbadam na poslednu chvilu a nestihnem ani pribrzdit.
K tomu tvojmu "Raz plati nejaky zakon, tak ho dodrzujte..."
Mozno ze vies, ze kedysi pol roka platil zakon, ktory prikazoval cyklistom mat predne osvetlenie tak, aby os lucu svetla vychadzajuceho z osvetlenia nesmeroval dalej ako 2,5 cm pred bod, kde sa predne koleso dotyka vozovky.
Dodrziaval si ho? Teraz by si ho dorziaval tiez? (v zakone namiesto 25m napisali 25 mm, opravili to po pol roku)
A celkom by ma zaujimalo, ako si robil tu fotku. Vyzera to, ze si manipuloval s mobilom (fotoaparatom) pocas riadenia auta. To si myslim je vacsie ohrozenie cestnej premavky ako to, na ktore tak vehementne poukazujes.
BTW: nabuduce posli foto na DI a nie tu, bude ovela vacsia sanca ze s tym niekto nieco urobi.
mne raz tesne pred nosom zlozil zavoru nejaky dement co obsluhuje kompu pri Vojke. Bol som na cestaku, tak som sa zlakol a zapnuty v spd som sa vyvratil na bok.
Evidentne to spravil naschvál, za to dam krk.
miso a teraz si to predstav z opacnej strany a nemysli len na seba
tak po prvé.... z akej opačnej strany? tá cesta je v pruhu pri rýchlostiach akými sa tadial jazdí (kedže vačšinu dňa je tam zápcha alebo minimálne zvýšená frekvencia áut) bezproblémov prejazdná...
ja práveže myslím aj na druhých.. hentý sebci teraz budú pol roka jazdiť takto ***** až kým tam nevyjazdia kolaje... a nebude dobrá ani cesta ani cyklopruh...
a oprava sa teda predraži kedže bude treba robiť obe dve..
keby neboli sebecký a ešte jazdili normálne v pruhu (ktorý naozaj neobsahuje diery) tak časom by sa opravila iba cesta a boli by spokojný všetci...
ale slováci sú drbnutý sebecký národ ktorý myslí iba krátkodobo....
nejake diery su aj priamo pod autom, takze vodici sa zjavne vyhybaju dvom miestam na vozovke, ktore presne koresponduju so vzdialenostou kolies... a akoze sorry, ale v takomto pripade ked v pruhu nie je ziadny cyklista ktoreho by som ohrozil, ma ani nenapadne ist cez tie jamy - obidem ich bez akychkolvek vycitok uplne rovnako ako vsetci ostatni... tych 20cm co zasiahnem do cyklopruhu aby som sa vyhol prekazke na ceste urcite nic neznici...
a to ze sofer-cyklista si namiesto toho aby sa venoval riadeniu foti mobilom inych soferov aby druhym ukazal ako niekto zle jazdi, tak to uz je fakt sila
nejake diery su aj priamo pod autom, takze vodici sa zjavne vyhybaju dvom miestam na vozovke, ktore presne koresponduju so vzdialenostou kolies... a akoze sorry, ale v takomto pripade ked v pruhu nie je ziadny cyklista ktoreho by som ohrozil, ma ani nenapadne ist cez tie jamy - obidem ich bez akychkolvek vycitok uplne rovnako ako vsetci ostatni... tych 20cm co zasiahnem do cyklopruhu aby som sa vyhol prekazke na ceste urcite nic neznici...
a to ze sofer-cyklista si namiesto toho aby sa venoval riadeniu foti mobilom inych soferov aby druhym ukazal ako niekto zle jazdi, tak to uz je fakt sila
Ked to v tom isto mieste urobi dalsich 1000 tak mas na svete kolaje ako lusk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
namiesto aby sa ludia spojili a vybavili nieco pre vsetkych tak sa je*u medzi sebou....a vyhovuje to len tym co "spravuju" nase dane
a keď ***** so značkou NR aj napriek tomu, že som dal znamenie o zmene smeru sa proste natlačí vedľa mňa a odbočuje doprava ... však je predsa na hlavnej tak čo by mal čo brzdiť
Prevaznu vacsinu vytlkov ale zbadam na poslednu chvilu a nestihnem ani pribrzdit.
K tomu tvojmu "Raz plati nejaky zakon, tak ho dodrzujte..."
Mozno ze vies, ze kedysi pol roka platil zakon, ktory prikazoval cyklistom mat predne osvetlenie tak, aby os lucu svetla vychadzajuceho z osvetlenia nesmeroval dalej ako 2,5 cm pred bod, kde sa predne koleso dotyka vozovky.
Dodrziaval si ho? Teraz by si ho dorziaval tiez? (v zakone namiesto 25m napisali 25 mm, opravili to po pol roku)
A celkom by ma zaujimalo, ako si robil tu fotku. Vyzera to, ze si manipuloval s mobilom (fotoaparatom) pocas riadenia auta. To si myslim je vacsie ohrozenie cestnej premavky ako to, na ktore tak vehementne poukazujes.
BTW: nabuduce posli foto na DI a nie tu, bude ovela vacsia sanca ze s tym niekto nieco urobi.
http://jihlava.idnes.cz/cyklista-zlomil-zavoru-u-jihlavske-nemocnice-fof-/jihlava-zpravy.aspx?c=A170329_151137_jihlava-zpravy_evs
Evidentne to spravil naschvál, za to dam krk.
tak po prvé.... z akej opačnej strany? tá cesta je v pruhu pri rýchlostiach akými sa tadial jazdí (kedže vačšinu dňa je tam zápcha alebo minimálne zvýšená frekvencia áut) bezproblémov prejazdná...
ja práveže myslím aj na druhých.. hentý sebci teraz budú pol roka jazdiť takto ***** až kým tam nevyjazdia kolaje... a nebude dobrá ani cesta ani cyklopruh...
a oprava sa teda predraži kedže bude treba robiť obe dve..
keby neboli sebecký a ešte jazdili normálne v pruhu (ktorý naozaj neobsahuje diery) tak časom by sa opravila iba cesta a boli by spokojný všetci...
ale slováci sú drbnutý sebecký národ ktorý myslí iba krátkodobo....
https://m.youtube.com/watch?v=wCA4n1weebI&feature=youtu.be
Ked to v tom isto mieste urobi dalsich 1000 tak mas na svete kolaje ako lusk