A cital si si zakon o cestnej premavke? Skus, je celkom fajn poznat pravidla ktorymi sa mas ako ucastnik cestnej premavky riadit. Skratene - myslim, ze policajt bude dany paragraf interpretovat tak, ze ano, mas ist po cesticke pre cyklistov a nie po ceste. Je uz na Tebe ci a ako to ukecas.
Ziadna znacka o cyklochodniku tam nie je, ani zvisla ani vodorovna. Na tej ceste nie je znacka o zakaze vjazdu pre cyklistov takze nevidim dovod preco by som mal mat s nejakym policajtom problem
Existuje koncepcia cyklo dopravy v BA, podla ktorej by chodnik popri Zoo mal byt tzv. okruzna cyklo cesta, ktora spaja radialy, ale pokial viem, ziadna cyklo cesta to momentalne nie je (= nejestvujuce znacenie), takze tu kolega spoludiskuter si mohol ist po ceste pre auta a nikto by mu nemal co vytknut.
No Jezus prave o to mi ide. Stalo sa mi to uz 2x a vzdy autobusar c37. A to trubenie tesne za tebou nie je nic prijemne. Pritom ja tam idem cca 35-38 kmh,takze ho nejak moc neobmedzujem.
Mozes si nabuduce zapamatat cislo busu a o kolkej a kde si ho stretol, podat podnet na vodica a z DPBA ti odpisu sablonovitym emailom, ze ti dakuju za podnet, ktory im posluzi pri dalsom skoleni vodicov, a to bude asi vsetko . Cas ukaze, ci tvoja iniciativa mala okrem vlastneho dobreho pocitu nejaky zmysel
Niekde sa tu spomenuli SUV. Dnes, cestou na Donovaly .....neskutocna kolóna východniarov tiahnucich domov....tri motorky, ktoré si to urýchľovali stredom (cestné endura, decentne, opatrne a pomaly jedno auto za druhým). Za mnou ich auta pustili, tiež som zašiel viac na krajnicu a ukázal, nech idú.....ten predo mnou tiez. Hovorím si: "super, aspoň niekto netrpí tymto nezmyselnym stahovanim východniarov. A v tom, tretie auto pred nami ....poloboh, lebo SUV hnujdaj santa fe to strhol do stredu tak, že jeden z nich zabalansoval a skoro padol pod protiidúce auto, dvaja ďalší mali tiež na mále. Ustáli to, zaradili sa za neho a niečo si ukazovali. Bolo mi ich ľúto, že natrafili na hovado. O kilometer ho potom dali na rovine, keď nič nešlo. Nestvalo by ma to, ved chrapunov v SUV je veľa....ale on mal na streche dva bajky. Nechcem vidieť, akú hanbu robí cyklistom, keď je na bajku . hnedé Santa Fe, BB čísla.....si fakt chudák !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je Tvoj nazor a ja Ti ho neberiem. Uz ho len musis vediet obhajit pred prislusnikom.