walec, skoré uzdravenie. Ak ti kľúčnu kosť budú "šróbovať", tak si daj záležať na tom, aby ich vybrali postupne. Tam kde je skrutka či plech, kosť nezrastá (nemá miesto). A po vybratí "želiez" sa ti môže zlomiť aj počas spánku na boku, lebo zrástla iba na maličkých úsekoch a nie v celom profile.
Hovorím (píšem) z kamarátovej skúsenosti. Mal dva plechy - horný dolný, 4 tenké skrutky, doplnené kúsky kosti z bedrovej kosti a ešte ihlicu v celej dĺžke kľučnej kosti (ktorá pár mm trčala von a dala sa nahmatať). Keďže ho nemenujem, môžem priznať, že dal aj mastný úplatok vo vtedajších markách, aby to spravili dobre. Všetko bolo ok, nechali mu to dlhšie ako je bežné. Vybrali mu všetky plechy a pustili domov. A v noci počas spánku prásk. A kosť zase zlomená. Potom to riešil klasicky ako predtým (nie veľmi úspešne) obväzom popod pažu, aby ruka nepadala na bok Dokopy ju mal zlomenú 3 krát. Odvtedy už žiaľ nejazdí na bicykli. Iba občas opravuje uhlíkové rámy
aha walec, tak to tam bol tvoj bajk. nastastie si na tom celkom v pohode, ale mali by ta zrengenovat celeho.
bohvie jak ho vypatrali? urcite su tam kamery, ale vtedy uz bola tma.
ten co ti nedal prednost, to bol urcite nejaky zasraty bezec, co sa ponahlal odbehnut svoje kolecko na studnicku, aj jeho by mali vypatrat!
tak chlapec má basu istú aj keď u nás...treba ho ***** dobre podojiť z prachov,predpokladám,že sadnúť si určite nebude chcieť ísť za neposkytnutie prvej pomoci a u tiekol z miesta to je trestný čin...
tak 20-30 litrov keby dal inak *****
inak ja tadiaľ cez tie križovatky vôbec nechodím,pekne sa pomotám po chodníkoch a podchodom.
to astro: tak vies, ja sa zvalim hocikde Po tejto udalosti mi chce priatelka zakazat bicyklovanie, budem ju musiet prehovorit
to silva a marvin: dakujem pekne
to Lord Klaymen: toto je moja prva operacia, takze dakujem za radu. Radsej by som sa dal dokopy, aby som mohol jazdit, lebo uhlikove ramy opravovat neviem
to iron.hide: ako si vsimam, tak ma videlo celkom dost ludi. V nemocnici mi spravili rontgen, sono aj CT. Toho chlapika nasli tak, ze svedkovia si odpisali jeho ECV a pre policajtov to uz asi nebolo tazke, kedze ho mali uz v ten vecer.
to triki: to je jasne, ze ho caka sud, minimalne budem ziadat nahradu skody a usly zisk. Mozno aj nejake bolestne. Predtym som chodieval poza Tesco, zacnem s tym zase.
Spod Cerveneho mosta pojdes kopcekom dole, na kruhaci prvy vyjazd, popred Vojensku nemocnicu a cez svetelnu krizovatku rovno k SAV. Auto odbocujuce vlavo mi nedalo prednost v tej svetelnej krizovatke. Nakreslit to na mobile zial neviem
Ak som to dobre pochopil, tak by to mala byť táto križovatka. Je to tak správne?
To walec: želám Ti čo najskoršie uzdravenie a mnoho tisícov kilometrov bez takýchto chudákov na ceste.
Fuha, toto je vzdy neprijemne. V tychto pripadoch krizovatiek ani radsej necakam ze ma niekto pusti, nastastie ma vacsinou pustia a ja tak nemusim uplne zastat, len vzdy pribrzdim, lebo nikdy nevies aky blbec sedi za volantom.
Walec prajem skore uzdravenie a hlavne bez komplikacii a nasledkov.
aha uz mi je to jasne, tak tam som par krat zazil presne to ze oba smery chytia zelenu a v strede sa skoro zrazia, to je dost blbo poriesena krizovatka teda, nemalo by tam dat zelenu naraz. dnes tade zrovna mam v plane ist cestou nazad vecer, fuu budem davat bacha kuakua
Zle riešené to nie je, len my sme tak rozmaznaný, že pre každý smer musíme mať semafor. Tieto dve ulice sú úzke na to aby mali každý svoje smer a púšťať dopravu z týchto vedľajších bočných ciest na striedačku, zase dosť zdržuje podstatne frekventovanejšiu Lamačskú.
