len taká poznámka, ako vieš, že má neplatnú stk? podla ktorej verejne dostupnej databázy? lebo ja som tiež mal takto neplatnú ... idem pozrieť, či teraz po poslednej už mám platnú aj pre takýchto detektívov
Fuh, čudujem sa že ma po tých rokoch internet ešte stále dokáže zaskočiť.
edit: počet subscriberov a lajkov je jasným ukazovateľom toho, prečo máme na cestách tak, ako máme...
dnes kolega (bol som spolujazdec) seriozne nedal prednost na krizovatke - T-cko sli sme z vedlajsej na hlavnu, z hlavnej na vedlajsiu cakalo auto a davalo prednost autu co slo po hlavnej. chlapik sa uz hybal ked sa kolega rozhodol ze uz dlho caka a ide. za posledny tyzden to spravil druhy krat co som snim sedel v aute. tak uz dostal sodu.
a taketo nedavanie prednosti sa stava beznym javom. ci som sedel za volantom alebo na biku - mam stym pravidelne problem. nechapem co ludi ktomu vedie. su uz tak casto za volantom ze maju problem chvilku pockat na krizovatke? (nikam sme sa neponahlali)
Čo sa týka prednosti v križovatkách, mne sa permanentne stáva v BA, keď idem smerom na Železnú od SAV na Patrónke a oproti idú auta doľava... Šoféri tam vôbec nedávajú pozor. Včera som šiel tak 2x a 2x ma vytrubili a jeden mi začal nadávať...
Čo sa týka prednosti v križovatkách, mne sa permanentne stáva v BA, keď idem smerom na Železnú od SAV na Patrónke a oproti idú auta doľava... Šoféri tam vôbec nedávajú pozor. Včera som šiel tak 2x a 2x ma vytrubili a jeden mi začal nadávať...
To je nebezpecna krizovatka .. par ludi tam malo velke problemy, ako pise aj iron.hide. Ja vzdy pozeram, co chcu robit, nemal som zatial problem, velakrat som tade siel, sem tam sa najde somar, ale asi 90% mi vzdy dalo prednost. Problem ale byva, ak jeden da, a druhy ide sprintovat. Ale ked je vacssi trafik (vtedy sa tam nevyskytujem), tak je to asi horsie. A henti co trubia , tym asi treba brat vodicak, ked nie su schopni si zapamatat, ze prednost ma protiicude vozidlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... řidič lamborghini zastavil pro mechanickou poruchu. ... vůz převzal jen dvacet minut před nehodou.
Ano a je ich kopa. Hlavne cechov teda.
edit: počet subscriberov a lajkov je jasným ukazovateľom toho, prečo máme na cestách tak, ako máme...
a taketo nedavanie prednosti sa stava beznym javom. ci som sedel za volantom alebo na biku - mam stym pravidelne problem. nechapem co ludi ktomu vedie. su uz tak casto za volantom ze maju problem chvilku pockat na krizovatke? (nikam sme sa neponahlali)
https://video.aktualne.cz/dvtv/kampan-ukaze-jak-predjizdet-cyklisty-hodne-ridicu-je-arogant/r~54613b44b85d11ea9d470cc47ab5f122/
To je nebezpecna krizovatka .. par ludi tam malo velke problemy, ako pise aj iron.hide. Ja vzdy pozeram, co chcu robit, nemal som zatial problem, velakrat som tade siel, sem tam sa najde somar, ale asi 90% mi vzdy dalo prednost. Problem ale byva, ak jeden da, a druhy ide sprintovat. Ale ked je vacssi trafik (vtedy sa tam nevyskytujem), tak je to asi horsie. A henti co trubia , tym asi treba brat vodicak, ked nie su schopni si zapamatat, ze prednost ma protiicude vozidlo