Proste hrubá chyba vodiča, ktorý nevie jazdiť cez takýto druh križovatky, kde aj keď má zelenú musí dať prednosť autu alebo inému účastníkovi cestnej premávky, ktorému križuje jazdnú dráhu.
JOLI dobre píšeš Svojho času som posielal kolegu, ktorý išiel na služobku do KE, aby sa zastavil vo Svite pre nejaké veci. Ako človeku žijúcemu v BA som mu prízvukoval: "Vo Svite nie sú semafóry, platí pravidlo pravej ruky"
JOLI dobre píšeš Svojho času som posielal kolegu, ktorý išiel na služobku do KE, aby sa zastavil vo Svite pre nejaké veci. Ako človeku žijúcemu v BA som mu prízvukoval: "Vo Svite nie sú semafóry, platí pravidlo pravej ruky"
toto by som takisto prizvukoval kazdemu z SVK na parkoviskach pri velkych obchodnych retazcoch,kde takisto plati pravidlo pravej ruky
Zle riešené to nie je, len my sme tak rozmaznaný, že pre každý smer musíme mať semafor. Tieto dve ulice sú úzke na to aby mali každý svoje smer a púšťať dopravu z týchto vedľajších bočných ciest na striedačku, zase dosť zdržuje podstatne frekventovanejšiu Lamačskú.
Proste hrubá chyba vodiča, ktorý nevie jazdiť cez takýto druh križovatky, kde aj keď má zelenú musí dať prednosť autu alebo inému účastníkovi cestnej premávky, ktorému križuje jazdnú dráhu.
no bol som tam teraz, presne ako siel walec, akurat ze sme isli 2ja rovno a oproti nam 2 auta odbocovali dolava presne ako ked siel walec. no a hadajte kolko z nich nam dalo prednost? spravne, nula . este ze sme na to boli uz pripraveni... ta krizovatka je vazne divna
to vodici su divni. Pokial nie je na ich semafore sipka, tak (co nie je) su povinni dat prednost oproti iducim vozidlam. By som im vyblikal dialkovymi oci z tela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Walec: skoré uzdravenie prajem
Hovorím (píšem) z kamarátovej skúsenosti. Mal dva plechy - horný dolný, 4 tenké skrutky, doplnené kúsky kosti z bedrovej kosti a ešte ihlicu v celej dĺžke kľučnej kosti (ktorá pár mm trčala von a dala sa nahmatať). Keďže ho nemenujem, môžem priznať, že dal aj mastný úplatok vo vtedajších markách, aby to spravili dobre. Všetko bolo ok, nechali mu to dlhšie ako je bežné. Vybrali mu všetky plechy a pustili domov. A v noci počas spánku prásk. A kosť zase zlomená. Potom to riešil klasicky ako predtým (nie veľmi úspešne) obväzom popod pažu, aby ruka nepadala na bok
bohvie jak ho vypatrali? urcite su tam kamery, ale vtedy uz bola tma.
ten co ti nedal prednost, to bol urcite nejaky zasraty bezec, co sa ponahlal odbehnut svoje kolecko na studnicku, aj jeho by mali vypatrat!
uf tak ten vodic to musela byt poriadna spina
drzim ti palce
tak 20-30 litrov keby dal inak *****
inak ja tadiaľ cez tie križovatky vôbec nechodím,pekne sa pomotám po chodníkoch a podchodom.
to silva a marvin: dakujem pekne
to Lord Klaymen: toto je moja prva operacia, takze dakujem za radu. Radsej by som sa dal dokopy, aby som mohol jazdit, lebo uhlikove ramy opravovat neviem
to iron.hide: ako si vsimam, tak ma videlo celkom dost ludi. V nemocnici mi spravili rontgen, sono aj CT. Toho chlapika nasli tak, ze svedkovia si odpisali jeho ECV a pre policajtov to uz asi nebolo tazke, kedze ho mali uz v ten vecer.
to triki: to je jasne, ze ho caka sud, minimalne budem ziadat nahradu skody a usly zisk. Mozno aj nejake bolestne. Predtym som chodieval poza Tesco, zacnem s tym zase.
To walec: želám Ti čo najskoršie uzdravenie a mnoho tisícov kilometrov bez takýchto chudákov na ceste.
Walec prajem skore uzdravenie a hlavne bez komplikacii a nasledkov.
no bol som tam teraz, presne ako siel walec, akurat ze sme isli 2ja rovno a oproti nam 2 auta odbocovali dolava presne ako ked siel walec. no a hadajte kolko z nich nam dalo prednost?